USA profiliigades (jalgpalli muidugi eraldi ei tea) on võimalik nii team option kui ka player option. Mina ei tea, kumb +1 praegusel juhul on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustUSA profiliigades (jalgpalli muidugi eraldi ei tea) on võimalik nii team option kui ka player option. Mina ei tea, kumb +1 praegusel juhul on."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Naljakas lugeda tema juttu, et teda "ootatakse" "Inglismaa tippklubis." Ilmselgelt ei ole ta sel tasemel mängija. Samas hea rääkida kui praegu klubi teda kindlasti ära ei lase. Raske öelda kumb see on - kas kalkuleeritud enesehaibi plaan või on ta lihtsalt mingisugust agendimöla uskuma jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitustvb tõesti ajab paska et endale parem leping pullide käest kätte saada, mida ta ka saab, kui seal jätkab.
Kommentaar
-
Henryga Jaanuaris Arsenali testima ja laenule, mis seal muud
[hooaega ju usas pole]
Klubi võibolla hoiab teda 1 aasta kinni veel, aga siis jäävad vist üleminekurahad saamata vmt.
Ulme variant oleks Arsenali loogilise kõrval muidugi Unitedi keskväli
(okei, see liig ulme)
Saaks kuhugi Fulhami v nii oleks ülikõva. Ükskõik v.a. relegation Inglismaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustLoodan, et sinna läheb mõni mitte Eesti liigas mängiv mees veel, et sellele trossile kaptenipael ei antaks."Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar