Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Neemelo (Nõmme Kalju, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

räägitakse ka et sellist suurt ja jõulist pluss hea tehnikaga mängijat on otsitud juba aastaid.
    Vot meile kooki moosiga et neemelo on koba .

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
      räägitakse ka et sellist suurt ja jõulist pluss hea tehnikaga mängijat on otsitud juba aastaid.
      Vot meile kooki moosiga et neemelo on koba .
      puuhobune oskab ka hästi kiikuda

Kommentaar

Tarmo siis vähemalt kaks aastat "soomlane", kui hästi läheb. Peatreener Hyppönen peab siis Tarmot tema pikkuse tõttu väga heaks target-meheks, kes suudab palli omaks võtta ning selle kas edasi-tagasi sööta või väravasse lüüa, Tarmost loodetakse kindlasti abi ka vastaste karistusalas, kus mehel pikkuse tõttu peaks tekkima võimalusi väravat rünnata. Lisaks peetakse Tarmot kõva töömoraaliga - ja meeskonnamängijaks. Tarmo ise on ka muidugi väga rahul ja lubab lüüa megapalju väravaid Ja loodab et ka soome keele ära õpib, mis ühele korralikule eestlasele üle mõistuse raske ei tohiks olla

Kokkuvõtteks võib tõdeda, et vähemalt see üleminek on alguses väga positiivne mõlemale poolele, kiitust jagub nö ette ja taha. Eks siis hooaja edenedes ole näha, kas Neemelo suudab ka seda teha, milleks ta sinna osteti.

Mina pakun, et mees jääb kahjuks hätta.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
          http://www.mypa.fi/m2/sivu.php?id=552

Tarmo siis vähemalt kaks aastat "soomlane", kui hästi läheb. Peatreener Hyppönen peab siis Tarmot tema pikkuse tõttu väga heaks target-meheks, kes suudab palli omaks võtta ning selle kas edasi-tagasi sööta või väravasse lüüa, Tarmost loodetakse kindlasti abi ka vastaste karistusalas, kus mehel pikkuse tõttu peaks tekkima võimalusi väravat rünnata. Lisaks peetakse Tarmot kõva töömoraaliga - ja meeskonnamängijaks. Tarmo ise on ka muidugi väga rahul ja lubab lüüa megapalju väravaid Ja loodab et ka soome keele ära õpib, mis ühele korralikule eestlasele üle mõistuse raske ei tohiks olla

Kokkuvõtteks võib tõdeda, et vähemalt see üleminek on alguses väga positiivne mõlemale poolele, kiitust jagub nö ette ja taha. Eks siis hooaja edenedes ole näha, kas Neemelo suudab ka seda teha, milleks ta sinna osteti.

Mina pakun, et mees jääb kahjuks hätta.
          Ma pakun,et statistilised näitajad jäävad tal suht-koht samasse kanti,kuhu jäid Sundsvallis (seal oli 24 mängu 8 väravat).Üle selle oleks boonus ja kui alla selle, siis "jäi hätta" nagu öeldud.

Kommentaar

Kommentaar

Üks tuttav, kes käib Paide Ühisgümnaasiumis(Neemelo lõpetas selle) peab tegema koolilehe jaoks Tarmoga intervjuu ja küsis minu kui jalgpallisõbra abi. Kuna ma olen natukene purjus, siis ma ei suuda midagi välja mõelda. Äkki on teil mingeid häid küsimusi?

Kommentaar

Mul on üks ...

Palju Mypa kuus pappi pritsib?
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Kes olid need teised klubid, kes olid Tarmost veel huvitatud see aasta?

Kommentaar

On tal see maika veel alles?
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust

On tal see maika veel alles?
                      see on meditsiiniline maika klemmide paigalhoidmiseks. Neid võid leida igast kliinikust.
                      Last edited by Amadeus; 07.02.08, 12:12.

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
                        see on meditsiiniline maika klemmide paigalhoidmiseks. Neid võid leida igast kliinikust.
                        vabandused-schvabandused

Kommentaar

mulle küll seda ei antud

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                            mulle küll seda ei antud
                            neil polnd nii suuri numbreid.

Kommentaar

Neemelolt Espoo Honka vastu 90mintsa. Andis seal mõnuga keha sommidele ja võitles aga raske oli midagi korda saata. Esimesel poolajal avanes ka segases olukorras karistusalas päris hea võimalus aga ei ulatunud pallini vms.

Mängu oli vaatamas mingi 5400 inimest.
                              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X