Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lindpere sõnavõttu, kus ta otsad lahtiseks jättis defineeriksin nii: "Ma usun, et pääseme MLS-s finaali ja siis tahaksin seal mängida ning tiitlit võita, aga kui ei pääse, siis võib olla lähen koondisele appi". Finaali just sellepärast, et see peetakse 20. novembril. Ja ülejäänud kõikidel võimalustel saaks ta koondist aidata. Ise ta loomulikult usub, et võidavad MLSi ja keskendubki sellepärast sellele, pluss lepingud ja muud tagamaad. Isiklikult aga väga ei usu, et NYRB nii kaugele jõuab, siis tõenäoliselt saab näha, kas ta teeb end idioodiks või tuleb appi. Muidugi on veel variante.
Kas kellegil streami on jagada vs Kansas City Wizards vastu ?
E: Mingi kehva streami leidsin ja nii palju nägin, et Henry jooksis meelega maas lebavale vastasele otsa ja sai otse punase. Lindpere võib nüüd vaid ainult unistada MLS võitmisest.
Ei huvita mis Lindpere lepingus kirjas on, aga ta võiks Robbielt eeskuju võtta: «Ma loodan Iirimaa koondise play-off’i mängudeks tagasi olla ning tahan play-off’is aidata ka Galaxy’t,» sõnas Keane. «Nii minu koondise kui ka klubi jaoks on tulemas tähtsad kohtumised ja tahan nendeks valmis olla.»
Kommentaar