Sain Pohlaku jutust aru, et nimetu mängija liikumine Hispaania liigasse on raske seetõttu, et tema mängijaõigused (see jäi ebaselgeks kas kõik või osa) on mitte-Eesti klubi käes. Nii et seetõttu oli tõenäoliselt tegemist välismaal mängiva või mänginud palluriga.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Kui ma saan õigesti aru priity märkusest, et tema mängijaõigused on mitte eesti klubi käes, siis mingi väike võimalus on, et selleks meheks võib olla ka mõni "Eesti mees", näiteks Kink või miks mitte Teever (tal on küll alavormis). Ma ei tea, võib-olla mingi osa Kingi mängijaõigustest kuulub Moskva Spartakile siiani. Teever, vist on ka kuidagi rootslastega seotud.Kommentaar
-
pohlak ütles, et "kuna klubi tahab tema eest liiga palju raha". eks see pigem vist sellele viitab, et mängib välismaalKommentaar
-
-
Haaah.. Keegi võiks üle kuulata jutu, kui lindistatud on. Nii palju erinevaid variante meelde jäänud. Mulle meenub hoopiski, et ta viitas välisklubile jutuga, et välisklubisse pääsenud eestlaste hinnad on paratamatult kõrgemad, kui kodukamaral pallivatel meestel.20 LEGENDKommentaar
-
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar