Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kunagi tahtis keegi Operist muuvit teha ja kogus materjali, kas sellest sai asja või mitte ?
marko kaljuveer tuli vahele mina tahtsin kindlasti teha ja üldse EST koondisest, selleks on mul materjal isegi olemas aga kokku pole pannud, kes teab äkki on hommikul kohtukutse ukse taga:P
Kurb on vaadata et Youtoubis pole üldse eestlaste videoid üleval :P
Pandevist on seal mingi 20 videot, aga Poomist oli 1 + veel ma lisasin ühe Operist ja ühe Neemelost.
Roda koosseis tänases mängus: Kujovic, De Fauw, Kah, Saeijs, De Jong, Meeuwis, Bodor, Agustien, Vandamme, Oper/Van Tornhout, Cissé.
Tahetakse siiski Opit panna algkooseisu, aga nagu ma aru saan et kui ta siiski ei saa mängida mängib tema asemel Van Tornhout.
Esmakordselt näen et Roda koosseisus on siuke mängija nagu De jong, kas tegu on vana Ajaxi mängumehega?
Roda koosseis tänases mängus: Kujovic, De Fauw, Kah, Saeijs, De Jong, Meeuwis, Bodor, Agustien, Vandamme, Oper/Van Tornhout, Cissé.
Tahetakse siiski Opit panna algkooseisu, aga nagu ma aru saan et kui ta siiski ei saa mängida mängib tema asemel Van Tornhout.
Esmakordselt näen et Roda koosseisus on siuke mängija nagu De jong, kas tegu on vana Ajaxi mängumehega?
Kommentaar