Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

29.02.12 kell 19:30
    Friendly, El Salvador - Eesti,
    (L.A. Memorial Coliseum)

29.02.12 kell 19:00
    Desert Diamond Cup, L.A. Galaxy - NY Red Bulls
    (Kino Stadium, Tucson Arizona)

Kommentaar

Eks saame näha, kas tuleb või mitte. Õhtulehes küll praalib, et on olemas.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

http://www.profisportlane.edicypages.../joel-lindpere .

Mitte õhtuleht.

Kommentaar

New contract inked, Lindpere sets sights on hardware
          Veel 2 aastat USA-s ja koondise jaoks olemas.

Kommentaar

Pühapäeval algab Joel Lindpere jaoks kolmas hooaeg Ameerika mandril. 11. märtsil mängitakse Dallasega. Mäng toimub meile sobival ajal, kell 21:00 õhtul.

Kommentaar

Väga hea info, tänud !

Kommentaar

Striim

Kommentaar

Ilusti jätkub üritus sealt, kus eelmine hooaeg pooleli jäi

(ehk siis kaotusseisus)

Kommentaar

Lindpere on ikka ülimalt aeglane selle palliga, silma on jäänud mitu pallikaotust ja tagasisöödud vaid.

Kommentaar

Kogu see sats on õline ja kole. Eelmise aasta pingimehed on põhikoosseisu pääsenud, Henry on aasta vanem, Lindpere on aeglane ja siis mingid õlised skandinaavlased on kuskilt Skandinaaviast ostetud, masendav meeskond ja viimane kord kui ma raiskan aega red bullsi mängu peale

Kommentaar

Ma vaatasin täielikult esimesed paarkümmned minutit, edasi poole silmaga aga jah, ei sats ega Lindpere selle põhjal mingit muljet ei jätnud. Lahe oli muidugi see Henry karistuslöök, mis posti läks.

Kommentaar

Nägin täiesti sürri und täna. Vaatasin telekast vutti, kus üheks pooleks olin ManC, teist ei mäleta. ...ja Lindpere tuli esimesel poolajal vahetusest sisse, kuna ta lend Ameerikast hilines veidi. Selja peal oli nimi, aga numbrit kahjuks ei mäleta. Väljakule joostes tuli terve meeskond teda tervitama ja kõik olid üliõnnelikud tema saabumise pärast. Nägin kuidas ta tegi ühe pealelöögi, mis läks maa lähedalt vasaku posti juurest mööda.

Mingi hetk juhtus nii, et mind kutsuti teleka tagant ära ja kui ma lõpuks tagasi jõudsin, siis oli mäng läbi ning eetris olid mängujärgsed intervjuud. Kõik ütlesid Lindpere kohta, et tegemist on ülikogenud ja eeskujuks oleva mängumehega. Veel arvati, et Lindpere on klubi aegade parim ost.

Kommentaar

Algselt postitas Noonik Vaata postitust
                            Väljakule joostes tuli terve meeskond teda tervitama ja kõik olid üliõnnelikud tema saabumise pärast.
                            Olukorda ette kujutades tuli muie näole.
                            Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas Noonik Vaata postitust
                              Nägin täiesti sürri und täna. Vaatasin telekast vutti, kus üheks pooleks olin ManC, teist ei mäleta. ...ja Lindpere tuli esimesel poolajal vahetusest sisse, kuna ta lend Ameerikast hilines veidi. Selja peal oli nimi, aga numbrit kahjuks ei mäleta. Väljakule joostes tuli terve meeskond teda tervitama ja kõik olid üliõnnelikud tema saabumise pärast. Nägin kuidas ta tegi ühe pealelöögi, mis läks maa lähedalt vasaku posti juurest mööda.

Mingi hetk juhtus nii, et mind kutsuti teleka tagant ära ja kui ma lõpuks tagasi jõudsin, siis oli mäng läbi ning eetris olid mängujärgsed intervjuud. Kõik ütlesid Lindpere kohta, et tegemist on ülikogenud ja eeskujuks oleva mängumehega. Veel arvati, et Lindpere on klubi aegade parim ost.
                              Tra, hea uni !

Kommentaar

Teine kaotus, võõrsil Salt Lakelt 2:0, Lindpere 90min

http://www.newyorkredbulls.com/blog/...hts-rsl-2-ny-0

Selline vend nagu Palsson mädanes keskväljal ikka väga korralikult ja enamik Salt Lake ohtlikke olukordi tema pealt tuligi

Kommentaar

Working...
                                X