Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
    Rahvast pole eriti kohal - palun öelge, et see on kõigest trenn!
    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Ei paista väga ilus mäng RBNY poolt.... kipub sinna viik-kaotus mängu poole, alguse järgi..

Kommentaar

kellelgi paremat linki pole anda? Eelnevad olid jubeda kvaliteediga, või paremaid polegi?

Kommentaar

Tundub, et paremaid ei olegi.
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

sealt leidsin ühe: http://atdhe.net/18509/watch-dc-unit...york-red-bulls
            Ja muide NY on 1 väravaga ette läinud

Kommentaar

Lindpere andis resultatiivse söödu, õigemini tsenderduse

Kommentaar

Kokkuvõte:
                All the latest MLS news, scores, stats, standings and highlights. Plus special coverage of US Soccer and Canada Soccer.

Kommentaar

nägin alles nüüd,et lindperega ühes satsis on ka martin bormani järeltulija
                  Invest In Africa

Kommentaar

tublid poisid!

Ja Lindpere paistab ikka igas mängus tubli tööga silma.
                    Vägahea
                    MIA SAN MIA!

Kommentaar

loodame, et nüüd egoks ei lähe ja midagi ära vusserdab.

Kommentaar

Algselt postitas abso Vaata postitust
                        loodame, et nüüd egoks ei lähe ja midagi ära vusserdab.
                        Jah, alati tasub küll ka kõige hullemat karta, kuid ma olen ikkagi optimist. Pärast suurepärast algust on suurepärane hoog jätkunud ja see võib küll ennatlik olla, aga kand paistab tal üsna sügavale kinnitunud olevat. Ehk siis pärast hooaja lõppu teeb sammu edasi mõnda tugevamasse liigasse Euroopas.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
                          Jah, alati tasub küll ka kõige hullemat karta, kuid ma olen ikkagi optimist. Pärast suurepärast algust on suurepärane hoog jätkunud ja see võib küll ennatlik olla, aga kand paistab tal üsna sügavale kinnitunud olevat. Ehk siis pärast hooaja lõppu teeb sammu edasi mõnda tugevamasse liigasse Euroopas.
                          On tal mõtet? New Yorgis on ta ikkagi staar ning usun, et palganumber kerkib ka korralikult! Euroopas oleks vb kuskil pingil. Ma arvan, et tal maksaks pigem Ameeriklaste hullustust ära kasutada ning peagi ka sponsorlepingud tulemas nagu tavaliselt, lisaks hindavad fännid teda kõrgelt ning seda Euroopas hulga raskem tal saavutada.
                          OK, KICK OFF

Kommentaar

Kas Ühendriikide liiga tase on madal või on Joel lihtsalt väga hästi järsku mängima hakanud? Ma pigem arvan, et liiga tase pole just kõige kõrgemate seas ja pole just raske seal silma paista. Juve ja mõne muu suurklubi vastu mängides näeb, kas on NYRB tugev klubi või mitte.

Kommentaar

palganumber kasvab tal täpselt nii palju, kui liiga reeglid seda lubavad.

euroopas tal vaevalt väga palju kõrgemale asja on kui ta seni suutnud on. suures õunas on asjad ilmselt täpselt nii nagu jukile kõige paremini sobib ning seetõttu ka mäng sujub.

Kommentaar

Algselt postitas ha2 Vaata postitust
                                On tal mõtet?
                                28aastane pallur ei pea nüüd küll lõpetamisele mõtlema ja iga endast lugupidav sportlane mõtleb, kuidas paremaks ja kõrgemale saada, mitte ei vali lihtsat raha ja heaolu. Ja minu meelest Lindpere ütles mõne nädala eest välja ka, et tahaks end Euroopas veel proovile panna, sest olgem ausad MLS tase on praegu veel nagu ta on.

Kommentaar

Working...
                                X