Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ära aja jama suust välja

Kommentaar

Raha.... Ja võimalus koondisemängudest võimalikult palju puududa
      Operile sobib.

Kommentaar

jajah, hiinlased ju striimimeistrid ka
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
          Operile sobib.
          stfu n00b.

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
            Operile sobib.
            eks ta viimasel ajal tundub nii jah...

Kommentaar

mis kuradi debiilset juttu te siin välja ajate

Kommentaar

Ma tõesti ei mõista, et kas inimesed tegelt ka nagu arvavad, et Andres ei taha Eesti koondist esindada?

See on täielik idootsus.

Opi on parim, kes meil on ja kahjuks on viimasel ajal teda tabanud liigne ebaõnn, aga küll ta neid väravaid paugutab koondise eest .

Kommentaar

Liiga tase võrreldes Operi oskustega on enam kui kahtlane.

Kommentaar

Ma ütles, et Shenhua näol on tegu tugevama klubi, kui Rodaga, seega mu arust väga hea uudis. Ja ehk on sealsed bossid ka vähe mõistlikumad, kui Kerkrade klubi omad ehk äkki igakord nüüd ei hakata jamama, kui koondisemäng. Jõudu ja jaksu igatahes Andresele!
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
                      Liiga tase võrreldes Operi oskustega on enam kui kahtlane.
                      Milline see liiga tase siis on, kui sa selline Hiina liiga/Aasia jalgpalli spetsialist oled? Ma näiteks vaatan, et Operi meeskonnas on ees mitu Hiina koondislast, Inglise Premier Leagues ja Türgi liigas mänginud Rodic, Austraalia koondislane Milligan ja Saksamaal ning Šveitsi liigades mänginud Hleb. Pole ju nigela tasemega mehed.

Seesama Shenhua on ka viimastel aastatel olnud pidevalt liigatabelis esiotsas ja seeläbi mänginud Aasia Meistrite Liigat.

Kommentaar

Link kah Shensua kodulehel olevale uudisele Operi palkamise kohta. Lugege terviseks

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                          Ma ütles, et Shenhua näol on tegu tugevama klubi, kui Rodaga, seega mu arust väga hea uudis.
                          Mille järgi sa otsustad seda, et Shenhua tugevam on kui Roda? Olen minagi Hiina liiga sh Shenhua mänge vaadanud, kuid mingit objektiivset tugevusastet on sealt niimoodi raske mõõta.

No mitte ei tahaks uskuda, et Roda nüüd Shenhuale alla jääks. Samas, ega Vana Maailma klubid pole vahetus konkurentsis Hiina klubidega olnud ja kõik on väga spekulatiivne.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                            Mille järgi sa otsustad seda, et Shenhua tugevam on kui Roda? Olen minagi Hiina liiga sh Shenhua mänge vaadanud, kuid mingit objektiivset tugevusastet on sealt niimoodi raske mõõta.

No mitte ei tahaks uskuda, et Roda nüüd Shenhuale alla jääks. Samas, ega Vana Maailma klubid pole vahetus konkurentsis Hiina klubidega olnud ja kõik on väga spekulatiivne.
                            No Eika andis päris hea põhjenduse ning samuti Shenhua kohtumised Euroopa tippklubidega on lõppenud päris korralike tulemustega, mida hetkel Roda küll järgi teha ei suudaks. Ei vaidleks üldse vastu, et Roda ei ole kehvem klubi, aga paraku see hooaeg oli neil küll üsnagi masendav ja momendil hindaks mina seetõttu Shenhua'd paremaks.
                            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

no palju õnne meie suht mõttetutele jalgpalliajakirjanikele: mitu tükki saab nüüd sõita Hiina ja kirjutada "olemusloo" sellest kuidas Oper hiinlaste ees palli mängi. ootan juba huviga küsimusi linnatänavatel "Kas te teate kes on Andres Oper ja kust ta on pärit?" või et kus on Eesti jne jne... ja siis otsa Mihkel Kärmase reportaa˛, kuidas nad jalutavad Operiga turul eksootilisemate lihade keskel ja Kärmas küsib, et kuidas sa siis siia ikka tulid ja olid see su lähedastele üllatus jms...

ohjah...nii äraarvatav on see kõik...

aga ainus, mis on oluline, on see, et oper lööks koondise eest väravaid

Kommentaar

klubi nime võiks vähemalt õigesti kirjutada, mis klubi see Shensua veel on..

Kommentaar

Working...
                                X