Algselt postitas Pealik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustKannabki 21.15 meie aja järgi.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas amority Vaata postitustKlge peerud. Nüüd te enam ei kägise teemal Keskerakond vs Opi? Kaladel pidi sitt mälu olema..
Tegelt kaa mees! Võta ennast kokku! Kõik, kes leidsid, et Operi tegutsemine polnud kuigi normaalne ning soovisid sellest ka midagi enda poolt lisada, tegid seda. Nüüd pole mõtet ju sellest pasundada, sest kõik mis oli öelda on nüüdseks öeldud. Või eeldad Sa, et asutaks sellisele tasemele nagu sa siin näitad, et peaks nüüd tulema postid a la "jess, Oper lõi värava, nüüd Savisaarega panevad pidu ja mõned hääled Keskerakonnal juures!"
Mul suht suva, mida see mees teeb seal Hollandis ja siia teemassegi sattusin ma ainult sellepärast, et sõber mainis Operi väravat ja soovitas mul seda vaadata. Las see Ander Oper tegutseda seal Hollandis, vähemalt on aus töö, mitte ei tule siia endale natuke võrdsemalt, kui teised noortemeeskondade omanikud, raha nuiama.
Aga, kui tõesti heale jalgpallurile ja Eesti koondisele vajaliku mehena, soovin ma Operile ikka kindalt jalga ja kainet mõistust!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Oper mängib täna kuidagi mannetult :S
Roda võitis siis 2-0, väravad lõid Ramzi ja Vandamme.
Kas keegi teab mitmendal minutil Oper välja vahetati ?
Vist mingi 50 ja 70 vahel.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustOper mängib täna kuidagi mannetult :S
Roda võitis siis 2-0, väravad lõid Ramzi ja Vandamme.
Kas keegi teab mitmendal minutil Oper välja vahetati ?
Vist mingi 50 ja 70 vahel.
Otsin ise ka seda, sest ei vaadanud pidevalt mängu, kuid ei voetbal.nl, voetbalzone kui nos.nl saidil pole kriipsugi mängu vahetustest.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Delfi ja Soccernet(jällegi) astusid ämbrisse. Võiks ennem järgi uurida, kui palju Oper tegi kohtumist kaasa, kui kirjutada uudist. See hooaeg on pmst. igas Roda uudises Soccernet.ee portaalis viga sees olnud.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustDelfi ja Soccernet(jällegi) astusid ämbrisse. Võiks ennem järgi uurida, kui palju Oper tegi kohtumist kaasa, kui kirjutada uudist. See hooaeg on pmst. igas Roda uudises Soccernet.ee portaalis viga sees olnud."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar