Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oper juba Eestis, siis ilmselt Prestoniga ei õnnestunud.

Kommentaar

Preston palkas hoopis kunagise Ojamaa meeskonnakaaslase Aachenist.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Huvitav käik. Minu mäletamistmööda oodati temast Aachenis üsna palju ja nüüd siis järsku League One hoopiski? Tõsi, vanust on mehel vaid 20 ja Alemannias konkureeris mees pigem Ojamaaga, pingile pääses tihedamini siiski mustanahaline mängumees.

Kommentaar

Kui madalat profiili mees hoiab? Kas lausa nii madalat, et paneb kossid varna?

Kommentaar

Nõmme Kaljusse?

trollface.png

Kommentaar

Algselt postitas doksik Vaata postitust
              Kui madalat profiili mees hoiab? Kas lausa nii madalat, et paneb kossid varna?
              no U21 mängul oli mees kohal ja elas kaasa. ma veel vaatasin, et tal oli selline nägu vahepeal peas, et oleks tahtnud ise ründesse minna ja värava šveitslastele lõpuks ära lüüa

Kommentaar

Küll aga lisas vabaagent uue tööandja otsinguid kirjeldades: "Tegelikult tahaksingi jääda siia Inglismaale. Kas tugevuselt teise või kolmandasse liigasse, seda ei oska öelda – arvan, et mõlemad on reaalsed. Kuna lootust tundub olevat, siis olen mujalt ka mõnel võimalusel minna lasknud."

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                  Küll aga lisas vabaagent uue tööandja otsinguid kirjeldades: "Tegelikult tahaksingi jääda siia Inglismaale. Kas tugevuselt teise või kolmandasse liigasse, seda ei oska öelda – arvan, et mõlemad on reaalsed. Kuna lootust tundub olevat, siis olen mujalt ka mõnel võimalusel minna lasknud."

http://www.ohtuleht.ee/444493
                  eks ta sobiks meile isegi vahetusemeheks
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Mis ajani vabad agendid saavad üleminekut teostada? Mulle hakkab tunduma, et mees paneb varsti putsad varna, kuigi võiks ikka veel selle aasta kuskil enam-vähem liigas pallida ja ehk saab EM-iks koondisessegi

Kommentaar

Hea point. Vabade agentide tähtaeg Euroopas oli septembri lõpus.
                      Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Algselt postitas doksik Vaata postitust
                        Mulle hakkab tunduma, et mees paneb varsti putsad varna, kuigi võiks ikka veel selle aasta kuskil enam-vähem liigas pallida ja ehk saab EM-iks koondisessegi
                        Ta on lihtsalt eraelule rohkem rõhku hakanud panema, mistõttu põhitööga tegelemiseks raske end motiveerida
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Aeg USA ustele koputama minna.

Kommentaar

Ta ise ütles, millalgi, et ei taha kaugele minna

Kommentaar

No eks ta ole mänginud ka juba omajagu aega ma mäletasin ka et tähtaeg oli septi lõpp, seega tuleb jaanuarit oodata? või perega koju jääda puhkama-mis ei ole paha variant

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
                                Hea point. Vabade agentide tähtaeg Euroopas oli septembri lõpus.
                                Tohoh. Sest kui ma viimati vaatasin, siis "free agents can be signed by a club at any time in the season, if they had been released by their previous club before the end of the transfer window."
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X