Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tank Vaata postitust
    Mrg, poliitika ja jalgpalli tõi kokku siiski Andres. Muidugi on tore, et Tallinnasse kerkib uus vutikompleks, aga ..... kas Operi Jalgpallikool oli ainus selle magusa krundi nõudleja? Äkki jäi mõni teine vutikool/klubi hoonestusõigusest ilma, sest nende juhid polnud nõus end müüma? Või lihtsalt kuulusid juba valesse erakonda? Ma saan aru, et Sina näed tehingus ainult positiivset, kuna pealinn saab uue spordikompleksi. Püüa aga aru saada ka sellest, et paljud inimesed näevad asja negatiivse küljena bütsantslikku asjaajamist. Ühiskond ei tohiks seda sallida põhimõtet "eesmärk pühendab abinõu", ükskõik kui õilis selline eesmärk ka oleks.

Mis kesa vaimsesse tervisesse puutub, siis Sinu toodud näidetest on seda vaja vaid Iraagi missiooniks. Aeg on näidanud, et nii ususekti kui ka Riigikogusse(loe: poliitikasse) minekuks pole vaimne tervis küll mingi eeldus.

Njah, no ega ma väga neid soovitusi läbi ei mõelnud- panin kirja nagu sulest tuli .

Ausalt öelda ei usu ma, et keegi ilma jäi millestki. Neid kohti on siin Tallinnas veel, kuhu ehitada ja kuigi mitmed inimesed rääkisid Kotka 12a kinnistust kui oma huviobjektist, siis minu teada reaalselt laekus linnale vaid meie avaldus ja äriplaan. Kui keegi veel viitsis numbreid kokku lüüa ja äriplaani kirjutada ning teda jäeti välja, siis andke julgelt teada. Pealegi on veel palju analoogilisi kinnistuid- minge spordiametisse, uurige välja nende kohta, valmistage oma materjalid ja plaanid ette, presenteerige linnale, muutke oma plaane vastavalt linna soovile - tehke seda kõike ja küll siis kah saate, mille olete ära teeninud. Selleks ei pea erakonda astuma, vaid tuleb tööd teha!

Huvitavaid paralleele võib muidugi igasuguste asjade vahel tuua, nt kui sul on uus ja kallis auto, siis ju see on sellepärast, et sa ülemusega magades said palgakõrgendust. Ning suure tõenäosusega, kui sulle tehti autoostul allahindlust, siis see tuli mõne teise kliendi arvelt, kes ei küsinud allahindlust ja pidi nüüd sinu süül täishinnaga oma auto ostma. Ka see kõik võib nii olla, aga on normaalne, et selliseid seoseid ei tõmmata.

Kommentaar

Tükk aega kaalusin, kas omi mõtteid siia torgata või mitte... Otsustasin, et võiks proovida, kuigi sõnaseadmine pahatihti eriti hästi välja ei tule.

Mina, kui igavene optimist vaatan inimestesse ikka eeldades head. Kuigi ma ei tahaks seda poliitikat ja sporti ning popi panemist ühte patta panna, ei jää mul muud võimalust, sest parem pikk ja sitt jutt kui mitu väikest kitsepabulat...

Seega, kogu oma monoloogi aluseks võtan ma paar asja: Oper on tark mees, Oper on ettenägelik ja Oper on julge. Põhjused nendeks omadusteks peaks iga üks ise suutma väljamõelda küll.

Olen üsna kindel, et Oper ja kaaslased nägid ette, et kui astuda sellisesse kohati ebapopulaarsesse erakonda, tuleb paksu pahandust. Nähti ka ette seda, et kui sinna teha rahasüst (mille eesmärke ma ei hakkaks välja pakkuma) oleks olukord veel hullem. Seda kujunevat olukorda poleks olnud raske ettekujutada. Ma arvan, et seda teati ja toodi ka ohver - kaotada oma populaarsus, oma usaldusväärsus, oma identiteet mõnede marurahvuslaste silmis.
      Leian, et kui keegi suudab sellist asja ette näha (ja vist ka nähti) ning siiski enesekindlalt tegutseda, ohverdades võibolla isegi oma karjääri Eestis, peab ikka väga enesekindel mees olema.

Kas teie, sõbrad, oleksite nõus kaotama oma väärtuse, teades et see toob parema tuleviku kellelegi teistele (kaasmaalastele, antud juhul spordikompleksi ja talendikate noorte näol)?

Ma ei tea kas see oli antud olukord, oli täpselt nii nagu mina seda ette kujutan, kuid ma siiski kaldun arvama, et sarnaseid jooni on mitmeid.
      Ja kindlasti tunnen ma, et Operile tehakse liiga.

Kui me nüüd jõuame selle looga antud teemani, siis ma arvan, et tegelikult poleks sellest probleemi olnudki, kui poleks just spordikompleks ehitusluba saanud.

Ma loodan, et mu mõtted segaseks ei jäänud, pole aega korrigeerida, aga Operile (lootes, et ehk Opi ise ka mõnikord sellele foorumile pilgu peale heidab) soovin ma jätkuvat meelekindlust ja teotahet. Samuti ka Margele, kes nii vapralt üritab siin vastu seista vihast pimestatud härradele, kes tegelikult polegi lollid, aga miskipärast ei taha asju teise nurga alt vaadata.

Mina elan rahus edasi ja plaksutan jätkuvalt Operi väravate peale, mis ta nii Roda kui ka Eesti eest lööb.
      Ja teile, kallid kaasfoorumlased, soovin, et te ikka teineteist austaksite ja aru saaksite, et tegelikult tahame me KÕIK ju head.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Mis puutub aga ajakirjandusse, siis mul on väga hea meel, et Postimees sellist lugu ei teinud. Selle lehe töötajana oleks mul ikka häbi olnud, kui sihuke ühekülgne ja ilma Operi kommentaarideta lugu avaldatud oleks.

Aga oma online versioonis levitasite küll seda lugu. Mis seal vahet enam on, kelle lugu see on? Mul ei oleks küll eriti hea meel, kui sellise lehe töötaja oleksin. Ja pole need teie lehe lood targemad ühtigi, üks ja sama klatš kõikjal, ükskõik, kas klatši või nn. kvaliteedileht.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
          Tehku siis oma otsuseid avalikult ja ilma hämamiseta.
          See pudru, kus ta väitis, et klubi teda mängule ei lase, et ta eelistab koondisemängu asemel klubiga treenida, ning väide, et vigastus ei luba tal ehk isegi horvaatide-makedoonlaste vastu mängida ei olnud vast parim, mida täie mõistuse juures olev profisportlane võis meediasse lekitada.
          Mul on sügavalt kahju Jensenist, kes tegi viimse hetkeni kõik kuni sümboolse mängunumbri eraldamiseni, et mehele koondiseust lahti hoida.
          Mis meelt te oleksite siis kui mängutulemus Andorraga oleks olnud negatiivne? Kas laulaksite ikka lõpmatult oodi Operi valikuvabadustest ja nn. wrestlingust eemalehoidmise tarkusest?
          Mingisugunegi respect fännide vastu võiks vennal ikka olla, igatahes praegune meedia eiramine jätab küll mulje, et Operil on Eesti koondisest ja koondise fännidest sügavalt poogen.
          Rääkimata isamaalisusest, mida on kesikult pea võimatu oodata.

Tahtsin puuduta seda - mis siis kui mängu tulemus oleks olnud negatiivne - teemat. No keda huvitab? Hommikul saadaks kaineks ja nädala lõpuks unustatakse. See mäng oli täiesti ebaoluline. Ja seega kõik sellega seonduvadf asjad on ebaolulised.
          Ja loomulikult on selles ka Oper süüdi, et tabeliseis sitt on. Aga enam ei tee midagi. Järgmine valikring las jalkaliit korraldab, et alustame nõrkate vastastega - säilib lootus pikemaks ajaks ja on mõtet tulla ka Andorra sugusega mängima.

Kommentaar

Algselt postitas Mrg Vaata postitust
            Jah, ju olen siis mina korrupeerunud mõtlemisega, aga mina arvan just nii, et midagi ära teha saavad kahte sorti inimesed- kas need, kellel on raha, või need, kellel on võimu. Ja seetõttu on võimalik asju muuta ja suunata just võimuparteide kaudu. Vastasel juhul võiks üksikkandidaadina minna valimistele, saad palju hääli...jee...ja siis mis edasi saab? Kellele su üksik hääl korda läheb või kes poliitiliselt sellega arvestab?

Hea Mrg, loe palun oma postitust aasta algusest ning oma viimast postitust ja leia vastuolud

Ka Sinu esitatud seosed ei ole kõige paremad. Las ma pakun uued: Huvitavaid paralleele võib muidugi igasuguste asjade vahel tuua, nt kui tuntud ärimees saab keskerakondlikult linnavalitsuselt pikalt toppama jäänud ehitusloa Sakala keskusele, siis ei on see kindlasti selle päast, et ta astus Keskerakonda. Ja kui eksmissi abikaasa saab tasuva töö keskerakondlikus linnavalitsuses, siis on see ju selle pärast, et ta astus Keskerakonda. Või kui kommiärimees annab pikaajaliselt ja enda jaoks väga suure kasumiga keskerakonna poolt tollel ajal juhitud siseministeeriumile rendile politseimaja, siis on see loomulikult selle pärast, et ta on keskerakonna suurtoetaja. Ka see kõik võib nii olla, aga on normaalne, et selliseid seoseid ei tõmmata

Kui staadioni saamise ja erakondliku kuuluvuse vahel mingit seost ei olnud, siis tõelise eestlasena lähen teise inimese rahakotti sorima ja küsin, et kas Keskerakonnale annetatud 1,5 miljonit ei oleks olnud noortevutile tarvis. Või ajavad Operi Vutikooli rahakotirauad üle?

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
              Tahtsin puuduta seda - mis siis kui mängu tulemus oleks olnud negatiivne - teemat. No keda huvitab? Hommikul saadaks kaineks ja nädala lõpuks unustatakse. See mäng oli täiesti ebaoluline. Ja seega kõik sellega seonduvadf asjad on ebaolulised.
              Ja loomulikult on selles ka Oper süüdi, et tabeliseis sitt on. Aga enam ei tee midagi. Järgmine valikring las jalkaliit korraldab, et alustame nõrkate vastastega - säilib lootus pikemaks ajaks ja on mõtet tulla ka Andorra sugusega mängima.
              Kulla Aramis, selleks et me saaksime ka järgmises ja ülejärgmises valiktsüklis mängida võimalikult võidetavate vastastega nagu Andorra, peab Eesti koondis võtma järelejäänud mängudest miinimumi (3p) ja enamgi veel..
              Muidu ähvardab meid oht kukkuda samasse viletsaimasse tugevusgruppi kus näiteks San Marino.
              Iga punkt on tähtis. Kusjuures eriti ülejärgmist valiktsüklit arves pidades, sest eelmise tsükli soodsa loosiõnne tõttu saadud 17 punkti kaovad ära.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                nii.....oletame et mitte ühtegi fänni staadionil ei käi - nüüd küsime kui palju maksaksid sel juhul sponsorid klubile raha ja seega kui palju maksaks klubi siis mängijatele palka?
                Sinu loogika kohaselt tekiks olukord, kus Eesti meistriliiga peaks ammu olema välja surnud. Niimoodi üldistada on natukene liiga pealiskaudne.

Ma ei usu, et Flora aasta eelarve koostamisel mängib erilist rolli kümnekonna fänni olemasolu. Vähemalt Eesti mastaabis küll.

Kommentaar

Algselt postitas Mrg Vaata postitust
                  Njah, no ega ma väga neid soovitusi läbi ei mõelnud- panin kirja nagu sulest tuli .

Ausalt öelda ei usu ma, et keegi ilma jäi millestki. Neid kohti on siin Tallinnas veel, kuhu ehitada ja kuigi mitmed inimesed rääkisid Kotka 12a kinnistust kui oma huviobjektist, siis minu teada reaalselt laekus linnale vaid meie avaldus ja äriplaan. Kui keegi veel viitsis numbreid kokku lüüa ja äriplaani kirjutada ning teda jäeti välja, siis andke julgelt teada. Pealegi on veel palju analoogilisi kinnistuid- minge spordiametisse, uurige välja nende kohta, valmistage oma materjalid ja plaanid ette, presenteerige linnale, muutke oma plaane vastavalt linna soovile - tehke seda kõike ja küll siis kah saate, mille olete ära teeninud. Selleks ei pea erakonda astuma, vaid tuleb tööd teha!

Huvitavaid paralleele võib muidugi igasuguste asjade vahel tuua, nt kui sul on uus ja kallis auto, siis ju see on sellepärast, et sa ülemusega magades said palgakõrgendust. Ning suure tõenäosusega, kui sulle tehti autoostul allahindlust, siis see tuli mõne teise kliendi arvelt, kes ei küsinud allahindlust ja pidi nüüd sinu süül täishinnaga oma auto ostma. Ka see kõik võib nii olla, aga on normaalne, et selliseid seoseid ei tõmmata.
                  Huvitav, kas keskerakond korraldab kõigile oma liikmetele koolitusi vms?
                  Kõik ajavad ühesugust jahu välja...

Ja neile, kes härra Operi sissetuleku pärast muretsevad on mul rõõmustav teatada, et küllap ikka meie linnaviletsuses on mõni "väga tähtis" spordidirektori vms koht vaja asutada ja sinna ka juhuslikult sobiks edgarjuugend, kes tippsoprdis karastunud ja teadmistega.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                    Tubli. Tee erinevatel väljaannetel vahet. Nagu ka urmar. Aju kasutamist ma sulle muidugi enam ei soovita, urmarile küll - tema puhul ma tean, et ta suudab ka mõelda.

Aga nüüd pane oma suvalist juttu edasi ja kirjuta kindlasti juurde, et sa ütled kõik ikka otse välja, sest sa oledki selline otseütleja.

See on ka vahva, et sa räägid nagu teemast ja ei lamise suvaliste asjade kohta.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tea, kui paljud siinsetest Operi-vihkajatest siis podiseks koonisesse mittetulemise pärast, kui Oper ei oleks Keskerakonna liige?

Kommentaar

Algselt postitas kesa
                        Olen täiesti veendunud, et kui Oper poleks liitunud Keskerakonnaga, oleks ta olnud koondisemängul kohal.
                        Ma ei tea, kas nutta või naerda. Istu, üks.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                          nii.....oletame et mitte ühtegi fänni staadionil ei käi - nüüd küsime kui palju maksaksid sel juhul sponsorid klubile raha ja seega kui palju maksaks klubi siis mängijatele palka?
                          See on ebareaalne näide.
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                            Tea, kui paljud siinsetest Operi-vihkajatest siis podiseks koonisesse mittetulemise pärast, kui Oper ei oleks Keskerakonna liige?
                            Operi vihkajaid on siin mõni üksik, pigem on inimesed, kes on mures tekkinud seisust.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                              Operi vihkajaid on siin mõni üksik, pigem on inimesed, kes on mures tekkinud seisust.
                              ma arvan jällegi, et enamuses on siin ärapanejad, kes leidsid jälle võimaluse ära panna, teadagi kellele.

Kommentaar

JOBU KARI
                                Vabandust otsekohese ütlemise pärast aga loen ja imestan. Uus peatreener ja taktika ei andnud Operile ju võimalust kergemalt treenida sel ajal. Huvitav oleks teada palju ta klubis treenis sel ajal. Jätke mees rahule, muidu saadab tõesti koondise pikalt. Kiruge parem Pohlakut, kes soovib Operi koondises mängimisele lõpu teha. Tema asemel sobiks pea iga teine klubipresident.

Kommentaar

Working...
                                X