Algselt postitas tank
Vaata postitust
Njah, no ega ma väga neid soovitusi läbi ei mõelnud- panin kirja nagu sulest tuli

Ausalt öelda ei usu ma, et keegi ilma jäi millestki. Neid kohti on siin Tallinnas veel, kuhu ehitada ja kuigi mitmed inimesed rääkisid Kotka 12a kinnistust kui oma huviobjektist, siis minu teada reaalselt laekus linnale vaid meie avaldus ja äriplaan. Kui keegi veel viitsis numbreid kokku lüüa ja äriplaani kirjutada ning teda jäeti välja, siis andke julgelt teada. Pealegi on veel palju analoogilisi kinnistuid- minge spordiametisse, uurige välja nende kohta, valmistage oma materjalid ja plaanid ette, presenteerige linnale, muutke oma plaane vastavalt linna soovile - tehke seda kõike ja küll siis kah saate, mille olete ära teeninud. Selleks ei pea erakonda astuma, vaid tuleb tööd teha!
Huvitavaid paralleele võib muidugi igasuguste asjade vahel tuua, nt kui sul on uus ja kallis auto, siis ju see on sellepärast, et sa ülemusega magades said palgakõrgendust. Ning suure tõenäosusega, kui sulle tehti autoostul allahindlust, siis see tuli mõne teise kliendi arvelt, kes ei küsinud allahindlust ja pidi nüüd sinu süül täishinnaga oma auto ostma. Ka see kõik võib nii olla, aga on normaalne, et selliseid seoseid ei tõmmata.
Kommentaar