Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Ei, Kaljus ta mängima ei hakka. Eks see selgub peagi, mida tulevik Jukile toob.
    Sul mingit infot?

Kommentaar

Kas varsti on oodata Lindpere lahkumismängu või on lootust teda veel ka klubivutti pallimas näha?

Kommentaar

Algselt postitas Marts Vaata postitust
        Kas varsti on oodata Lindpere lahkumismängu või on lootust teda veel ka klubivutti pallimas näha?
        Lahkumismäng Andorra vastu
        308

Kommentaar

Natukene meenutusi ajast, kui legend USAs mängis.

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
          Aamen. Palju edu Lindperele muidugi, aga... Mingu ta õige perse ka. Ja veelkord, palju edu. Nii mängus, kui perseminemises. Samas, kui objektiivselt vaadata, siis kelle asemele ta täna tuleks koondisesse, keda ta suudaks asendada oma tänases skillis ja vormis ja oma praeguses positsioonis, mida ta klubis mängib? Ei tule ühtki nime pähe, andke andeks.

Nii-et kolmat korda, edu, Joel. Ära hampade ja hottdoogidega üle pinguta. Sinu vasikavaimustus Ameeringast, mida sa lapsemeelse siirusega kõigis intervjuudes oled hõisanud, on nüüd viimase uudise valguses veel humoorikam.

Käi kindlasti Yosemites ka ära. Ja Hooveri tamm on ka väga uhke.
          Algselt postitas foorumid Vaata postitust
          nojah, see aasta ei kavatse enam siis ka punaste pullide mänge vaadata ( sitaks palju kaotavad sellega ) ja lindPeeru jaoks võiks nüüd ka igaveseks koondise uks kinni olla.

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
          Koondise fännina, mees pettis ootusi ja lootusi. Parem jäägugi McDonaldsi maale.
          Algselt postitas Keiss Vaata postitust
          Jätsin ka valikust välja. Muidu poleks üldse viitsinud seal hääletada aga mees väärib seda mida ta väärt on.
          Kui keegi tulevikus neid linke veel ette söödab siis valin tema positsioonile ta suurima konkurendi. Reeturile reeturi palk.
          Algselt postitas budu Vaata postitust
          http://sport.postimees.ee/605392/lin...li-minu-otsus/ aga ehk ei tulegi koondisele õnneks enam kunagi appi

Kommentaar

Jube häbi on, ei salgagi üldse. Nagu paljude, väga paljude postituste pärast. Kui Joeliga viimast intervjuud tegin, siis mõtlesin, et peaks talle tunnistama, et mina olin ka üks neist, kes teda maapõhja kirus tol perioodil, aga ei tekkinud kuidagi seda õiget hetke. Joel ilmselt oleks muidugi irvitanud selle peale vaid.

Eks mees muidugi näitas, mida viie aasta tagused põhulõuad, siinkõneleja kaasaarvatud, väärt. Tuli ja tegi ja kuidas veel.

Kommentaar

bump.

elulooraamat "Joel Lindpere: "Mina otsustan mänge!"
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Katkend raamatust
                Joel on lihtne poiss. Joelile meeldivad lihtlaused. Joel pole ise raamatuid lugenud. Tugev spordimees ja-hing, aga selle raamatu oleks võinud küll kirjutamata jätta.
                Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

Palju ta sellest ise kirjutas?

Kommentaar

Noh, olgu mis oli, aga vähemalt Eesti koondise jalgpallurite autobiograafiates läheb see kindlasti kahe parima hulka.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                      Kumb siis kolmandaks jääb? Poomi raamatut vist laitsid omal ajal?
                      Poomi raamat oli selline harju keskmine. Lindpere oma pole lugenud

Kommentaar

Algselt postitas mongol Vaata postitust
                        Katkend raamatust
                        Joel on lihtne poiss. Joelile meeldivad lihtlaused. Joel pole ise raamatuid lugenud. Tugev spordimees ja-hing, aga selle raamatu oleks võinud küll kirjutamata jätta.
                        Mõnus, peale lihtlausetele tähelepanu juhtimist oli Postimehes olevat katkendit pea võimatu lugeda.

Kommentaar

Tra, mis kuradi põimlausetega süvafilosoofilsit teksti te sportlase eluloolt ootate? Küll kulturnikud kirjutavad selliseid. Kui lood on huvitavad, siis on korras.

Kommentaar

Kui Poomi raamat on vägagi Poom, siis Lindpere raamat on vägagi Lindpere. Selles mõttes on mõlemad portreedena õnnestunud.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Eks Schwede jäljendas Lindpere stiili osavalt. Juki minu arust räägib ka nii

Algselt postitas Stok
                              Jaa ma pean sama nentima, et kuni seniajani oli täitsa ok, aga pärast mongoli postitust hakkasid lihtlaused häirima. See peaks küll rohkem ghostwriter'i või toimetaja kapsaaeda minema? Joel oli lihtsalt diivanil selili, jõi kohvi ja rääkis lugusid.

Kommentaar

Ma ei näe ka lihtlausetes probleemi.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X