Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uudis siis ka siin üleval.

Kui Poom püsib terve, siis usun et õige pea võtab ta koha sisse põhimeeskonna väravas.Ta pole loll, kindlasti uuris enne lepingu sõlmimist milleks klubi teda vajab - duublis sai juba mängitud küll.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
      Algselt postitas Homie Vaata postitust
      keegi kes teab rohkem Watfordist ja Inglise jalgpallist- kas Poomil on lootust saada põhivv-ks
      Peaks olema. Neist kolmest klubist, mis meedias täna läbi käinud, võis esikiipri koha Poomi jaoks välistada vast kindlasti WHU-s, kelle nr 1 Robert Green ju aravati isegi kolme lõvi koondisse 3-ks kiipriks. Eelmisel hooajal tegi Charltonis 36 liigamängu kaasa Scott Carson, kes siirdub Liverpooli ja kes on samuti üks kolmest Inglismaa koondise kiiprist valikmänguks Eestiga. Seega oleks ehk Charltonis ka mingi võimalus põhisse saada olnud kui diil oleks tehtud. Watfordis oli teiseks vv-ks peale Fosteri lahkumist Robert Lee, kes 13-s liigamängus osales, seega konkurent ta Mardile kindlasti on. Kuid algkoosseisu koht tuleb eelkõige ise oma hea mänguga välja võidelda.
      Watfordis mängib siiski Richard Lee

Kommentaar

Algselt postitas Beaf
        Watford hoiab Premier League viimast kohta. Tean, et hetkel on neil selline väravavaht nagu Chamberline Alec. Usun, et saab põhivv'ks. Aga eks me homme saame teada Poomi mõtteid, ja ehk räägib täpsemalt. Nimelt homme naaseb ta Eestisse koos lepinguga.
        Alec Chamberlain on 42. aastane ätt, kes riputab suvel putsad varna ning keskendub treeneritööle. Richard Lee on see, kes Mardile konkurentsi hakkab pakkuma.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
          Alec Chamberlain on 42. aastane ätt, kes riputab suvel putsad varna ning keskendub treeneritööle. Richard Lee on see, kes Mardile konkurentsi hakkab pakkuma.
          Jah, sorry my bad. Ma magasin maha oma aja. Ma arvasin, et ta on siiamaani

Kommentaar

Algselt postitas jaamu Vaata postitust
            Watfordis mängib siiski Richard Lee
            Richard muidugi, minu näpukas. Aga nendest allikatest, kus uudist lugenud olen, ei hakka mulle silma, kui pikaks ajaks siis diil sõlmiti.
            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
              Poleks ju silma paistnud kui oleks kodulehelt squadist Lee nime siia kirjutanud a la "ma tean,et seal ..."
              Nüüd aga kõik ahhetasid,et küll see pihv on tubli ja tark,teab sellist meest nagu tsamberlain.

Alati Punane siiani kõige suurem Watfordi fänn olnud,ootame tema reaktsiooni.Vapp on klubil küll üks nummimaid
              Poomi diil kaks aastat
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Richard muidugi, minu näpukas. Aga nendest allikatest, kus uudist lugenud olen, ei hakka mulle silma, kui pikaks ajaks siis diil sõlmiti.
                "The Estonian international now joins Watford on a two year deal for an undisclosed fee"

Kommentaar

Nagu ma aru saan, kindel esinumber on Poom?

Kommentaar

Algselt postitas jaamu Vaata postitust
                    "The Estonian international now joins Watford on a two year deal for an undisclosed fee"
                    Ehk oled nii kena ja annad ka lingi. Siin ülalpool postitatud uudistes ja teamtalk-is polnud sellest ajast silpigi.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
                      Nagu ma aru saan, kindel esinumber on Poom?
                      eip

"Mart's signing brings a calming and steadying influence in what is a key position, and obviously he has to fight it out with Richard Lee for the place.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        Poleks ju silma paistnud kui oleks kodulehelt squadist Lee nime siia kirjutanud a la "ma tean,et seal ..."
                        Nüüd aga kõik ahhetasid,et küll see pihv on tubli ja tark,teab sellist meest nagu tsamberlain.

Alati Punane siiani kõige suurem Watfordi fänn olnud,ootame tema reaktsiooni.Vapp on klubil küll üks nummimaid
                        Poomi diil kaks aastat
                        Kui sa tõesti arvad, et ma tahtsin sellega silma paista, et "ma tean kes on Chamberlain", siis oled küll omadega perses.
                        Teadsin et ta Watfordis mängis, ja arvasin et mängib siiamaani.

Kommentaar

Ehk oled nii kena ja annad ka lingi. Siin ülalpool postitatud uudistes ja teamtalk-is polnud sellest ajast silpigi.
                          Minu antud lingis see ilusti sees!
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

no kurat võtaks esimeses lingis watfordi kodukal olevale uudisele
                            on ju kõik kirjas

Kommentaar

mainäe probleemi! nüüd on mart mängumees ja hakkab jälle ülepikaaja tihedamalt tema topicusse uudiseid lisanduma järjekordsetest clean-sheeti'dest positiivne et nii läks! ja watfordi logo on tõesti nummmmi
                              //

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                                Minu antud lingis see ilusti sees!

On tõesti. Kuna nimetatud watfordi koduka uudis oli poolitatud mingi advertiga ja 2a jutt oli sinna pandud, siis algul seda ei märganudki.

Igatahes bbc 606 fan rubriigis oli kahesugust reaktsiooni Poomi signingule- nii kiitvaid kui ka tõredaid, stiilis miks meile 35a. veterani vaja on. Samas loodetakse temast siiski esinumbrit vähemalt lähemaks paariks aastaks.

Kommentaar

Working...
                                X