320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes järgmisena?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eston maravilha
    replied
    Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
    Aksalu number oli ennemalt "1", uut ei tea
    ega ikka ei olnud küll.

Leave a comment:

• rainer44
    replied
    Ok barabass, kui see kutt pääseb lähema 1,5 aasta jooksul väljamaale elik kuni 2011 suvise transferiakna lõpuni, siis pean sind tõepoolest kiitma kui kõva spetsialisti. See, kui mingi kutt jõuab hästi joosta ei tähenda, et ta järgmisena välismaale saaks. Võid ta´st noortejalgpalli all kirjutada. Või kuidas tal muidu noortekoondises lõinud on? Mitu mängu, mitu väravat? Mis positsioonimees on? Proovin ennast praegu kurssi viia, hari mind mu noor sõber

isegi siin samas teemas on üks video sellest noormehest, see sama vist kui ta hollandis kaks väravat lööb.

Leave a comment:

• barabass
    replied
    Ok barabass, kui see kutt pääseb lähema 1,5 aasta jooksul väljamaale elik kuni 2011 suvise transferiakna lõpuni, siis pean sind tõepoolest kiitma kui kõva spetsialisti. See, kui mingi kutt jõuab hästi joosta ei tähenda, et ta järgmisena välismaale saaks. Võid ta´st noortejalgpalli all kirjutada. Või kuidas tal muidu noortekoondises lõinud on? Mitu mängu, mitu väravat? Mis positsioonimees on? Proovin ennast praegu kurssi viia, hari mind mu noor sõber

2011 suvise transferiakna lõpus ootan kiitust, rohkem ei viitsi komenteerida.

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas barabass Vaata postitust
    Ei ole vaja komenteerida, kui sa ei tea või asja ei jäga. Vii ennast jalgpallis toimuvaga kurssi, hari ennast.

Leave a comment:

• aanvaller
    replied
    Leping on raudselt juba sõlmitud, kes teab see teab.

Leave a comment:

• Vova
    replied
    tahad helistada talle ?

Leave a comment:

• aanvaller
    replied
    tra keegi Axalu nr teab v?

Leave a comment:

• barabass
    replied
    Soccernet.ee foorum > EESTI JALGPALL > Eestlased välismaal > Kes järgmisena?
    Ja sa arvad, et see poiss on järgmisena minemas jalgpallurina välismaale??? Ma arvan, et las jookseb. Jalgpallurina on ka miskeid tulemusi ette näidata?
    Ei ole vaja komenteerida, kui sa ei tea või asja ei jäga. Vii ennast jalgpallis toimuvaga kurssi, hari ennast.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Ja sa arvad, et see poiss on järgmisena minemas jalgpallurina välismaale??? Ma arvan, et las jookseb. Jalgpallurina on ka miskeid tulemusi ette näidata?
    Ta on käinud hollandis ajaxis(parandage kui oli muu klubi) testimisel, lõi ka väravaid.

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas barabass Vaata postitust
    SC Reali mängija 3x Eesti Meister kergejõustikus. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=364449

Leave a comment:

• barabass
    replied
    SC Reali mängija 3x Eesti Meister kergejõustikus. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=364449

Leave a comment:

• spekter
    replied
    mis on saanud SC Reali andekast noormängijast Sten Teinost. ütles ta ju ära Eesti ML klubidele, et ise otse välismaale siirduda. on kellelgi infot?

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Eesti klubi
    Mulle see üleminek meeldib

Leave a comment:

• Andrer
    replied
    Eesti koondise ründaja Vladimir Voskoboinikov sõlmis lepingu Aserbaidžaani klubi Baku Neftśiga. Info vene keeles.
    Главный тренер азербайджанского футбольного клуба «Нефтчи» Вагиф Садыхов в интервью azerisport.com говорит о подготовке команды в Турции, обещает подъем в уровне игры «нефтяников» и желает удачи Бранимиру Субашичу.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Darren Vaata postitust
    Redcafes ju öeldakse nii!
    Just.

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Ta on minu käest ilmselt õppinud
    Ja just.

Leave a comment:

Working...
X