Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    inimesed hakkavad arusaama lõpuks et MLS on saast.
    See mis sa praegu ütlesid on VALE, puhas VALE, VALE, VALE, VALE!!! Said aru?
    MSL on parim liiga maailmas ja Lindpere on maailma parim jalgpallur.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
      inimesed hakkavad arusaama lõpuks et MLS on saast.
      Andeks, aga mina ei ole teisiti kunagi arvanudki

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
        Kirjutan alla. Vaatasin 1. poolaja, rohkem ei suutnud. Lisaksin siia veel, et komentaatorite töö oli alla igasuguse arvestuse. Masendav...
        Mulle kah nigu tundus, et kommentaatroid nigu ei olnud nigu kõige paremad nigu Kui köögis võileibu tegid ja pilti parajasti ei näinud, siis ei saanud arugi, et jalgpalli oleks kommenteeritud.

Muide, kas MSLi pildi ja heli eest tuleb eraldi maksta ning TV12 ei raatsinud heli peale kulutada?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          See mis sa praegu ütlesid on VALE, puhas VALE, VALE, VALE, VALE!!! Said aru?
          MSL on parim liiga maailmas ja Lindpere on maailma parim jalgpallur.
          Kirjutan alla ! Siinsed liiga kirujad tuleks saata kõik tuleriidale ! Kes julgeb öelda paha sõna MEIE OMA Lindpeeri liiga kohta ?
          See oli nii kõva liiga, et isegi pakkumised kusagilt Premmi (no mis on üks Premier League suure MLSi kõrval?) sabaotsa meeskondadest mõjusid ilmselt meie Joelile nii muserdavalt, et kaebas kõik need kümned temaga kontakteerunud managerid kohtusse. Ja ma võin kihla vedada, et kohus rahuldas tema palve- need nurjatud agendid ei tohi eluilmaski oma jalga tõsta samale mandrile kui Joel. Ja kui Lindpere peaks üle Briti saarte lendama, siis selleks ajaks pagendatakse need sopahinged kas metroosse või hoopistükis kanalisatsiooni ! Vot nii on lood !

Ja samad sõnad Raudsepa kohta (ise küll ülekannet ei vaadanud, selle eest nüüd endale määratud juba piisutamiskuuri!). Tema kohta on maailma parim räppar Black Rockit laulnud:
          "Elus hätta ma ei jää,olen selles päris kindel
          kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit
          läinud reedel tegin peedist pesumasinale trumli
          jah,ei ole tõesti asju, millega ei tuleks toime"

Kommentaar

Ja kui itimes joob kalja, kohe iti laseb välja.

Kommentaar

Pavo Raudsepp oli suustaja jah, mingi aeg eesti esisprinter. Ja mängis Koeru eest jalgpalli 3.ndas liigas. Ei mänginud kehvasti, kindlasti saab mängust aru, suusatajad toksivad trenni kõrvale ikka, FC Otepäägi on kena näide, seal neid mitmeid läbi käinud.

Aga tema on harjunud rohkem abikommentaatori rolliga, see teine vend tundus suht soust, või ei osanud väljendada end. Ühesõnaga, paras tsirkus kujunes neil välja. Aga varem ainult highlightse vaadanuna, peab ütlema, et vähemalt selle mängu puhul on sealpool lompi küll vinge Ugala käimas, ei mingit joonist ega palli säilitamist, üsna sihitu umbluu show'tamine. Väga pikalt sihukest komejanti ei viitsi vaadata. Nagu rahvale üritaks mängida, aga si..agi ei tule välja.

Mis Joelil juhtus siis, sai vigastada?
              Kapten Trumm

Kommentaar

Juki pingil, kas põhjuseks eelmises mängus saadud trauma või Backe rahulolematus
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

See on küll kehv lugu. Lindpere pärast üldse viitsin neid Red Bullsi mänge vahtida ja nüüd siis temagi pingile istutatud. Samas, arvestades seda saamatust eelmises mängus, siis pole ka peatreenerile midagi ette heita.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Oibljääääää
                    Kuidas ta julgeb ??? Meie galaktika säravaim täht ja istub pingil ??
                    Kas Backe tahab tõesti meelega kaotada, et sellise ootamatult šokeeriva avantüüri ette võtab ?
                    Või on tegemist lausa kokkuleppemänguga ?

Ma arvan, et õiglane reaktsioon oleks temalt igaveseks ajaks juhendamisõigus ära võtta, et ta enam IIALGI midagi nii rumalat teha ei saaks ! Ma lausa nõuan seda !!!

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      See on küll kehv lugu. Lindpere pärast üldse viitsin neid Red Bullsi mänge vahtida ja nüüd siis temagi pingile istutatud. Samas, arvestades seda saamatust eelmises mängus, siis pole ka peatreenerile midagi ette heita.
                      Pavo loodab, et Juki tuleb ikka rajale
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

No mina seda USA liigat tõsiselt võtta ei saa lööge või maha aga Eesti koduliiga on kah parem
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                          Pavo loodab, et Juki tuleb ikka rajale
                          Hehe, jah...ma juba arvasin, et kuulsin valesti.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Nõustun absoluutselt Aavikuga. Läbi häda kannatasin 1. poolaja ära, teise foldisin. Lihtsalt suva si**a tuli suust.. pluss mäng oli ka nagu ta oli, väga lamp.

Kommentaar

Nahhui ta üldse vaatate kui siin mitme vooru kaupa juba kaeblemist. Ammuteada värk, et MLS on saast, tere hommikust!

Kommentaar

MLS jumala normaalne tegelt, lihtsalt kommentaator on mingi ...
                                Last edited by karljorks; 07.04.12, 22:40. Põhjus: Kommentattor : kirjaviga.

Kommentaar

Working...
                                X