Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mart Poom - uus karjäär uues kohas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustAlgselt postitas Homie Vaata postitustkeegi kes teab rohkem Watfordist ja Inglise jalgpallist- kas Poomil on lootust saada põhivv-ks
Kommentaar
-
Algselt postitas BeafWatford hoiab Premier League viimast kohta. Tean, et hetkel on neil selline väravavaht nagu Chamberline Alec. Usun, et saab põhivv'ks. Aga eks me homme saame teada Poomi mõtteid, ja ehk räägib täpsemalt. Nimelt homme naaseb ta Eestisse koos lepinguga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustAlec Chamberlain on 42. aastane ätt, kes riputab suvel putsad varna ning keskendub treeneritööle. Richard Lee on see, kes Mardile konkurentsi hakkab pakkuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaamu Vaata postitustWatfordis mängib siiski Richard LeeWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustAlec Chamberlain on 42. aastane ätt, kes riputab suvel putsad varna ning keskendub treeneritööle. Richard Lee on see, kes Mardile konkurentsi hakkab pakkuma.
Nüüd aga kõik ahhetasid,et küll see pihv on tubli ja tark,teab sellist meest nagu tsamberlain.
Alati Punane siiani kõige suurem Watfordi fänn olnud,ootame tema reaktsiooni.Vapp on klubil küll üks nummimaid
Poomi diil kaks aastatINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustRichard muidugi, minu näpukas. Aga nendest allikatest, kus uudist lugenud olen, ei hakka mulle silma, kui pikaks ajaks siis diil sõlmiti.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaamu Vaata postitust"The Estonian international now joins Watford on a two year deal for an undisclosed fee"Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustNagu ma aru saan, kindel esinumber on Poom?
"Mart's signing brings a calming and steadying influence in what is a key position, and obviously he has to fight it out with Richard Lee for the place.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustPoleks ju silma paistnud kui oleks kodulehelt squadist Lee nime siia kirjutanud a la "ma tean,et seal ..."
Nüüd aga kõik ahhetasid,et küll see pihv on tubli ja tark,teab sellist meest nagu tsamberlain.
Alati Punane siiani kõige suurem Watfordi fänn olnud,ootame tema reaktsiooni.Vapp on klubil küll üks nummimaid
Poomi diil kaks aastat
Teadsin et ta Watfordis mängis, ja arvasin et mängib siiamaani.
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustEhk oled nii kena ja annad ka lingi. Siin ülalpool postitatud uudistes ja teamtalk-is polnud sellest ajast silpigi.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustEhk oled nii kena ja annad ka lingi. Siin ülalpool postitatud uudistes ja teamtalk-is polnud sellest ajast silpigi.
on ju kõik kirjas
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMinu antud lingis see ilusti sees!
On tõesti. Kuna nimetatud watfordi koduka uudis oli poolitatud mingi advertiga ja 2a jutt oli sinna pandud, siis algul seda ei märganudki.
Igatahes bbc 606 fan rubriigis oli kahesugust reaktsiooni Poomi signingule- nii kiitvaid kui ka tõredaid, stiilis miks meile 35a. veterani vaja on. Samas loodetakse temast siiski esinumbrit vähemalt lähemaks paariks aastaks.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar