Oper ja Flora?loodan,et mitte.http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=390958
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Millegipärast ei suuda need head ründajad tihedamini skoori teha kui igas viiendas-kuuendas mängus.Algselt postitas *Rivo Vaata postitustFloras juba liiga palju häid ründajaid hetkel, mingu kuhugi Levadiasse või kuhugi mujale Eesti klubisse.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Eee..Post, Anier..?Algselt postitas dareth Vaata postitustMillegipärast ei suuda need head ründajad tihedamini skoori teha kui igas viiendas-kuuendas mängus.FC Flora
Kommentaar
-
Võib-olla olen midagi maha maganud, aga mis seal täpselt saatuslikuks sai? Pakuti pay as you play lepingut?Algselt postitas midfielder Vaata postitustIseenesest kurb, et mees suvel ADO-ga lepingutingimustes kokkuleppele ei jõudnud. Praegune klubi ja eriti liiga tase on ikka mitu sammu tagasi astumine.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Nii palju kui hollandi vutifoorumitest lugeda võis, siis palganõudmised Opi poolt said vist saatuslikuks, mis osapooled lahku viis. Aastast lepingut pakuti minu teada. See info vist siin Operi teemas ka kuskil juunikuust olemas. Opist vabale ründaja kohale hangiti teadupoolest kunagine vene koondise ründetuus Dmitri Bulõkin.Algselt postitas jyriöö Vaata postitustVõib-olla olen midagi maha maganud, aga mis seal täpselt saatuslikuks sai? Pakuti pay as you play lepingut?Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Pole Larnakal häda midagi , Küprose klubijalgpall on väga tugev ja palgad paremad ,kui mingis Den Haagi taolises hollandi keskmikus. Ja Opi peabki oma palgataset hoidma, sest mänguaastaid pole enam palju jäänud.Algselt postitas midfielder Vaata postitustIseenesest kurb, et mees suvel ADO-ga lepingutingimustes kokkuleppele ei jõudnud. Praegune klubi ja eriti liiga tase on ikka mitu pikka sammu tagasi astumine.
FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar