ära aja jama suust välja
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustRaha.... Ja võimalus koondisemängudest võimalikult palju puududa
Operile sobib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustRaha.... Ja võimalus koondisemängudest võimalikult palju puududa
Operile sobib.
Kommentaar
-
Ma ütles, et Shenhua näol on tegu tugevama klubi, kui Rodaga, seega mu arust väga hea uudis. Ja ehk on sealsed bossid ka vähe mõistlikumad, kui Kerkrade klubi omad ehk äkki igakord nüüd ei hakata jamama, kui koondisemäng. Jõudu ja jaksu igatahes Andresele!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustLiiga tase võrreldes Operi oskustega on enam kui kahtlane.
Seesama Shenhua on ka viimastel aastatel olnud pidevalt liigatabelis esiotsas ja seeläbi mänginud Aasia Meistrite Liigat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa ütles, et Shenhua näol on tegu tugevama klubi, kui Rodaga, seega mu arust väga hea uudis.
No mitte ei tahaks uskuda, et Roda nüüd Shenhuale alla jääks. Samas, ega Vana Maailma klubid pole vahetus konkurentsis Hiina klubidega olnud ja kõik on väga spekulatiivne."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMille järgi sa otsustad seda, et Shenhua tugevam on kui Roda? Olen minagi Hiina liiga sh Shenhua mänge vaadanud, kuid mingit objektiivset tugevusastet on sealt niimoodi raske mõõta.
No mitte ei tahaks uskuda, et Roda nüüd Shenhuale alla jääks. Samas, ega Vana Maailma klubid pole vahetus konkurentsis Hiina klubidega olnud ja kõik on väga spekulatiivne.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
no palju õnne meie suht mõttetutele jalgpalliajakirjanikele: mitu tükki saab nüüd sõita Hiina ja kirjutada "olemusloo" sellest kuidas Oper hiinlaste ees palli mängi. ootan juba huviga küsimusi linnatänavatel "Kas te teate kes on Andres Oper ja kust ta on pärit?" või et kus on Eesti jne jne... ja siis otsa Mihkel Kärmase reportaa˛, kuidas nad jalutavad Operiga turul eksootilisemate lihade keskel ja Kärmas küsib, et kuidas sa siis siia ikka tulid ja olid see su lähedastele üllatus jms...
ohjah...nii äraarvatav on see kõik...
aga ainus, mis on oluline, on see, et oper lööks koondise eest väravaid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar