Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Selle mehe asemel, kes üritas peaga joonelt ära lüüa, oleks Suarez robustselt käega selle palli ära toonud sealt lati alt. Mäng oli läbi põhimõtteliselt.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitustPuhas skill ju
Palju see hooaeg löönud on?
Kommentaar
-
http://sport.err.ee/jalgpall/e57598c...3-fb4338de47f8
Loodame, et Opinaatoril on kõik ikka korras. Kui mängu sai vaadatud siis karvad tõusid turri ja korralik külmavärin käis seest läbi, sest see pauk oli ikka korralik.
Kommentaar
-
Eks selle peapõrutuse tuvastamisega ole natuke keeruline jah: üldjuhul löövad sümptomid välja ca poole tunni pärast. Olen isegi pärast korralikku laksu edasi mänginud, kuna vahetused olid tehtud ja olemine polnud ülemäära kehv, kuigi natuke pilt sõitis. Pärast mängu oli muidugi teine lugu.
edit: nii hull lugu samas polnud, et midagi ei mäletaksI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustEks selle peapõrutuse tuvastamisega ole natuke keeruline jah: üldjuhul löövad sümptomid välja ca poole tunni pärast. Olen isegi pärast korralikku laksu edasi mänginud, kuna vahetused olid tehtud ja olemine polnud ülemäära kehv, kuigi natuke pilt sõitis. Pärast mängu oli muidugi teine lugu.
edit: nii hull lugu samas polnud, et midagi ei mäletaks
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHuvitav, et selline asi üldse juhtuda sai, et Opi edasi mängis. Ma olen koguaeg mõelnud, et peapaugud on erilise tähelepanu all.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar