on tal nüüd leping nyrbiga läbi, või mis?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitust
Aga nüüd... mida gurud ka Juki kutsumisest arvavad?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSoccernet on tubli selles mõttes ,et uudis Juki kutsumisest jõudis siia esimeste seas.
Aga nüüd... mida gurud ka Juki kutsumisest arvavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTont oled sa ise kui arvad, et Lindpere veab koodndise taseme välja.
Peatreener saadab kutsed ikka neile kelle tase lubab koondist esindada. Lindpere kutset ei saanud. Järeldused tehke ise, tondid.
Kommentaar
-
Mehed !Tarmo on piisavalt tark treener teadmaks ,kuidas ja millal Jukit kasutada. Olge nüüd maru rahulikud .
USA liiga suhtes on paljudel oma arvamus aga selge on ka see ,et Juki on seal vanade staaride kõrval kõvasti julgust omandanud ja seda läheb meil kindlasti vaja . Meie pink on lühike ,kui keegi peaks esimeses mängus põhimeestest viga saama ,mis me siis teeme ? Ärge hiilake oma lühinägelikkusega ja ärge kolistage ämbreid nagu ReinFCF Forever
Kommentaar
-
Muidugi mõjub moraalile ja usun, et pigem positiivselt.
Praegustel põhikoosseisumeestel tuleb lihtsalt endast maksimum anda, et mõista anda, et nad siiski on paremad kui Juki. Isegi kui temast pole põhikooseisumeest, siis iirlastele teadmine, et pingilt on võtta mees, kes siiski võib nii mõndagi korda saata, kindlasti neile rõõmu ei valmista.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Olen siin teemas mitmel korral Lindpere pihta sappi pritsinud ja ega ta minu lemmik ole nüüdki.
MLS-ist pole ma endiselt eriti heal arvamusel kõike arvesse võttes.
Aga praeguses seisus, kus paljud koondises mängivad mehed istuvad oma klubides pingil, arvan ma, et Lindpere koondise taseme veaks välja, sest isegi arvesse võttes kogu disrespecti MLS-i vastu, siis terve aeg MLSis mängida on ilmselt tugevam baas, kui Inglise esiliigas pool mängu terve hooaja jooksul mängida. See veel ei tähenda, et ma tahaks Lindpeeri koondises näha. Aga samas mis vahet siin ikka on, mida ma tahan või ei taha, otsuse teeb Rüütli ja ilmselt tribüünil olles Lindperet välja vilistama ka ei hakka.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTV6 sport andis teada, et Lindpere oli juba kell 18:00 Tallinnas. Kuidas meie ajakirjanikud tema naasmise küll maha magasid.
ja eitsule kallike, inimene õpib kogu elu keep it smile.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar