Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eestlaste huumor, eitea kes foorumlastest sellega hakkama sai
Nüüd on keegi estraadigeenius pannud wikilehel Viikmäele ka "ülivaimuka" hüüdnime - Kristen "Usain Bolt" Viikmäe. Järsku mõni ajudega foorumikasutaja, kes on wikiga sina peal, parandab koomikute töö ära? Huumorigurl on print-screen praeguseks vast juba tehtud ja sõpradele saadetud - ei pea teisi enam rämpsuga tüütama.
Tunnistan üles. Mina panin Barcelona sinna pärast seda, kui keegi siin ütles ja natukene isegi uskus Wikipedia väidet ,et Viikmäe Syrianskasse läheb. `Kristen "Usain Bolt" Viikmäe´ pole siiski minu kätetöö. Vabandan noruspäi ja olen endast pettunud. Enam nii ei tee. Lähen häbenen nüüd nurgas.
Tunnistan üles. Mina panin Barcelona sinna pärast seda, kui keegi siin ütles ja natukene isegi uskus Wikipedia väidet ,et Viikmäe Syrianskasse läheb. `Kristen "Usain Bolt" Viikmäe´ pole siiski minu kätetöö. Vabandan noruspäi ja olen endast pettunud. Enam nii ei tee. Lähen häbenen nüüd nurgas.
Kommentaar