Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jukile õnne juubeliks!
    b-day

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
      konfintskent, idikas.
      Ahh?!
      Tegu on koefitsientiga.
      mitte konfintsent või siis sinu puhul konfintskent.

Hetkel jätsid lihtsalt endast idika mulje.

Kommentaar

No just nüüd pidid võitma AGa tegelt hea meel, nüüd sammuke lähemal Champion Play-off'ni.

Ning üks "andreskalviku küsimus" ka siis. Kas Lindpere Beckhamnilt palli ära näpsas ? Kuidas mängis, hästi?

Kommentaar

Loomulikult näppas. Kes siis veel, kui mitte Juki.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
            Ning üks "andreskalviku küsimus" ka siis. Kas Lindpere Beckhamnilt palli ära näpsas ? Kuidas mängis, hästi?
            Kusjuures korduvalt. Samas kogu Galaxy oli üldse uimane ja väsinud muljega, vedas neil et suuremat pakki tegelt ei saanud isegi.
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

tundub, et paremal õhtul oleks galaxy lahkunud suurema saunaga, 2x löödi veel ründeliini poolt posti ka. päris väärt tulemus, loodame, et annab rohkem enesekindlust nüüd tiimile! play-off on must-have.

Kommentaar

Lindpere jälle paberiruumi saanud

E: nagu arvata oligi peab ta ise siis ühendust võtma kui soovib mängida eesti eest.

«Ta peab ise ühendust võtma, kui soovib koondist esindada. Mul hakkab juba meelest minema, et selline mees kuskil mängib.»

Kommentaar

Austatud ajakirjanikud,

Aivar Pohlak andis täna ERRi spordiportaalile intervjuu, kus küsimusele Joel Lindpere võimaliku osalemise kohta Eesti koondises tulevikus vastas, et suhtleb Lindperega lähipäevil ja uurib, millised on tema võimalused koondist esindada järgmises valiktsüklis.

ERRi spordportaal koostas videointervjuu põhjal uudise, kus refereeris Pohlaku öeldut valesti. Väära refereeringu sisuks oli, et Lindperelt uuritakse tema võimaliku osalemise kohta eesseisvates play-off mängudes.

See info on väär. Aivar Pohlakul ei ole kavatsust koondise komplekteerimisse säärasel moel sekkuda.

Palume aadressil
                  http://sport.err.ee/jalgpall/bfe5414...b-3447b6aed2ea asuvat intervjuud refereerida korrektselt. Videointervjuus ütleb Pohlak selgelt, et jutt käib järgmisest tsüklist mitte play-off mängudest. Kui väära refereeringuga uudist olete juba kasutanud, siis palume viia sisse vastav parandus.

Parafraseerides ühe ERR-i töötaja tänahommikust FB-posti: "Mis on ERR-i haigus?"

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                    Küsimus neile, kes siin sõrgu vastu ajavad: kas parem on ilma Lindpereta & EM'i telekast vaadata või koos Lindperega EM'ile saada? Minu arvates tasuks maksimaalselt tugeva meeskonnaga play-offi mängida, läheb siis nii või naapidi.
                    Lindpere pole küll mees kes koondise ainsana EMile viiks.
                    Seda suudab ainult meeskond kes pääses ka play offi (ilma Lindpere abita). Lindpere las tutvub erinevate osariikidega. Muideks palju tal läbi käimata veel on?
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                      Ära hüsteeritse, Lindpere ei viigi ainsana. Ma rääkisingi maksimaalselt tugevast meeskonnast ja ma tean koondises mõnda poolkaitsjat, kes pole pärast Kakalt palli ära võtmist millegagi hakkama saanud.
                      Sinu jutust loen ma küll välja, et Lindperega pääseme EMile, aga muidu võime seda ainult telekast vaadata.
                      See mõni poolkaitsja on alati kohal olnud kui koondis on kutse saatnud. Erinevalt ÜHEST TEISEST poolkaitsjast kes tutvub erinevate osariikidega ja kelle hetkevormist pole kellegil selget ülevaadet.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                        Ära hüsteeritse, Lindpere ei viigi ainsana. Ma rääkisingi maksimaalselt tugevast meeskonnast ja ma tean koondises mõnda poolkaitsjat, kes pole pärast Kakalt palli ära võtmist millegagi hakkama saanud.
                        Haters gonna hate. Pole mõtet gooneritele midagi seletada.. nende olematu mõistus nagunii millegist aru ei saa.

Kommentaar

Aga Joll ei taha ju mängida... või nüüd tahab - kõlbab? Pole siin midagi arutada kui meest olemas pole.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Lindpere potentsiaalse vahetusmängijana - ehk tõesti. Muud kohe kindlasti mitte. Ühtlustunnet pole mõtet põhituumikul lõhkuda.. ei usu, et see klapp ideaalseks sulaks (vaid kolm-neli trenni enne kahte ülitähtsat mängu).
                            Klassi tal loomulikult on, kuigi liiga kus ta pallib on kindlasti rohem melu-peale ehitatud klounaad (mängupilt on maitsekas kohati, ega midagi kehva vaatemängu mõttes pole, kuid jah - kaitsefaas on paraku olematu).

Kommentaar

Ega koondisega liitumine midagi halba kindlasti ei teeks.
                              Alustuseks üks arvestatav vahetusmängija juures ja ma olen 100% kindel, et Lindpere tase lubab ka põhikoosseisu kohta loota.

Ja endiselt - tal kulub ju ~20 tundi aega ühe otsa reisiks pluss ajavahega kohanemine.
                              Sõit kusagile Helsingisse, sealt edasi jumal teab kuhu, et lõpuks saaks 10 tundi üle ookeani lennata. Kas EJL on valmis piletid organiseerima, nii et lennujaamas 4 tundi järgmist lendu ootama ei peaks? Ja on alati valmis lennukulud 100% katma?
                              See, kes peab transpordi- ja ajavahe probleemi pastakast imetuks... tra, andke mulle kirvest!

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                                Ja endiselt - tal kulub ju ~20 tundi aega ühe otsa reisiks pluss ajavahega kohanemine.
                                Sõit kusagile Helsingisse, sealt edasi jumal teab kuhu, et lõpuks saaks 10 tundi üle ookeani lennata. Kas EJL on valmis piletid organiseerima, nii et lennujaamas 4 tundi järgmist lendu ootama ei peaks? Ja on alati valmis lennukulud 100% katma?
                                See, kes peab transpordi- ja ajavahe probleemi pastakast imetuks... tra, andke mulle kirvest!
                                20 tundi läheb NY lendamiseks? Sa oled vist Marsi elanik või siis ei oska reisplaane teha. Samuti tahad väita, et Euroopast väljub ainult iga 4 tunni tagant lennuk NYi ja vastupidi?

Kommentaar

Working...
                                X