Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kontorisse kuluks yks tulekahju ära kyll. siis tehku oma "taastusravi" seal

Kommentaar

Kuhu sel EJL-l kaevata on? EJL ju ise ei täitnud oma kohustusi ning saatis kutse liiga hilja. Asi läheb ikka jälle meie kapsaaeda, siin ikka kogu asja organiseerimine jätab jubedalt soovida ning ega Rüütlil polegi aega ju asjaga tegeleda, kui iga päev Floraga tuleb tegeleda, rääkimata sellest, et ta peaks kuttide mänge vaatamas käima jne. Kõige naljakam oli see, et Oper peaks ise teatama, et ta polegi enam nii katki.

Kommentaar

1-0
        2-0

10101010011000

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
          kontorisse kuluks yks tulekahju ära kyll. siis tehku oma "taastusravi" seal
          midagi sellist?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Mul pole sõnu... Operilt ikka väga kena värav, raske pall nii täpselt nurka lüüa(Y)
            Teise värava olukorras tegi kaitse ikka hea töö.

Kommentaar

1-0 väravhttp://www.101greatgoals.com/videodisplay/2251153/
              2-0 värav http://videos.sapo.pt/SMPv1lqiAzvD2vSPbvuB

Kommentaar

Supper ikka, Oper on Roda parim kindlasti. Oper ei jää kindlasti ilma korraliku lepinguta peale Rodast lahkumist kui üldse teda lastakse sealt ära peale sellist meeskonna liidri rolli omamist.

Kommentaar

lastagu ikka ära, äkki saab siis teinekord ka koondise eest väljakule joosta
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Operil on tippjalgpallis jäänud mängida võibolla veel 2-3 aastat ja mina saan tast täielikult aru.Mees ei riski enam nii nagu võibolla varem ja eks omajagu põhjusi võib otsida ka suhtumisest kodumaal. Tuletame vaid meelde Jalgpallihaigla munajoodikute eestvedamisel läbiviidud Operi jalgpallijobuks valimist. Paar haiglaklouni lõikasid omale sellest poliitilist profiiti aga suhted fännide ja Opi vahel said igaveseks rikutud.
                    Jumal tänatud ,et sellest Seewaldist omal ajal tuult tõmbasin.
                    FCF Forever

Kommentaar

naljakas, et need videod on kusagil Portugali portaali üles pandud. minu teada siin ei ole võimalik Eredivisietki näha
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kommentaar

Üldse ei saa ma aru, andres lööb kolle kolle ja veel kolle ja koguaeg lööb neid, aga koondisesse asja pole ja klubist lastakse lahti, kas aint mina ei saa aru, või peitub mingi kuradima"loogika"siin=?
                          i don t like u u don t like me

Kommentaar

hästi öeldud!

Kommentaar

Oper räägib õigust! Hoolimata sellest, et tema algne prognoos oli kaks kuud vigastuspausi, oleks Tarmo Rüütli pidanud iga päev, ehk isegi kaks korda päevas, Operile helistama ja tema tervise kohta pärima. Selles ju treeneri töö seisnebki, et helistada vähemalt kord päeva läbi kõik koondise jalgpallurid ja tunda huvi nende tervise vastu. Olen kuulnud, et Mart Poomile helistab Rüütli näiteks kolm korda päevas ja uurib, et ega ta vahepeal terveks ei ole saanud. Samuti helistab ta iga päev Lemsalule, Zelinskile ja Vanakesale ning uurib, kas need äkki ei mõtle koondisesse tagasi tulla. Zelinski on korduvalt telefoninumbrit vahetanud, aga see ei aita- Rüütli jätkab telefoniterroriga. Operile ei ole ta aga helistanud puhtast vihast Keskerakonna vastu.

Kommentaar

Aga kulla inimene aga kus ta jõuab siis kui ta 23/7 tegeleb Floraga??

Kommentaar

Working...
                                X