Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    ärge te siis keegi jumala pärast seda väravat teistega jagage, eks.
    Portaali lehel kenasti olemas, esiuudis isegi. Nuuks, nuuks.
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Selle mehe asemel, kes üritas peaga joonelt ära lüüa, oleks Suarez robustselt käega selle palli ära toonud sealt lati alt. Mäng oli läbi põhimõtteliselt.
      Algselt postitas alehis
      "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
      Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Tõesti päris koomiline ning tundus, et ehk võib kirja minna ka kaitsja omaväravana.
        Oper mängis kivikuju peale löögi sooritamist viimaks 101gg blogi väärilist materjali ka eestlaselt!
        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Operi karjääri üks omanäolisemaid väravaid tõenäoliselt.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Üks naljakamaid väravaid see viimane . Äkki pretendeerib isegi mõnele tiitlile see aasta ?
            Puhas skill ju

Palju see hooaeg löönud on?
            T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitust
              Puhas skill ju

Palju see hooaeg löönud on?
              5 väravat sellel hooajal.

Kommentaar

http://sport.err.ee/jalgpall/e57598c...3-fb4338de47f8

Loodame, et Opinaatoril on kõik ikka korras. Kui mängu sai vaadatud siis karvad tõusid turri ja korralik külmavärin käis seest läbi, sest see pauk oli ikka korralik.

Kommentaar

Lähemalseisjad teavad rääkida, et Operi mälukaotus puudutas seda ajavahemikku, mil ta Keskerakonda kuulus

Kommentaar

Loodetavasti ei löönud koputus pea pihta Operil rütmi sassi ja pisikese pausi järel saab Küprosel juba väravalainel jätkata. Edu!

Kommentaar

Eks selle peapõrutuse tuvastamisega ole natuke keeruline jah: üldjuhul löövad sümptomid välja ca poole tunni pärast. Olen isegi pärast korralikku laksu edasi mänginud, kuna vahetused olid tehtud ja olemine polnud ülemäära kehv, kuigi natuke pilt sõitis. Pärast mängu oli muidugi teine lugu.

edit: nii hull lugu samas polnud, et midagi ei mäletaks
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                        Eks selle peapõrutuse tuvastamisega ole natuke keeruline jah: üldjuhul löövad sümptomid välja ca poole tunni pärast. Olen isegi pärast korralikku laksu edasi mänginud, kuna vahetused olid tehtud ja olemine polnud ülemäära kehv, kuigi natuke pilt sõitis. Pärast mängu oli muidugi teine lugu.

edit: nii hull lugu samas polnud, et midagi ei mäletaks
                        Rõõm kuulda!Räägi veel endast...

Kommentaar

Said oma päeva ärapaneku teha ja foorumi-nokut suurendada? Mees rääkis oma kogemusest ja kommenteeris antud teemat, mul iseenesest selle vastu küll midagi ei ole...
                          Barcelona.

Kommentaar

Huvitav, et selline asi üldse juhtuda sai, et Opi edasi mängis. Ma olen koguaeg mõelnud, et peapaugud on erilise tähelepanu all.

Kommentaar

Eks too šotlane mängis ka edasi samasuguse pauguga, niiet ei viskaks nii konkreetselt kapsast härra Rõivassepa kiviaeda.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Huvitav, et selline asi üldse juhtuda sai, et Opi edasi mängis. Ma olen koguaeg mõelnud, et peapaugud on erilise tähelepanu all.
                                "Tagantjärgi tarkusena võib jah öelda, et pidanuks ta kohe puhkama saatma. Aga tol hetkel oli olukord täiesti kontrolli all, näis tavalise kokkupõrkena, mida paraku jalgpallis sageli ette tuleb. Andres oli kogu aeg kontaktne, pilk oli selge ning ta tõusis ka ise püsti ja soovis võimalikult kiiresti platsile tagasi joosta. Sümptomid avaldusid hiljem, esimest korda riietusruumis," kirjeldas Rõivassepp.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X