Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tarmo siis vähemalt kaks aastat "soomlane", kui hästi läheb. Peatreener Hyppönen peab siis Tarmot tema pikkuse tõttu väga heaks target-meheks, kes suudab palli omaks võtta ning selle kas edasi-tagasi sööta või väravasse lüüa, Tarmost loodetakse kindlasti abi ka vastaste karistusalas, kus mehel pikkuse tõttu peaks tekkima võimalusi väravat rünnata. Lisaks peetakse Tarmot kõva töömoraaliga - ja meeskonnamängijaks. Tarmo ise on ka muidugi väga rahul ja lubab lüüa megapalju väravaid Ja loodab et ka soome keele ära õpib, mis ühele korralikule eestlasele üle mõistuse raske ei tohiks olla
Kokkuvõtteks võib tõdeda, et vähemalt see üleminek on alguses väga positiivne mõlemale poolele, kiitust jagub nö ette ja taha. Eks siis hooaja edenedes ole näha, kas Neemelo suudab ka seda teha, milleks ta sinna osteti.
Mina pakun, et mees jääb kahjuks hätta.
Tarmo siis vähemalt kaks aastat "soomlane", kui hästi läheb. Peatreener Hyppönen peab siis Tarmot tema pikkuse tõttu väga heaks target-meheks, kes suudab palli omaks võtta ning selle kas edasi-tagasi sööta või väravasse lüüa, Tarmost loodetakse kindlasti abi ka vastaste karistusalas, kus mehel pikkuse tõttu peaks tekkima võimalusi väravat rünnata. Lisaks peetakse Tarmot kõva töömoraaliga - ja meeskonnamängijaks. Tarmo ise on ka muidugi väga rahul ja lubab lüüa megapalju väravaid Ja loodab et ka soome keele ära õpib, mis ühele korralikule eestlasele üle mõistuse raske ei tohiks olla
Kokkuvõtteks võib tõdeda, et vähemalt see üleminek on alguses väga positiivne mõlemale poolele, kiitust jagub nö ette ja taha. Eks siis hooaja edenedes ole näha, kas Neemelo suudab ka seda teha, milleks ta sinna osteti.
Mina pakun, et mees jääb kahjuks hätta.
Ma pakun,et statistilised näitajad jäävad tal suht-koht samasse kanti,kuhu jäid Sundsvallis (seal oli 24 mängu 8 väravat).Üle selle oleks boonus ja kui alla selle, siis "jäi hätta" nagu öeldud.
Üks tuttav, kes käib Paide Ühisgümnaasiumis(Neemelo lõpetas selle) peab tegema koolilehe jaoks Tarmoga intervjuu ja küsis minu kui jalgpallisõbra abi. Kuna ma olen natukene purjus, siis ma ei suuda midagi välja mõelda. Äkki on teil mingeid häid küsimusi?
Neemelolt Espoo Honka vastu 90mintsa. Andis seal mõnuga keha sommidele ja võitles aga raske oli midagi korda saata. Esimesel poolajal avanes ka segases olukorras karistusalas päris hea võimalus aga ei ulatunud pallini vms.
Kommentaar