Mängiti 49 minutit seekord. Kahjuks pidi ära tulema sest Napoli sai punast kaardi.
Edit: täiendatud videoga
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
-
Tänud , läks vähe nihuAlgselt postitas vincent Vaata postitustZenjovi teema on üks rida allpool.
Leave a comment:
-
Zenjovi teema on üks rida allpool.Algselt postitas Felipe Vaata postitustHakkab kahtlaselt Kingi Middlesbrough saagat meenutama
Leave a comment:
-
Ma arvan, et sellise tasemega mees saab täiesti normaalse uue klubi, kui seal midagi perse peaks minema.
Leave a comment:
-
Konkurents Napoli ründes saab tihe.
Leave a comment:
-
Frank saab ka nüüd selle raamat lugeda!
Leave a comment:
-
Muud mured kaelast, saab Liivak keskenduda jalgpallile. "Isiklik eesmärk on ikkagi – sihid kõige kõrgemat – esirivistuses debüüt teha. See on mu motivaator ja selle jaoks teen iga päev tööd," räägib ta särasilmi.
Leave a comment:
-
Jah! Ja üldiselt hea mäng tema poolt, kindlasti Saurini on rõõmus näha teda nii hästi hakkanud saama. Kuidas värav tuli siin laiemalt seletanud.Algselt postitas Iceman Vaata postitustLiivak hooaja esimeses mängus väravaga hakkama saanud.
Leave a comment:
-
Viimane kontrollimäng oli positiivne vastu Serie D sats.
Leave a comment:
-
Frank jättis hea mulje Serie B satsi vastu eelmisel nädalal
Leave a comment:
-
Tuleb mainida et, ma ei tea miks, Voolaid arvab et Frank Trentino Cup võitis: http://www.soccernet.ee/liivaku-vara...urniirivoiduni
Ei ole nii. Nagu meie artiklis mainitud, Napoli kaotas penaltilöögidel pärast 1-1 viiki.
See on Inter Primavera karikasega: https://www.facebook.com/InterOffici...type=1&theater
Võibolla ta ei oska hästi Itaalia keelt aru saada, kuna artikel on inglise keeles ja olen kindel et aru saab.
Leave a comment:
-
Primavera eest mängus.Algselt postitas eits Vaata postitustKas Liivak skooris mingis noortesatsi mängus või põhimeeskonna eest mängides?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: