Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Noonik
    replied
    Keegi võiks selgitada mis toiming see "üleminek" on või mida peab tegema, et pallur saaks ühineda klubiga. Ma olen siiani aru saanud, et jalgpalluri klubivahetuseks on tarvis üldjuhul: 1) üleminekuakent; 2) meditsiinilist kontrolli; 3) lepingut. Kas sinna lisandub miskit veel?

Eritingimuste lisamine lepingusse on arusaadav ja levinud. Lepingu rakendumisaega on võimalik määrata allkirjastamise hetkest hilisemaks ajaks. Näiteks kui üleminekuaken on maha magatud saab lepingu sellele vaatamata sõlmida ning see rakendub uue üleminekuakna avanemisel. Siiski, sellise klausli puhul jõustub leping ikkagi sellest hetkest, kui osapooled on selle allkirjastanud.

Ka konfidentsiaalsuse nõuet saab lisada lepingusse, kuid mulle jääb arusaamatuks selle point antud juhtumi puhul. Ma olen arutelu põhjal aru saanud, et Liivak on juba tükk aega Hispaanias olnud ning eeldatavasti ka klubi juures. Kui ta füüsiliselt juba klubi juures on, siis mis tingimus veel täitmata saaks olla, et see takistab lepingul reaalselt ka rakenduda? Kui on tõesti mingisugune lepingu rakendumise eeldus täitmata, siis on konfidentsiaalsus arusaadav.

Pakuks sellist teooriat, et sõlmitud on mingisugune eel-leping, kus on lepitud kokku eeldustes või tingimustes, mille peab Liivak täitma ning kui need täidetud, siis sõlmitakse mängijaga "tööleping". Sellisel juhul on salatsemine mõlemalt poolt igati loogiline. Ma ei kujuta ette ... kas äkki on vaja Hispaanias jalkaliidus mängija kuhugi registrisse kanda enne kui klubi eest mängida saab või midagi muud bürokraatilist?

Igatahes ma olen jätkuvalt arvamusel, et see salatsemine on kahtlane ning midagi kindlat ei ole veel. Igal klubil on mõned sellised fännid, kes suhtlevad klubi tegelastega. Kui mängija liitumist klubiga peaks saladuses hoidma, siis leviks see salajutt juba ammu kuskil foorumites. Kõrvalolevale isikule mingid konfidentsiaalsusreeglid ei kohaldu ning usun, et ka Hispaanias on sõnavabadus ning saunalaval saab nii mõndagi räägitud.

Kuna ma kirjutan juba nagu mingi vandenõuteoreetik, siis ma rohkem ei targuta.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Lepingule võivad ju allkirjad antud olla, aga näiteks klausliga, et see hakkab kehtima siis, kui üleminek läbi läheb. Paanikaks pole põhjust.

Leave a comment:

• willane
    replied
    Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
    Rumori info pole üldse kindel.
    mille alusel saa nii väidad? niisama pole mõtet teise mehe tööd kiruda. mulle tundub, et Rumori panustab päris palju oma ega nendele uudistele.
    antud juhul suhtles agendiga, kes nii ütleb (kas peaks kahtlema agendi sõnades?)

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    kõik nii teadjamehed siin

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Ehk Rumori tormas natukene sündmustest ette

Leave a comment:

• Noonik
    replied
    Ei tea kuidas jalkamaailmas see toimib, aga üldiselt, kui leping on allkirjastatud, siis rohkem mingeid agasid ja paberimajandust ei saa olla. Zenjovi puhul oli enne lepingu allkirjastamist teada, et liitub Torpeedoga. Nüüd on Liivakul väidetavalt juba leping sõlmitud aga ainult osapooled on asjadest teadlikud - väga kahtlane. Ehk on info tõlkes kaduma läinud ja lepingu tingimuste osas käivad veel läbirääkimised või midagi sinna kanti.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Rumori info pole üldse kindel.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Milleks see salatsemine? Kui juba välja öeldud, et Segunda B klubiga leping olemas. Miks ei öelda klubi nime?
    Niikaua, kuni üleminek ametlik pole, pole ka leping ilmselt.

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Milleks see salatsemine? Kui juba välja öeldud, et Segunda B klubiga leping olemas. Miks ei öelda klubi nime?
    Paberimajandus, osapoolte kokkulepped jne jne, variante on kyll ja veel.

Leave a comment:

• mg
    replied
    hispaanlastel on siesta.

Leave a comment:

• bubbles
    replied

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas LeoPeoleo Vaata postitust
    Tänud! Kui nüüd hakata poolnaljatledes spekuleerima, siis Real Madrid Castilla juba on oma meeskonda toonud ühe soome-ugri päritolu endise korvpalluri poja (Eero Markkaneni). Kas Zinedine Zidane'i meeskond jätkab sama rida?
    Real Madrid minu silmis ei oleks väga hea variant. Sealt pärast põhikoosseisu saada on üsna keeruline. Atletico; Getafe ja Rayo puhul on see reaalsem. Atletico on minu silmis parim variant.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Madridi piirkonnas Segundas:
    Trival Valderas (viimane)
    Guadalajara (Neljas)
    Fuenlabrada (11)
    Toledo (8)

Leave a comment:

• LeoPeoleo
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio
    Frank Liivaku uus agent kinnitas et klubi on Segunda B oma - leping juba olemas!
    (kui ei taha meie postitusi naha, klikki meie kasutaja nimi peale ja vali 'Add to ignore list' menüült. Oma valikut kinnitamiseks, vajuta siis 'jah')
    Tänud! Kui nüüd hakata poolnaljatledes spekuleerima, siis Real Madrid Castilla juba on oma meeskonda toonud ühe soome-ugri päritolu endise korvpalluri poja (Eero Markkaneni). Kas Zinedine Zidane'i meeskond jätkab sama rida?

Leave a comment:

• realking
    replied
    Algselt postitas niklamm- Vaata postitust
    Tundub, et liitub kas Rayo Vallecano'ga või Getafega.
    Mille põhjal?

Leave a comment:

Working...
X