Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Andres Oper\'

Millisest endisest Jugoslaavia maast see Kujovic pärit on? Tundub suht sitt väravavaht olema.
    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
    If you're good at something, never do it for free - See above.
    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666

Millisest endisest Jugoslaavia maast see Kujovic pärit on? Tundub suht sitt väravavaht olema.
      Serbian/Belgian

Kommentaar

Mis mõttes sitt vaht? Rodal on pigem kaitsjatega probleeme, nii palju kui mina olen neile löödud väravaid näinud, ei ole Kujovic küll mingeid erilisi kalasid teinud.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Mis mõttes sitt vaht? Rodal on pigem kaitsjatega probleeme, nii palju kui mina olen neile löödud väravaid näinud, ei ole Kujovic küll mingeid erilisi kalasid teinud.
          Kuijovicil on hooajal peale kaks suuremat kala olnud mille tõttu on väravad löödud. Muidu päris hästi mänginud minu arvates.

Kommentaar

minu arvates on põhikalastajad seal jah pigem kaitsjad ja eriti rünnakul sergio, sest kui kõik rünnakud lõpevad kiirelt tema pallikaotusega ja ise survet peale panna ei saa, sis pole mõtet head tulemust loota
            kui hooaja alguses lõi roda palju-palju väravaid japigem oli probleem kaitsega, siis nüüd lüüakse väga vähe ja põhiline skoorija on see schalke poolik czisommer ja sis bodor tegi viimases mängus 2 kolli

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking

minu arvates on põhikalastajad seal jah pigem kaitsjad ja eriti rünnakul sergio, sest kui kõik rünnakud lõpevad kiirelt tema pallikaotusega ja ise survet peale panna ei saa, sis pole mõtet head tulemust loota
              kui hooaja alguses lõi roda palju-palju väravaid japigem oli probleem kaitsega, siis nüüd lüüakse väga vähe ja põhiline skoorija on see schalke poolik czisommer ja sis bodor tegi viimases mängus 2 kolli
              täiesti õigus...sest cziommeri tulekuga on mänguskeem muutunud ja pall ei jõuagi eriti operini.

Kommentaar

No kas kellelgi mingeid kommentaare pole mängu käigu kohta?
                Kuidagi väga vaikne täna.

Kommentaar

Csiommer Roda ette viinud, paistab, et keskvälja mehed hoolitsevadki viimasel ajal nende skoori eest.
                  Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

üks sparta mängija on mängust väljas, nii et oper ootame väravat. aga tavaliselt vähemuses pingutatakse rohkem
                    Eesti surub kõik vastased vastu muru
                    ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Aga hetkel juba viik,ei kipu need v6idud yldse enam tulema.
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus

Mida sa sokid, et ei tule võite, alles eelmine mäng ju võideti vitesset
                        Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas eriklt

Algselt postitas budulojus

Mida sa sokid, et ei tule võite, alles eelmine mäng ju võideti vitesset
                          Ei soki ma midagi vaid nii nii ju see on,ma ytesin et,v2idud aga millal Roda sai 2 v2itu j2rjest.Selles ongi see kysimus??
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

1:1 mäng lõppeski. Kolme vajaliku punkti asemel vaid hädine 1 punkt ja seda ühe autsaideri vastu, keda Ajax loputas 6:0 eelmises voorus. Jah, ega selliste punktide kaotuste korral pole Rodal mingit asja isegi 6-9 koha play-offi selgitamaks uefa cupi piletit. Mängida jääb veel ainult 6 vooru.
                            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

ja see veel et ise oldi ülekaalus ja lasti värav endale lüüa ja veel mingi autsaideri vastu, see on haige juu.
                              Eesti surub kõik vastased vastu muru
                              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas god

ja see veel et ise oldi ülekaalus ja lasti värav endale lüüa ja veel mingi autsaideri vastu, see on haige juu.
                                See on nagu Ronaldo. Kogu aeg on meeletus ülekaalus, kuid väravaid ei tule ega tule.

Kommentaar

Working...
                                X