320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes järgmisena?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Aķlton
    replied
    Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
    Lepingutingimusi lepib kokku manager, kes teab mis mängijat huvitab.
    Teiseks pohlak ütles, et mängija tõenäoliselt ei teagi seda.

Kui Eestisse tulevad kontserdid, siis vaiba värvi üle vaieldakse manageriga.Bändile öeldakse alles hiljem kus ta laulma hakkab.
    kui mõni teine firma tahab mind endale tööle saada, siis miks minu töölepingu sisu peaks ülemuse asi olema?
    mängija palganõudmine on agendile ammu teada, edasine sõltub kas klubid saavad kokkuleppele. mängija peab saama keskenduda mängimisele.

Leave a comment:

• hassan74
    replied
    Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
    http://www.delfi.ee/news/sport/_jalg...37&l=wlastnews
    Delfis seisab:
    Pohlaku sõnutsi on koos mäned˛eri Tarmo Lehistega mängija isiklikud lepingutingimused juba kokku lepitud.

Eile aga ütles Pohlak, et see mängja ise ei teagi sellest pakkumisest.

Kas ma sain millestki valesti aru?
    Lepingutingimusi lepib kokku manager, kes teab mis mängijat huvitab.
    Teiseks pohlak ütles, et mängija tõenäoliselt ei teagi seda.

Kui Eestisse tulevad kontserdid, siis vaiba värvi üle vaieldakse manageriga.Bändile öeldakse alles hiljem kus ta laulma hakkab.

Leave a comment:

• Aķlton
    replied
    kui ma ei eksi siis teveze mängijaõigused on hetkel endiselt MSI käes ja ta on 2 aastase laenuga Unitedis.

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
    http://www.delfi.ee/news/sport/_jalg...37&l=wlastnews
    Delfis seisab:
    Pohlaku sõnutsi on koos mäned˛eri Tarmo Lehistega mängija isiklikud lepingutingimused juba kokku lepitud.

Eile aga ütles Pohlak, et see mängja ise ei teagi sellest pakkumisest.

Kas ma sain millestki valesti aru?
    Pohlak räägib 100% ajast 100% paska. Ja kui keegi midagi selle kohta ütleb, ta hakkab rääkima kui eetiline ja inimlik ta on.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Pohlak ütles jah, et mängija ise ei tea veel, aga mängijalepingu suhtes on asjad kokku lepitud.

Berezutski teemadel. Üks näide - Carlos Tevezi mängijaõigused kuulusid vähemalt West Hami ajal mingile kolmandale firmale, kes siis teda n.ö. müüs a'la kasutusrendi alusel vms. Vist on isegi õigused siiani nende käes, seda ei tea.

Leave a comment:

Working...
X