Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kaameramehed võeti ilmselgelt sellest pundist keda hiljuti sepp ja avandi meile tutvustasid vahvas lugulaulus "suitsu ei tee"...mitte et see halb oleks
Ära reklaami oma jututuba siin, ma ei kavatsegi seda 90'ndate juustu jututuba kasutada, mul jooksutab see browseri kokku, sina mine jutusta jututoas ja mina siin..
Ei tee laivi ja seda väravat on keeruline üle hinnata. NY. Maailmapealinn. Esimene kohtumine uuel staadionil. Esimene värav. Meisterlik sooritus. Debüüt. Vastane Santos. Meeletult publikut. Mida sa veel elult tahta oskad.
Ära reklaami oma jututuba siin, ma ei kavatsegi seda 90'ndate juustu jututuba kasutada, mul jooksutab see browseri kokku, sina mine jutusta jututoas ja mina siin..
Ära aja lolli iba.
See jututuba võtab ülivähe resurssi arvutil.
Ja milline siis see tänapäeva jutukas sinu jaoks välja peaks nägema?
Peaks ikka mingid karmemad meetmed võtma kasutusele kes teevad siin livescore'i ja keelduvad jutukasse tulemast...
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar