Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ehk arvestad ka mida horvaadid ja makedoonlased veel võivad teha...
Kesa, ma usun et kõik siin juba teavad, et sa Operit ei salli, sest ta on rõve keskerakondlane. Võid nüüd rahulikult võtta, enam pole vaja tõestada kõigile, milline nõmedik Oper on.
Kas peaks kaaluma Operi erru saatmist koondisest? Kuidas saab ikka nii teha, et ütleb et pole isegi järgmiseks kaheks koondise mänguks terve kuid kaks päeva peale Andorra mängu teeb klubi eest terve mängu kaasa.
minu arust on opi suhtumine küll taunitav. ok, sa ei taha koondist esindada mingi vigastuse hirmus vms aga siis ütlegi nii mitte ära vassi. selline mees tegelikult ei vääri koondise kohta, näitena võib tuua, kui sa oled kuskil tööl ja ütled tööandjale et sa ei saa tööle tulla et oled haige ja siis samal ajal põrutad halturkat tegema, teadagi mis sellise teo, kui see peaks välja tulema, hind on.
näitena võib tuua, kui sa oled kuskil tööl ja ütled tööandjale et sa ei saa tööle tulla et oled haige ja siis samal ajal põrutad halturkat tegema, teadagi mis sellise teo, kui see peaks välja tulema, hind on.
Oot. Pigem on asi niimoodi, et tööl on kibe käes ja sa ütled vanatädi Leidale, et ma ei saa sulle lage värvima tulla, sest oled haige (ehk haltuurat) ning lähed selle asemel tööle.
Operi töö on siiski Rodas, koondis on auasi ja kui ausalt öeldes, siis Eesti puhul üks paras haltuura ka.
Oot. Pigem on asi niimoodi, et tööl on kibe käes ja sa ütled vanatädi Leidale, et ma ei saa sulle lage värvima tulla, sest oled haige (ehk haltuurat) ning lähed selle asemel tööle.
Operi töö on siiski Rodas, koondis on auasi ja kui ausalt öeldes, siis Eesti puhul üks paras haltuura ka.
njaa, näide ei tulnud parim, aga point peaks aru saadav olema, aga siiski selle asemel et ilusat nägu teha ja keerutada nagu poliitik( eye rolling) võiks konkreetselt öelda et mul on elus selline periood, kus on tähtis et vigastuste tekkimist oleks minimaalselt ja sestap hetkel koondist esindada ei soovi, kõik saaks aru ja oleks klaar.
njaa, näide ei tulnud parim, aga point peaks aru saadav olema, aga siiski selle asemel et ilusat nägu teha ja keerutada nagu poliitik( eye rolling) võiks konkreetselt öelda et mul on elus selline periood, kus on tähtis et vigastuste tekkimist oleks minimaalselt ja sestap hetkel koondist esindada ei soovi, kõik saaks aru ja oleks klaar.
Seda küll. Oper ei käitunud kenasti tõesti, aga sellist avalikku ristilöömist, mis mõnede fännide seas praegu toimub, on ka üsna ebameeldiv lugeda. Oper teenib profisportlasena ise endale raha, mitte ei käi mingeid riigistipendiumeid nurumas, seega võib tal oma karjääri seadmisel ka endale mingi sõnaõigus jääda. Meie ei oma Operit, nii et meie ei saa ka nõuda, et ta alati nagu viis kopikat platsis oleks. Samas Oper oleks võinud pausi põhjust ausamalt teavitada.
Tublid teoreetikud ja näidete pakkujad olete. Kuid üldiselt on kõige lihtsam vastus tavaliselt õige. Ehk siis - Andres ja Viggo rääkisid olukorra omavahel lahti ning jõuti kokkuleppele, et ta jätab tervist huvides Andorra vahele (nende kaitsjate käitumine oli näha kah) ja liitub koondisega järgmisteks mängudeks. Ongi kõik.
Nagu ei vinguks keegi siin, kui Andorral oleks saba 4:0 rõngasse keeratud. Et läks nagu läks, siis on vaja aga väheke ohkida.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
[QUOTE=Martin;806355]Tublid teoreetikud ja näidete pakkujad olete. Kuid üldiselt on kõige lihtsam vastus tavaliselt õige. Ehk siis - Andres ja Viggo rääkisid olukorra omavahel lahti ning jõuti kokkuleppele, et ta jätab tervist huvides Andorra vahele (nende kaitsjate käitumine oli näha kah) ja liitub koondisega järgmisteks mängudeks. Ongi kõik.
QUOTE]
tõesti võib see nii olla ja arvatavasti ka on, aga milleks siis see maha vaikida?!
Ma tahaks teada, kelle juures Viggo ja Andres kohtusid? Kes ostis õlled ja krõpsud ning kes jäi esimesena magama? Miks ei teavitata fänne sellistest asjadest, ah?
Mõni ehk siit foorumist isegi on jalgpalli mänginud. Need vast teavad ka seda, et kolme päevaga on võimalik nii mõnestki tõsisest ja ebameeldivast vigastusest taastuda lihtsalt pisut puhates. Koondise kolmepäevane laager + mäng seda kindlasti ei võimaldanud. Ma ei tahaks küll Operit näha samamoodi mängims nagu Poom Derby aegadel...
Kommentaar