Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tabasin ennast väga jumalavallatult mõttelt, et mis juhtub Joeli ka koondisega juhul kui Eesti peaks kvalifitseeruma EMile. Kas mees neelaks uhkuse pisikeste lonksudega alla ja tuleks turniirile või jääks enda juurde kindlaks ja keelduks koondisest. Või kas fännid ta üldse enam omaks võtaks jne.
Tean küll, et läbinämmutatud teema aga ikka veitsa kriibib.
tabasin ennast väga jumalavallatult mõttelt, et mis juhtub Joeli ka koondisega juhul kui Eesti peaks kvalifitseeruma EMile. Kas mees neelaks uhkuse pisikeste lonksudega alla ja tuleks turniirile või jääks enda juurde kindlaks ja keelduks koondisest. Või kas fännid ta üldse enam omaks võtaks jne.
Aga pole ju mõtet spekuleerida. Praegu mina ei näe mitte ühtegi põhjust, et miks Joeli taga nutta. Las tegeleb USA-s oma asjadega. Koondis on hetkel hea ja saavutab väga häid tulemusi ka ilma Joelita. Mina ei näe tema koondisesse mitte tulekus mingit erilist kaotust. Las teeb mis tahab Kui ta on praegu valinud klubi, siis arusaadav, ega sellepärast kohe hukka ei saa mõista teda, maailmas lõpetavad paljud mängijad mingil hetkel koondisekarjääri. Kuid samas pean tõdema, et mina oleksin vastu sellele, kui ta hakkaks end EM-ile pressima. Ei olnud tahtmist valiktsükklis tulla, siis ärgu oma nägu ka finaalturniirile näidaku.
Ära hõiska enne õhtut. Aga ma arvan, et mina teda näha ei tahaks.
Ega sa ometi arva, et asi uhkuses on? Samas on see võimalus, et peame sellise valiku ette sattuma, kahjuks äärmiselt väike.
Vaevalt see läbisaamine erilist rolli mängib, ei usu, et Rüütli laseb endale koosseisu osas eriti pähe istuda.
Aga noh, kui vastab tõele, et Lindperel on lepingus punkt sees, et koondises ei mängi, siis polegi millestki rääkida.
aga miks peaks olema ebaseaduslik?
leping on leping, ega siis koondise esindamine mingi sunniviisiline pole, et alati peab platsis olema kui kutsutakse
aga miks peaks olema ebaseaduslik?
leping on leping, ega siis koondise esindamine mingi sunniviisiline pole, et alati peab platsis olema kui kutsutakse
Okei. Kuna klubi peab laskma koondisse, kui kutsutakse.
leping pole midagi muud kui mälukaart kokkuleppest ning mängija võib koondise juurde tulla-minna, aga siis on klubil põhjus-võimalus-jokk mängijale kinga anda, trahvi nõuda... kui lepingule lisa pole tehtud.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar