320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mulle tundub asi nii, et see leping on hiljem sõlmitud, mitte kohe üleminekut teostades. Ja eks see otsus oli ikkagi teadlik.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      pole kahjuks meerikamaa lepingutega kursis, kuid hollikast rikutuna eeldan, et stamp-lepingud sisaldavad tülemüüre kõikvõimalike ohtude, üllatuste vältimiseks. top gear usas na miin.
      poleks mingi ime, kui ta pani sõrmejälje paberitele vaadates ainult dolla-dolla bill yo numbrit... olles harjunud euroopas kehtivate tüüpiliste kokkulepetega.
      ja siis ühel hetkel avastas või öeldi, et kuhu sa nüüd meil lähed. nuh variante jagub
      Julgen arvata, et FIFA ei pea eriti lugu lepingutest, mis ei luba mängijat rahvuskoondise mängudele. Küllap on lihtsalt tegemist suusõnalise kokkuleppega, mida olude sunnil EJL aktsepteerib.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

See on natuke praegusest teemast mööda, kuid millal Joel viimati üldse Eesti koondises mängis. Lihtsalt huvi pärast tahaks teada

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
          Julgen arvata, et FIFA ei pea eriti lugu lepingutest, mis ei luba mängijat rahvuskoondise mängudele. Küllap on lihtsalt tegemist suusõnalise kokkuleppega, mida olude sunnil EJL aktsepteerib.
          Mida EJL'il siin aksepteerida on. Joel on öelnud et ei tule ja kõik. Vägisi ei saa ju meest kohale tuua. Kui ei taha siis ei taha. Oleme senimaani temata hakkama saanud saame ka edaspidi. Pole nagu väga mõtet edasi heietada sellel teemal.

Kommentaar

aga mis me teeme siis, kui juhtub õnnetu asi ja vassiljev ja dimitrjev samal ajal vigastatatud on?

Kommentaar

Algselt postitas Pähkel Vaata postitust
              See on natuke praegusest teemast mööda, kuid millal Joel viimati üldse Eesti koondises mängis. Lihtsalt huvi pärast tahaks teada
              Viimati mängis Belgia vastu 14/10/09.
              Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                aga mis me teeme siis, kui juhtub õnnetu asi ja vassiljev ja dimitrjev samal ajal vigastatatud on?
                Vassiljev ja Dimitrjev ei mängi sama positsiooni. Vassiljevi kohta ei mängi eriti keegi. Joel sobiks suht ainsana.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                  Siis mängib Puri ja Vunk keskel või Klavan nt. Kedagi uut nagu pole näha keskele peale tulemas Froll ja Mošnikov ei vea koondises välja

Kommentaar

Ma kahtlen selles tõsiselt. Pool Eestit on suure palga lootuses Soome ehitama sõitnud. Raha kaalub üles igasuguse patriootlikkuse. Siinjuures ei ole vahet, kas sa oled ehitaja või jalgpallur. Koondis ei anna purksiraha.
                    Piiroja ütles paari nädala eest ERR-i online intervjuus, et talle tehti samast liigast konkreetne pakkumine (või pakkumised) ja ta ütles neile kohe ära, et hakkab igal juhul ka edaspidi koondist esindama. Seda ta ei öelnud, kas leping just seepärast sõlmimata jäi aga ma usun, et ta pole ainus koondislane kes oleks klubile sama öelnud.

Kommentaar

Algselt postitas jkj Vaata postitust
                      Siis mängib Puri ja Vunk keskel või Klavan nt. Kedagi uut nagu pole näha keskele peale tulemas Froll ja Mošnikov ei vea koondises välja
                      Klavan on keskel mänginud küll ja enamvähem hakkama saanud ka, ehkki tema kasutegur on äärel ikka oluliselt suurem, ta on seda ka ise öelnud, et saab keskel hakkama, aga eelistab igal juhul äärt. Vunki jaoks jäävad Kostja kingad ilmselgelt suureks, aga viimasel paaril mängul on ta enda kohta hämmastavalt asjalikku mängu näidanud. Itaalia vastu... Mmmm... Pigem Klavan + Puri siiski, ma arvan. Loodame, et Sass endale hullu viga ei teinud, oli teine peale Serbia mängu päris-päris nukker.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                        Piiroja ütles paari nädala eest ERR-i online intervjuus, et talle tehti samast liigast konkreetne pakkumine (või pakkumised) ja ta ütles neile kohe ära, et hakkab igal juhul ka edaspidi koondist esindama. Seda ta ei öelnud, kas leping just seepärast sõlmimata jäi aga ma usun, et ta pole ainus koondislane kes oleks klubile sama öelnud.
                        ee, millepärast Jääger juu ess änd eile selja pööras?
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Küsisin Joelilt, et kas see vastab tõele ning vastus oli selline, et ta on piisavalt vana ja kogenud ja teeb oma valikuid ise.

Kommentaar

Ma arvan, et tal on suhteliselt villand juba sellest, et kõik tema kallal näägutavad. No tegi valiku, et ei esinda enam koondist, siis mida meie teha saame. Ega vägisi ei saa kedagi mängima tuua ja kui vastumeelselt mängitakse, siis ega sellest mängust head nahka loota ei ole. Parem istugu oma USA-s ja olgu õnnelik. Elu on näidanud, et ka ilma temata tullakse toime.

Kommentaar

http://sport.postimees.ee/?id=416751 lindperest vähke juttu
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

«Koondise suhtes pole mul midagi öelda, las teised räägivad minu eest!» avaldas Lindpere ning jättis sellega vähemalt enda poolt asjad praegu lahtiseks.

Kommentaar

Working...
                                X