Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elionpros Vaata postitust
    Piiroja minek USAsse ei olekski nii halb mõte aga...
    Jah, saab aastakese ameerikamoodi kaitsemängu treenida ja ongi see mees meie koondise jaoks mõttetu.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      Mille põhjal selline väide? Leping lõppeb, DP sloti Red Bulls talle pakkuda ei taha ja märksa väiksema palgaga pole jälle ise nõus. Ning mehe sõnad eilse kaotuse järel:
      Ma siiski ei usu, enamus härgade fänne on just latiinod.Kui lastakse Angel minna kaoks ka suur osa NYRB fänne.
      You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
        Ma siiski ei usu, enamus härgade fänne on just latiinod.Kui lastakse Angel minna kaoks ka suur osa NYRB fänne.
        Vabandust, aga see on küll kõige rumalam argument üleüldse.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

no sorri, aga agduelo polnud küll kvaliteetne ründaja. puude sitem kui meie esiliiga meestel ja väga rumalaid otsuseid võttis vastu. Muidugi playoffid, aga ikka.. kommentaatorid ka hype'isid teda üles.
          Samamoodi hypeiti vastasmeeskonna Wondolowskit vmt.
          S. Mcmanaman ütles, et "was poor", jänkidel jäi karp lahti.

ärge kuulake mingit hype juttu.
          Suht sitt oli ikka noor poiss v.a. see üks assist.
          ma ei ütle, et ta mingi täispask oleks olnud, aga liialt sai kiitust seal ja tegelikult midagi suurt ära ei teinud.

Esimene poolaeg oli väga jube vaadata.. tase tundus eriti si** olevat MLSis.
          teine poolaeg hakkas NY mängima normaalselt jalgpalli ja oli põnev juba vaadata.

p.s.
          lindpere esimesed 16 minutit palli ei puudutanud ja terve esimene poolaeg nagu ei leidnud oma kohta..
          teisel poolajal võttis kandva rolli enda peale. siis oli juba päris mõnus vaadata.

Marquez ol täisflop, vend kas ei viitsinud või unfit.. vend saab reaalselt raha ja puhkab seal ainult..

Eduardo SJ'l oli ka..noh näha, et vend joosta enam ei jõua ja oma paistes näo ja kehaga ei teinud ta seal midagi ära.

Kommentaar

Algselt postitas Ertai Vaata postitust
            Eduardo SJ'l oli ka..noh näha, et vend joosta enam ei jõua ja oma paistes näo ja kehaga ei teinud ta seal midagi ära.
            teemaväline küsimus, aga huvi pärast, et mis varasemast klubist sulle see mees silma on jäänud?
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

aratavasti hoidis ta kätt pulsil kui eduardo alles esiliigas tempe tegi ja kui hiljem tuluusiga lepingu sõlmis, siis oli kang otsapidi väljas.. ?!?!?!?!?!??!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                teemaväline küsimus, aga huvi pärast, et mis varasemast klubist sulle see mees silma on jäänud?
                kui ta fc baselis oli.

--
                sorri, kui tundub see jutt negatiivne, aga minu hinnang mängule selline oli.
                muidugi loll kaotus tingis ka ehk suurema materdamise, aga peab ju nõus olema, et marquezi masti mees, ei tohiks olla keskpärane/kahvatu ning ameerika kommentaatorite stiil (mis täiesti erineb briti kommentaatoritest) on hype'i täis ja (minu) kõrvale ei tundu väga hea - talutav, aga mitte mõnus.

Kommentaar

Mõned päevad vanad juba, aga ehk pakub kellelegi huvi lugeda.

The Whiteboard: Joel Lindpere's Performance Against San Jose
                  20 LEGEND

Kommentaar

keegi sellest romaanist lühikokkuvõtte teeb oleks tänulik

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                      Kas siis koolis ammeerika keelt ei õpetata?

Kommentaar

mul on sinust kahju, nii kibestunud inimest oleks kurb kohata.

Kommentaar

mul on sinust kahju, nii kibestunud inimest oleks kurb kohata.
                          milles ta kibestumus siis avaldub? vasta, oo kõikvõimas geniaalsuse läte

Kommentaar

Kolme sõnaga kokkuvõttes oli ajakirjaniku hinnangul meie ex-koondislane sitta täis.
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                              Kolme sõnaga kokkuvõttes oli ajakirjaniku hinnangul meie ex-koondislane sitta täis.
                              ma sain küll pisut teisiti aru. Pigem, et kui ta platsil üles leiti, siis läks mäng elavamaks ja NYRB poolt vaadatuna paremaks. Kurdeti küll pisut, et ta oli kohati "kadunud". Kuid kiideti tema rahulikku mängu üles ehitust ning kui vaadata tema edukate söötude arvu ning tsenderduste hulka, siis paneb taas pead vangutama, et kuidas ikka ainult üks värav löödi.

Kommentaar

Algselt postitas Tihane Vaata postitust
                                ... kui vaadata tema edukate söötude arvu ning tsenderduste hulka, siis paneb taas pead vangutama, et kuidas ikka ainult üks värav löödi.
                                paraku oli viimases mängus edukaid tsenderdusi vähem kui siiani läbi käidud osariike. noh, mitte et need näitajad kuidagi üksteist mõjutavad...või?

Kommentaar

Working...
                                X