Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'
Algselt postitas ek
just, squad tähendab ikka ühteteist väljakumängijat
Ega ikka ei tähenda küll. Eestpoolt üldse ei loe või? priity pandud lingis (Arsenali kodulehelt) on ju selgelt kirjas pealkiri \"Wenger names squad for Carling Cup tie at Doncaster\" ja seal all 16 mängija nimed. Jooksevad nad kõik koos platsile või? Ja üleüldse oli lepingu pikendamise uudises kirjas \"likely to be named\", mille põhjal võib algkoosseisu kohta järeldusi teha ainult naiivik. Enamasti teab vaid treener 100%, kelle ta postide vahele saadab, mõttetu on siin selle üle spekuleerida . Tavaliselt nii paar tundi enne mängu ilmuvad koosseisud erinevatele lehekülgedele, siis saab igaüks kas hõisata või nutta.
Miks te olete kõik nii negativistlikud? Squad = Meeskond. Samas ka Team = Meeskond ka, aga kui Squad on kirjutatud siis järelikult on esi-11. GO POOM!!!
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Ok, kui te ei taha, et ma kirjutaks, siis ma ei kirjuta. Aga kui Poom täna väljakule saab, siis loodan et te kõik negativistid tunnete oma negativismi üle häbi. Ka sina skint! GO POOM... ja häid pühi
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Negativist ja realist on kaks eri asja muide Mina olen realistlik optimist näiteks ja loodan väga, et Poom saab täna platsile - aga ka enne ei hakka, kui mäng algab.
Algselt postitas vello99
Ok, kui te ei taha, et ma kirjutaks, siis ma ei kirjuta. Aga kui Poom täna väljakule saab, siis loodan et te kõik negativistid tunnete oma negativismi üle häbi. Ka sina skint! GO POOM... ja häid pühi
Mis negativismist sa räägid, kõik on ju õige mis on räägitud. In the squad tähendab tõesti neid 16 mängijat, kellest 11 platsile jooksevad ja 5 pingil istudes mängu alustavad. Almunia on ka \"In the squad\", läheved koos Poomiga postide vahele või?
Kommentaar