Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

3 - 1 red bulls võitis

New York – Sutton, Hall (Stammler), Mendes, Clebao, Borman (Miller), Sassano (Albright), Tchani, Garcia (Richards), Ubiparipovic, Wolyniec, Chinn (Angel)

Juventus – Manninger (Bardi), Zebina (Grygera), Brandao (Sialhamidzic), Grosso (Silva Falque), Bernadini, Marrone, Diego (Paolucci, Bellacastro), Candreva (Ekdal), Padoin, Del Piero (de Ceglie), Trezeguet (Amauri)

Kommentaar

Hahaha kuidas see nagu võimalik üldse on

Kommentaar

Sellepärast, et sinusugused tüübid levitavad jutte nagu USA jalgpalli liiga on nõrgem kui Eesti oma.
        USA liiga ei ole nõrk, USA jalgpall on väga tugev - olgem ausad, nad ju FIFA tabelis 14ndal kohal.

Kahju, et Lindpere ei mänginud.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
          Sellepärast, et sinusugused tüübid levitavad jutte nagu USA jalgpalli liiga on nõrgem kui Eesti oma.
          USA liiga ei ole nõrk, USA jalgpall on väga tugev - olgem ausad, nad ju FIFA tabelis 14ndal kohal.

Ma pole mitte kunagi sellist asja väitnud. Esimene post peale Lindpere siirdumist sinna liigasse minupoolt oli, et MLS tundub väga normaalse tasemega liiga olevat.
          Kontrolli oma fakte ennem kui postitad

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
            Ma pole mitte kunagi sellist asja väitnud. Esimene post peale Lindpere siirdumist sinna liigasse minupoolt oli, et MLS tundub väga normaalse tasemega liiga olevat.
            Kontrolli oma fakte ennem kui postitad
            Ei kontrolli ma midagi, vabandust, et sina ette jäid aga see "kuidas see üldse võimalik on" näitab just kui palju sa alahindad USA liigat.

Kommentaar

No vaata ikka Juve koosseisu ka, mängiti teise koosseisuga pmst ja lisaks on hooaeg läbi, seevastu USAs täies hoos alles, mittemidagi ütlev mäng, mis muidugi CV-sse oleks hästi sobinud Lindpere puhul.

Kommentaar

koosseise vaadates mängis ka nyrb teise satsiga. mõned esi-11 mängijad said vahetusest jalga sirutada.

Kommentaar

... olgem ausad - SEE kui tugev see jänkide koondis on ja kuivõrd mingigi näitaja see FIFA tabel üleüldse on - seda näitab 2 nädalapärast algav MM, hea kui alagrupist edasi pääsevad...
                  RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                    ... olgem ausad - SEE kui tugev see jänkide koondis on ja kuivõrd mingigi näitaja see FIFA tabel üleüldse on - seda näitab 2 nädalapärast algav MM, hea kui alagrupist edasi pääsevad...
                    Nende koondis näitas tugevust Confederations Cupil ja WC alagrupist saadi suht kergelt läbi.
                    Ning jah 2 nädala pärast näeme, pole küll USA poolt aga suht kindel selles, et nad saavad edasi. Ma ei üllatuks kui nad esimeses mängus isegi inglismaale tuule alla teevad.

Kommentaar

Mul ei ole MLS-i vastu midagi, aga kui palju üldse kohaliku liiga mängijatest koondises põhirolli kannab? Vaid Donovan.

Kommentaar

MLS taseme üle on küll põhjust vaielda ja kohati lausa ilkuda, kuid USA koondises ei tasu küll kahelda. Tegemist on maailma ühe tippmeeskonnaga. Olid just nemad ju need, kes oma targa mänguga eelmine aasta LAV-is konföder finaali jõudsid ja Hispaania 35 mängulise kaotusteta seeria lõpetasid.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
                          Tegemist on maailma ühe tippmeeskonnaga.
                          Sa teed nalja?
                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                            Sa teed nalja?
                            Enne kui seda ütlesin, mõtlesin tugevalt järele ja ei tee. Neil võib olla pole küll CRi, Messit või Rooneyt, aga nad on ühtlaselt tugev. Meeskond, umbes nagu Inter oli, kus selge liider puudus.
                            Nii, et maitse asi, aga ma täitsa usun USA võimalustesse.

Kommentaar

Enne kui seda ütlesin, mõtlesin tugevalt järele ja ei tee. Neil võib olla pole küll CRi, Messit või Rooneyt, aga nad on ühtlaselt tugev. Meeskond, umbes nagu Inter oli, kus selge liider puudus.
                              Nii see on.. ja kui te USA meeskonnast midagi ei tea siis vaikige.

Kommentaar

Eks nad ole jah selline ühtsele vaimule ja võitlusele tuginev meeskond, kuid ma pakuks, et kõrgematele kohtadele mängides võib isikkoosseisu tagasihoidlikkus ikkagi asja nende kahjuks ära otsustada. Kui USA just ei suuda perfektselt Kreeka taktikat arendada. Aga eks ole näha.

Kommentaar

Working...
                                X