Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teades Andorra mängustiili (nägite, mida tehti Voskoga ja Klavaniga) ja olles äsja paranenud vigastusest, tegi Oper enda jaoks ainuõige otsuse. Koondis aga ei ole Operile väärilist asendajat leidnudki. Nüüd kui ka Zelja otsustas lahkuda ja Vosko vigastatud on, lahmib Pohlak õhku ja esitab ultimaatumeid.

Kommentaar

Mingu perse, ausalt. Oper on käinud koondise eest platsil nii palavikuga kui ka poolvigasena, nüüd järsku on ühe mängu pärast rahvavaenlane. Väikese inimese kompleksid, vaja kogu aeg kellelegi kohta kätte näidata ja ennast upitada.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
        Mingu perse, ausalt. Oper on käinud koondise eest platsil nii palavikuga kui ka poolvigasena, nüüd järsku on ühe mängu pärast rahvavaenlane. Väikese inimese kompleksid, vaja kogu aeg kellelegi kohta kätte näidata ja ennast upitada.
        Täiesti nõustun sinuga.
        Koondise põhimängija

Kommentaar

Oi kuidas Nahk sai tümitada, kui koondisest vigastuse tõttu eemale jäi ja samas siiski klubi esindas. Minu mäletamist mööda oli siis tegu vaid sõprusmänguga.
          Kui Oper tõesti terve oli, siis peaks ta saam atäpselt sama mõõduga ja ehk isegi rohkem. Miks? Sest koondis mängib esimese mängu uue treeneri käe all ning mängujoonis on kõigile võõras. Isegi treeninglaagris osalemine oleks andnud hea võimaluse sellega tutvumiseks.
          Ja millist eeskuju annab meie esiründaja teistele koondislastele? Kas nemad on siis suvaliste meeskondada lõhkuda? Äkki ütleb homme Piiroja, et sorry poisid, toksige ise seal Andorras, mul Norra meistrikatel tähtis mäng tulemas?

Kommentaar

Mina fännina küll ei tunne ,et mind on petetud ja mõistan Opi käitumist. Andorra on tõesti üks räpasema mänguga koondisi ,seda nägime oma silmaga .Pealegi teatas Oper juba varem ,et tema mäng on küsiimärgi all.
            Selline avaldus midagi head ei ennusta ja võib viia selleni ,et Oper loobub üldse koondises mängimisest Teema tuleks EJL siseselt ja normaalselt lahendada aga mitte jälle avalikkuse ees ja kollases pressis.
            FCF Forever

Kommentaar

Pohlakul seekord täielik õigus.
              Loogika järgi, et Andorra suguse räpase mänguga meeskonna vastu mängimine võib olla vigastuste suhtes riskantne, oleksid võinud Andorra vastu mängimisest loobuda ka Poom, Piiroja, Stepanov jt. kel klubikarjäär tähtis.
              Tundub, et liitudes teatava organisatsiooniga, on mees võtnud omaks sealses organisatsioonis valitsevad puhtisiklikku kasu ülimuslikuks pidavad käitumisnormid.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                Tundub, et liitudes teatava organisatsiooniga, on mees võtnud omaks sealses organisatsioonis valitsevad puhtisiklikku kasu ülimuslikuks pidavad käitumisnormid.
                Liiga hea. See, et ühest koondisemängust loobumine suudetakse seostada erakonda astumisega, on juba täiesti uus tase. Lihtsalt võimas.
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
                  Kui Oper tõesti terve oli, siis peaks ta saam atäpselt sama mõõduga ja ehk isegi rohkem. Miks? Sest koondis mängib esimese mängu uue treeneri käe all ning mängujoonis on kõigile võõras. Isegi treeninglaagris osalemine oleks andnud hea võimaluse sellega tutvumiseks.
                  oper pole mingi teet allas, kellele jalgpalli peab pidevalt õpetama

Ja millist eeskuju annab meie esiründaja teistele koondislastele? Kas nemad on siis suvaliste meeskondada lõhkuda? Äkki ütleb homme Piiroja, et sorry poisid, toksige ise seal Andorras, mul Norra meistrikatel tähtis mäng tulemas?
                  ning hetkel pole nagu enam suurt vahet, kes need viimased pakid saab

Kommentaar

Järgisena teeb Pohlak ettepaneku Operilt kodakondsus ära võtta.

Till jääb ikka tilliks.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

No mina ei näe mingit põhjust paanikaks. Kogu see alagrupp on juba maha mängitud, vastane oli Andorra ja Hollandi hooaeg alles hoogu võtmas. Miks mitte puhata ja anda nõrgema vastase vastu ebaolulises mängus võimalused noorematele kolleegidele. Või vanematele - nagu lõpuks selgus.

Kommentaar

Olekski võind kõik niimoodi ilusti ära rääkida, et vajab puhkust ja Andorra vastu ta ei taha ise mängida. Minul ei meeldi see vanade staaritsemistrend, mis praegu käib. Reim rääkis, et kui mängu ei saa tema ei tule, Zelinski ütles et ma ei tea kas ma peale Andorrat veel mängin. Korvpallis Kullamäe ja Müürsepp on hullumeelsed tuulelipud, üks päev tahavad välismaa klubides olla järgmine päev koondises ja Tartus ja siis juba Rakveres või Austraalias ja koondises aint nii kuidas sobib. Milleks tööandjale vaja sellist töötajat, kes edasi tagasi pendeldab, olgugi et on tipptase oma ala peal. Mina näen Eesti rahvas Eesti koondise omaniku ja minu meelest pole meile vaja igast tuulelippe. Loodan et kõik lõpuni loevad, sest mina isiklikult arvan, et Operi asi ei ole Operi tahtmises kinni vaid ikka muud põhjused.

Kommentaar

Kesa,tank ja käbi on minu uued iidolid.
                          Nii lolli juttu annab ikka ajada...
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Pettunud Operis natuke.
                            Mis oleks juhtunud kui sarnane asi oleks näiteks inglismaa koondises juhtunud mõne tähtsa mängijaga?
                            Pohlakul on seekord õigus veidi vinguda ja kritiseerida muidu varsti hakkabki igaüks oma tingimusi esitama ja kohal käima millal tahab ja paremaks peab

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Kesa,tank ja käbi on minu uued iidolid.
                              Nii lolli juttu annab ikka ajada...
                              Vaidluse esimene reegel: "Kui midagi tarka öelda ei ole, siis hakka vaidluse teist poolt sõimama".

Kommentaar

Algselt postitas Graeme Vaata postitust
                                Pettunud Operis natuke.
                                Mis oleks juhtunud kui sarnane asi oleks näiteks inglismaa koondises juhtunud mõne tähtsa mängijaga?
                                Pohlakul on seekord õigus veidi vinguda ja kritiseerida muidu varsti hakkabki igaüks oma tingimusi esitama ja kohal käima millal tahab ja paremaks peab
                                Inglismaal on see ju tavaline. Nagu ka mujal.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X