Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Millisest endisest Jugoslaavia maast see Kujovic pärit on? Tundub suht sitt väravavaht olema.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Mis mõttes sitt vaht? Rodal on pigem kaitsjatega probleeme, nii palju kui mina olen neile löödud väravaid näinud, ei ole Kujovic küll mingeid erilisi kalasid teinud.
Mis mõttes sitt vaht? Rodal on pigem kaitsjatega probleeme, nii palju kui mina olen neile löödud väravaid näinud, ei ole Kujovic küll mingeid erilisi kalasid teinud.
Kuijovicil on hooajal peale kaks suuremat kala olnud mille tõttu on väravad löödud. Muidu päris hästi mänginud minu arvates.
minu arvates on põhikalastajad seal jah pigem kaitsjad ja eriti rünnakul sergio, sest kui kõik rünnakud lõpevad kiirelt tema pallikaotusega ja ise survet peale panna ei saa, sis pole mõtet head tulemust loota
kui hooaja alguses lõi roda palju-palju väravaid japigem oli probleem kaitsega, siis nüüd lüüakse väga vähe ja põhiline skoorija on see schalke poolik czisommer ja sis bodor tegi viimases mängus 2 kolli
minu arvates on põhikalastajad seal jah pigem kaitsjad ja eriti rünnakul sergio, sest kui kõik rünnakud lõpevad kiirelt tema pallikaotusega ja ise survet peale panna ei saa, sis pole mõtet head tulemust loota
kui hooaja alguses lõi roda palju-palju väravaid japigem oli probleem kaitsega, siis nüüd lüüakse väga vähe ja põhiline skoorija on see schalke poolik czisommer ja sis bodor tegi viimases mängus 2 kolli
täiesti õigus...sest cziommeri tulekuga on mänguskeem muutunud ja pall ei jõuagi eriti operini.
1:1 mäng lõppeski. Kolme vajaliku punkti asemel vaid hädine 1 punkt ja seda ühe autsaideri vastu, keda Ajax loputas 6:0 eelmises voorus. Jah, ega selliste punktide kaotuste korral pole Rodal mingit asja isegi 6-9 koha play-offi selgitamaks uefa cupi piletit. Mängida jääb veel ainult 6 vooru.
Kommentaar