Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Janinho on Keskerakonnast, obv.

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
      Sõbrad-sõbrad, ega kõik siis poliitikas kinni ole. : ) Ma mõtlesin siiski jalgpalli suhtes riiklik kangelane..saate aru küll.

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
      Janinho on Keskerakonnast, obv.
      Vastavalt Keskerakonna põhikirjale võib Keskerakonna liikmeks saada vähemalt 18-aastane Eesti kodanik. Välistab selle võimaluse koheselt. : )
      Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Kiitus. Kommisin ja subscribe'in, et teenitud feimi ka saaksid.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Anorthosis v AEK

Andres lõi mängu esimesel minutil värava, kahjuks viigistasid vastased kolmandal minutil. Näitab oma head vormi enne koondisess tulekut

Kommentaar

praegu on AEK-l igatahes 1 mees platsil vähem. keegi härra Hofland on punase saanud.
            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

nüüd on juba AEK-l 8 veel platsil ja vastastel 10
              tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Ajuvaba, rahvastepalli hakkasid vist mängima 4 - NELI!!!!! punast . ajuvaba!

Kommentaar

See on hea ,et Andres enne koondise mänge vormi on leidmas .Ta on meile veel väga vajalik.
                  Kas Cafu on tõesti Anorthosises nüüd ?
                  FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                    Kas Cafu on tõesti Anorthosises nüüd ?
                    Pole see mees.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Panen siia ka selle üsna vihase kolli:

Kommentaar

le Oper hakkab juba päris ilusat mängu näitama.... Eks pidev mänguaeg klubis annab näha löökides ja jooksudes...
                        Loodame sellist Operit näha ka koondise eest...

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                          le Oper hakkab juba päris ilusat mängu näitama.... Eks pidev mänguaeg klubis annab näha löökides ja jooksudes...
                          Loodame sellist Operit näha ka koondise eest...
                          Opi ja Kink on kaks tüüpi, kelle puhul ma absoluutselt ei adu just nimelt seda, et miks kuramuse pärast nad suudavad ka tippvormis ja/või klubis hiilgemängusid tehes koondise eest mängides samal ajal täiesti kahvatuks jääda? Vähene kokkumängupraktika?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                            Opi ja Kink on kaks tüüpi, kelle puhul ma absoluutselt ei adu just nimelt seda, et miks kuramuse pärast nad suudavad ka tippvormis ja/või klubis hiilgemängusid tehes koondise eest mängides samal ajal täiesti kahvatuks jääda? Vähene kokkumängupraktika?
                            minu meelest Oper on alati päris asjalik olnud, peale Hiinat olid mõned mängud, kus ta oli kahvatu..
                            ja kui ma ei eksi, siis Zenjoviga oli tal päris hea klapp mõnes mängus.
                            Nüüd tundub mees vormis olema ja tase on tal alati kõrge olnud

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                              kinkiga nõustun.. kord tuleb mängupraktikata ja hiilgab, siis pideva ajaga ja pläkib.. Operiga teine asi.. peale Hiina tripi vajus mättasse, aga ei anna alla ja loodan, et karjääri lõpp tuleb eesti parimale väravakütile kohane!
                              olgugi kreeakas, aga tase on tal olemas, areneda tal pole enam eriti kuhugile, kuid vormihoidmine on tähtis.. ja seal soojas kreekas talle seda võimaldatakse.. eks ole näha, ega ma oma sõnu sööma ei pea!

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                                kinkiga nõustun.. kord tuleb mängupraktikata ja hiilgab, siis pideva ajaga ja pläkib.. Operiga teine asi.. peale Hiina tripi vajus mättasse, aga ei anna alla ja loodan, et karjääri lõpp tuleb eesti parimale väravakütile kohane!
                                olgugi kreeakas, aga tase on tal olemas, areneda tal pole enam eriti kuhugile, kuid vormihoidmine on tähtis.. ja seal soojas kreekas talle seda võimaldatakse.. eks ole näha, ega ma oma sõnu sööma ei pea!
                                millises riigis?
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X