Algselt postitas Warren
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustega nii see ongi,mõelda mis seisus mees hetkel oleks kui ta liitunuks Hansa Rostockiga?Ma usun,et siis oleks alati koondisel abiks.aga said poisid eelmisel aastal temata väga hästi hakkama ja usun,et saavad ka edaspidi!i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Lindpere on keskpärane, see aasta 30-ndatesse jõudev jalgpallur. Ainuke, mis ta oskab, on jalgpall. Nüüd, kus ta on saanud hea otsa peale ja saavutanud hea vormi, siis ma saan tema otsustest 100% aru. Vaja on leiba teenida.
Aga Lindpere ei ole Suur Sportlane ja ei saa kunagi selleks. Suurte Sportlaste klubisse kuuluvad näiteks Mart Poom ja Martin Müürsepp, kes saatsid oma tööandjad pikalt ja tulid alati kui vaja, koondist esitama. Isegi poolvigasena lompas Mürka platsil ringi, aga tuli alati oma kodumaad esindama.
Minu jaoks jääb Lindpere "kreeklase" Tiit Sokuga samasse liigasse. Kaukajumal on nende jumal. Ma mõistan neid aga ei austa.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustAga Lindpere ei ole Suur Sportlane ja ei saa kunagi selleks. Suurte Sportlaste klubisse kuuluvad näiteks Mart Poom ja Martin Müürsepp
Nii-et kolmat korda, edu, Joel. Ära hampade ja hottdoogidega üle pinguta. Sinu vasikavaimustus Ameeringast, mida sa lapsemeelse siirusega kõigis intervjuudes oled hõisanud, on nüüd viimase uudise valguses veel humoorikam.
Käi kindlasti Yosemites ka ära. Ja Hooveri tamm on ka väga uhke.
Kommentaar
-
Ma ei saa siinsete isikute tati pritsimisest aru. Miks peaks üks isik tema jaoks pea ideaalse (maksimaalse) võimaluse ja töölepingu ohtu seadma ühe heategevusliku hobi nimel? Eriti veel olukorras, kus see heategevuslik hobi, mida Eesti koondise esindamine on, võib tema edasisele karjäärile tõsise löögi anda. Reaalsus on see, et Eesti koondises mängimine ei too mitte ühegi suurklubi lepingut. Seda toob ikka stabiilselt kõrgetasemeline esinemine liigas. Ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks ta peaks siinsete tatipritside rõõmustamiseks koondisesse tulema. Midagi head see nagunii ei tekita. Samas on ohte rohkelt.
Samuti on ääretult kohatu tuua Müürsepa näidet, sest Ameerika perioodil ei esindanud temagi koondist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustEriti veel olukorras, kus see heategevuslik hobi, mida Eesti koondise esindamine on, võib tema edasisele karjäärile tõsise löögi anda. Reaalsus on see, et Eesti koondises mängimine ei too mitte ühegi suurklubi lepingut.
Ja mis puutub Lindperesse siis; Kahju küll, aga seda meest ja tema teguviisi näen ma hoopis teistsugusest vaatenurgast, kui eelmine hooaeg, mis oli veel andestatav kuidagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustMiks peaks üks isik tema jaoks pea ideaalse (maksimaalse) võimaluse ja töölepingu ohtu seadma ühe heategevusliku hobi nimel?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustMa ei saa siinsete isikute tati pritsimisest aru. Miks peaks üks isik tema jaoks pea ideaalse (maksimaalse) võimaluse ja töölepingu ohtu seadma ühe heategevusliku hobi nimel? Eriti veel olukorras, kus see heategevuslik hobi, mida Eesti koondise esindamine on, võib tema edasisele karjäärile tõsise löögi anda. Reaalsus on see, et Eesti koondises mängimine ei too mitte ühegi suurklubi lepingut. Seda toob ikka stabiilselt kõrgetasemeline esinemine liigas. Ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks ta peaks siinsete tatipritside rõõmustamiseks koondisesse tulema. Midagi head see nagunii ei tekita. Samas on ohte rohkelt.
Samuti on ääretult kohatu tuua Müürsepa näidet, sest Ameerika perioodil ei esindanud temagi koondist.
Sul paistab olevat Joeliga samalaadne mõtteviis kui arvad,et rahvuskoondise esindamine on heategevuslik hobi.
Päris hea eeeskuju noortele.Iga aasta vend valib kas esindab rahvuskoondist või mitte.
Kommentaar
-
Loodan, et Vähetuntud Vutivaatleja ei lase ennast heidutada sellest *rahest, mis teda tabas. Olen sama meelt.
Samuti meenus mulle teemaga seoses Sir Fergusoni mõne või hoopis mitme aasta tagune intervjuu, kus ta ütles välja, et tema meelest on koondiste mängud tähtsusetud ning need hakkavad ajapikku oma mõtet kaotama - teisisõnu mängijad peaks eelistama klubi koondisele. Lihtsalt remark - ei poolda ega laida tema arvamust.
Kommentaar
-
Algselt postitas rando_O Vaata postitustKuule oinas. Just oinas. Hea võrdlus - Mõistust pole, aga tõmbleb. Kontrolli oma sisukas faktiteaduse lõik üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitust
Samuti meenus mulle teemaga seoses Sir Fergusoni mõne või hoopis mitme aasta tagune intervjuu, kus ta ütles välja, et tema meelest on koondiste mängud tähtsusetud ning need hakkavad ajapikku oma mõtet kaotama - teisisõnu mängijad peaks eelistama klubi koondisele. Lihtsalt remark - ei poolda ega laida tema arvamust.
Eestis ju pole klubidel traditsioone. ja kui koondise mängud ka ära kaoks, siis kellele keskmine eestlane peaks hakkama oma patriotismi välja elama? meiesugusel väikerahval ongi tähtsamad just koondisemängud kui klubimängud. sellised publikuarvu suhtenumbrid koondis/klubi jäävad meil nagunii alatiseks.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustMa ei saa siinsete isikute tati pritsimisest aru. Miks peaks üks isik tema jaoks pea ideaalse (maksimaalse) võimaluse ja töölepingu ohtu seadma ühe heategevusliku hobi nimel? Eriti veel olukorras, kus see heategevuslik hobi, mida Eesti koondise esindamine on, võib tema edasisele karjäärile tõsise löögi anda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar