Janinho on Keskerakonnast, obv.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitustKlipike operist:
http://www.youtube.com/watch?v=2_76w815Z5A
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustJaninho on Keskerakonnast, obv.Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas Cafu on tõesti Anorthosises nüüd ?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustle Oper hakkab juba päris ilusat mängu näitama.... Eks pidev mänguaeg klubis annab näha löökides ja jooksudes...
Loodame sellist Operit näha ka koondise eest...
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustOpi ja Kink on kaks tüüpi, kelle puhul ma absoluutselt ei adu just nimelt seda, et miks kuramuse pärast nad suudavad ka tippvormis ja/või klubis hiilgemängusid tehes koondise eest mängides samal ajal täiesti kahvatuks jääda? Vähene kokkumängupraktika?
ja kui ma ei eksi, siis Zenjoviga oli tal päris hea klapp mõnes mängus.
Nüüd tundub mees vormis olema ja tase on tal alati kõrge olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustOpi ja Kink on kaks tüüpi, kelle puhul ma absoluutselt ei adu just nimelt seda, et miks kuramuse pärast nad suudavad ka tippvormis ja/või klubis hiilgemängusid tehes koondise eest mängides samal ajal täiesti kahvatuks jääda? Vähene kokkumängupraktika?
olgugi kreeakas, aga tase on tal olemas, areneda tal pole enam eriti kuhugile, kuid vormihoidmine on tähtis.. ja seal soojas kreekas talle seda võimaldatakse.. eks ole näha, ega ma oma sõnu sööma ei pea!
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustkinkiga nõustun.. kord tuleb mängupraktikata ja hiilgab, siis pideva ajaga ja pläkib.. Operiga teine asi.. peale Hiina tripi vajus mättasse, aga ei anna alla ja loodan, et karjääri lõpp tuleb eesti parimale väravakütile kohane!
olgugi kreeakas, aga tase on tal olemas, areneda tal pole enam eriti kuhugile, kuid vormihoidmine on tähtis.. ja seal soojas kreekas talle seda võimaldatakse.. eks ole näha, ega ma oma sõnu sööma ei pea!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar