Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
Esmapilgul ikka väga suur pettumus. Pole isegi 4. liigas oma grupis tippmeeskond, tegemist täieliku külasatsiga. Ma ei ole kindel, kas see täisprofessionaalne meeskondki on.
-
Kliima on soojem, vastaste tase on ühtlasem ja ei pea hooaja jooksul vastastega 4xläbi mängima!Algselt postitas andre26 Vaata postitustHispaani 4. liiga = eesti meistriliiga? tugevam/nõrgem? keegi targem võiks komenteerida.
Leave a comment:
-
See Ruomori tõmbas endale küll vee omale peale selle mölaga. Minu silmis vähemalt. Äkki keegi seletaks mulle selle Tecera Divisioni mõne sõnaga lahti. Kuidas sealt Segunda B-sse saab? Seal Teceras nii sitaks klubisid ju.
Leave a comment:
-
Soojem.Algselt postitas andre26 Vaata postitustHispaani 4. liiga = eesti meistriliiga? tugevam/nõrgem? keegi targem võiks komenteerida.
Leave a comment:
-
Hispaani 4. liiga = eesti meistriliiga? tugevam/nõrgem? keegi targem võiks komenteerida.
Leave a comment:
-
Tundub mõistlik.Algselt postitas rauulo Vaata postitustEi ole kumbki. Alcobendas Sport, Tercera Divisioni seitsmes grupp.
Leave a comment:
-
Ehk ma ei taha mängida duublis, aga mängib pigem kolmandas tiimis? Ja kas Atletico C sõlmib ise lepinguid või oleks siis juriidiliselt korrektsem, et ta sõlmib küll lepingu Atleticoga, aga ta mängib C-s. Ah, vahet pole. Küll Rumori tõe majja lööb!Algselt postitas kesa Vaata postitustKas Napoli mitte ei mänginud noorte meistrte liiga alagrupis Atleticoga, äkki Atletico C?
Leave a comment:
-
Kas Napoli mitte ei mänginud noorte meistrte liiga alagrupis Atleticoga, äkki Atletico C?
Leave a comment:
-
Palencia? Noh, et mõtles, et reaalis on Valencia, aga läks nihu?
Leave a comment:
-
Noh, mitte just esimest korda ei tule välja, et Rumori info on täielik jama ja möga. Liivak siirdub pooleks aastaks hoopis Tercera Divisoni. Täpsem info, põhjused ja muu lähima paarikümne minuti jooksul.Algselt postitas willane Vaata postitustmille alusel saa nii väidad? niisama pole mõtet teise mehe tööd kiruda. mulle tundub, et Rumori panustab päris palju oma ega nendele uudistele.
antud juhul suhtles agendiga, kes nii ütleb (kas peaks kahtlema agendi sõnades?)
Leave a comment:
-
Täpselt nii, nagu igal pool, tuleb mängija registreerida ning sageli on võõrmängijate puhul selleks vaja igasugu dokumente. Antud juhul võivad bürokraatias kinni olla ka rahvusvahelised üleminekudokumendid, mis ühest riigist teise siirdumise korral võivad venima jääda.Algselt postitas Noonik Vaata postitustKas äkki on vaja Hispaanias jalkaliidus mängija kuhugi registrisse kanda enne kui klubi eest mängida saab või midagi muud bürokraatilist?
Klubi nime saab teada aga juba täna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: