Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

What's wrong with the New York Red Bulls? - jollist räägitakse üsna huvitavas võtmes.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      What's wrong with the New York Red Bulls? - jollist räägitakse üsna huvitavas võtmes.
      Ehk lühikokkuvõtteks:
      Hendry tehakse kaptenina maha ja pakutakse uueks kapteniks Joeli.

"If Backe decides to look elsewhere next season, he should consider midfielder Joel Lindpere, who has the respect of the locker room and has been consistent since his arrival in MLS. "

Kommentaar

nüüd siis äkki Cesc-i asemel arsenali neil ju vaja loovaid mängijaid!

Kommentaar

Tegelt see nii hull mõte polnudki. Ta on mitmete suurklubide vastu silma paistnud nt PSG;Tottenham,

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
            Tegelt see nii hull mõte polnudki. Ta on mitmete suurklubide vastu silma paistnud nt PSG;Tottenham,
            Kuule, mine poodi vihikuid ostma.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tegelt ärme teda ikka nii kõrgele paiguta - mu mõtteavalduses oli natuke sarkasmi sees, aga kui tõsiselt rääkida, siis natuke võiks kodule lähemale tulla küll - näiteks kuhugi euroopasse, et ikkagi rahvuskoondusel abis käia.

Kommentaar

Algselt postitas doksik Vaata postitust
                mu mõtteavalduses oli natuke sarkasmi sees
                Ega ka minu mõte päris iroonia puhas olnud

Kommentaar

new york red bulls - chicago fire, kell 0230

Kommentaar

Ja skoor!

Pärast väravat rebis särgi seljas ribadeks, möiratas taeva poole, endal veri ninast lahmamas ja nägu püha viha täis. Sai kollase kaardi. Kui ei usu, vaadake homme kordust.

e: Isver, milline pubiliiga ikka.

Kommentaar

highlights

Kommentaar

aga värav on tema poolt iseenesest väga klass.

Kommentaar

http://nytv.neulion.com/mlsvp/consol...=1879&id=18190 Ei saa aru, mille eest Joelile kollane kaart?

Kommentaar

Suupruukimise, peale väravat oli näha,et mees suunas oma emotsioonid vastase peale.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                              Suupruukimise, peale väravat oli näha,et mees suunas oma emotsioonid vastase peale.
                              ..seal oli vastastel vist mingi mees värava löömisele eelnenud olukorras keskväljal vigastatuna pikali ent Bullid mängisid edasi.. ma sain aru et Joel appelleeris teesklusele vms....
                              RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                                ..seal oli vastastel vist mingi mees värava löömisele eelnenud olukorras keskväljal vigastatuna pikali ent Bullid mängisid edasi.. ma sain aru et Joel appelleeris teesklusele vms....
                                Pigem oli asi selles, et mingi minut varem oli Joel appelleerinud vastase käele, aga kohtunik ei näind kätt..

Kommentaar

Working...
                                X