Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustKahtlen, kas ta Hollandi kõrgliiga taseme välja veab.
Leave a comment:
-
Võimalik, et järgmiseks osutub Siim Luts
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Leave a comment:
-
minge üürige viru hotellist endale tuba. Alati kui ma "Kes järgmisena?" - teemas uut postitust näen, siis tulen suure lootusega siia...
Aga teemasse kah. Sergei Lepmets on hetkel Rumeeni kõrgliigaklubi juures ja arvatavasti sõidab koos meeskonnaga treeninglaagrisse Ungarisse. Super.
Leave a comment:
-
Algselt postitas priity Vaata postitustT&T ehk Brian Lara kodumaal on konkurentsitult popim sport ikkagi kriket. Samas ei ole ülaltoodud väide päris vale kuna üsna palju harrastatakse kriketit ja jalgpalli paralleelselt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustOleneb ikka palju inimestest jalgpalliga tegeleb, ma usun, et T&T mängib iga teine nolk jalkat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustOleneb ikka palju inimestest jalgpalliga tegeleb, ma usun, et T&T mängib iga teine nolk jalkat. Eestis on aga see ehk iga kümnes, kes mängib jalgpalli, ülejäänud teevad midagi muud(talvealad,pallimängud,raskejõustik,motosport jne)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustOleneb ikka palju inimestest jalgpalliga tegeleb, ma usun, et T&T mängib iga teine nolk jalkat. Eestis on aga see ehk iga kümnes, kes mängib jalgpalli, ülejäänud teevad midagi muud(talvealad,pallimängud,raskejõustik,motosport jne)
Leave a comment:
-
Oleneb ikka palju inimestest jalgpalliga tegeleb, ma usun, et T&T mängib iga teine nolk jalkat. Eestis on aga see ehk iga kümnes, kes mängib jalgpalli, ülejäänud teevad midagi muud(talvealad,pallimängud,raskejõustik,motosport jne)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Reins0 Vaata postitustmõned näited veel..
Mirko Vučinić, Montenegro, ca 600 000 elanikku.
Eišur Gušjohnsen, Island, ca 300 000 elanikku
Samir Handanovič, Sloveenia, ca 2 milj. elanikku
Goran Pandev, Makedoonia, ca 2 milj. elanikku
Leave a comment:
-
mõned näited veel..
Mirko Vučinić, Montenegro, ca 600 000 elanikku.
Eišur Gušjohnsen, Island, ca 300 000 elanikku
Samir Handanovič, Sloveenia, ca 2 milj. elanikku
Goran Pandev, Makedoonia, ca 2 milj. elanikku
Leave a comment:
-
Sealsed sidemed juba näiteks inglisekeelse vutimaailmaga on teistisugused kui meil. Aga kunagi näete, et meil on oma väravakütt Leedu ja Läti liigades!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: