Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink (82/6)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

a bbc ei tee mingit kokkuvõtet?

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
      nummikas,

kust said? (hommikust saati sky sports'i lehte nillinud, seniajani ei näe)
      Justin.tv's on üks sky sports newsi striim. Seal näitab neid pm iga poole tunni tagant.

Kommentaar

Tarmo Kink > Cristiano Ronaldo

Kommentaar

Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitust
          Tarmo Kink > Cristiano Ronaldo
          sooda oled?
          Kink on Kink
          mingeid paralleele on siinkohal kohatu välja tuua

Pealegi on Kink mees , erinevalt Ronaldost.

Kommentaar

Kinky Vikerraadios: http://vikerraadio.err.ee/spordiklip...102426&s=start

Kommentaar

Tänaks ka lesta, aga paluks samas, et ehk on võimalus mingile normaalsele saidile ka üles lasta? Torus pole ma suutnud veel tervet videot ära vaadata, sest lambist lõpetab laadimise ära.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                Tänaks ka lesta, aga paluks samas, et ehk on võimalus mingile normaalsele saidile ka üles lasta? Torus pole ma suutnud veel tervet videot ära vaadata, sest lambist lõpetab laadimise ära.
                Duubeldan.
                Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
                  sooda oled?
                  Kink on Kink
                  mingeid paralleele on siinkohal kohatu välja tuua

Pealegi on Kink mees , erinevalt Ronaldost.
                  Üks parimatest kommentaaridest siin foorumis (Y)
                  The Style We Belive .

Kommentaar

Kommentaar

SEE EI OLE LIHTSAL VÕIMALIK. Tõesti ebajumal, ma siiralt loodan, et temast tuleb boros samasugune meeskonna alustala kui Lindpere NYRBs.
                      mul on nutumaitse suus vist...

Kommentaar

Algselt postitas lest68 Vaata postitust
                        Tänud, pistsin Socceri facebooki ka selle üles.
                        sigpic

Kommentaar

Everybody's going for those Kinky Boots (Kinky Boots). It's a manly kind of fashion that you borrow from the brutes (Borrow from the brutes), Kinky Boots..

(kui keegi Takist video kokku keevitab siis kasutage palun seda laulu!)
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas abso Vaata postitust
                            SEE EI OLE LIHTSAL VÕIMALIK. Tõesti ebajumal, ma siiralt loodan, et temast tuleb boros samasugune meeskonna alustala kui Lindpere NYRBs.
                            mul on nutumaitse suus vist...
                            Muidugi mul on ka väga hea meel Kinky üle, aga no üle ka ei maksa pingutada ju . No jah, NYRB tase on jah selline Championshipi keskmikega võrdne, sellessuhtes hea võrdlus, aga koondist võiks ka ikkagi aidata (no ei saanud mainimata jätta )

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                              Muidugi mul on ka väga hea meel Kinky üle, aga no üle ka ei maksa pingutada ju . No jah, NYRB tase on jah selline Championshipi keskmikega võrdne, sellessuhtes hea võrdlus, aga koondist võiks ka ikkagi aidata (no ei saanud mainimata jätta )
                              ei usu, et Kinki poolelt vähemalt kohalejõudmise näol sellega probleeme tuleb!

kõva mees igaljuhul! :d

Kommentaar

Burnley boss Brian Laws was left frustrated but admitted Kink's brace showed a touch of class.

"You can't legislate for wonder goals like that," he said.

"Sometimes you have to hold your hand up and say you have been beaten by absolute beauties. The lad could probably try that 1,000 times and they wouldn't go in but when you get them right there is no stopping them.
                                mr Laws ilmselgelt ei tunne hr Kinki.

Kommentaar

Working...
                                X