kas
tänast Mirreniga mängu on ka kusagilt näha?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMa vabandan kontekstist väljarebitud lause pärast ning ma ei ütle, et Lechis Ojamaal samamoodi läheb - aga kas M'wellis ei olnud Ojamaa mitte just täpselt see "insta-impact" mees kohe, kui ta sinna läks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustInsta-impact on ikka väga haruldane juhus ning pigem on oht, et uus keskkond ei sobi, tiim ei sobi või mida iganes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustNo, kas Ojamaa oleks algkooseisus pidevalt lechis?
Motherwellis on ta ju kindel algkooseisu mees , kas riskida sellega , et poolas pingil istuda.. Kui isegi minek toimub(mida ei tea) , siis peaks ta ennast tõestama ja jälle pürgima algkooseisu
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustJa minu silmis oleks Lechi minek samm kõrgemale, mitte küll suur samm, aga samm siiski. See on küll nüüd arusaamatu mure, et peab end tõestama ja äkki istub pingil. Selle moega võikski ta siis oma karjääri üldse Motherwellis mööda saata, sest igas uues klubis pead end kõigepealt näitama ja tõestama, et kas väärid üldse algkoosseisu kohta. Kuskil ei kingita sulle niisama mitte midagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSee on küll nüüd arusaamatu mure, et peab end tõestama ja äkki istub pingil. Selle moega võikski ta siis oma karjääri üldse Motherwellis mööda saata, sest igas uues klubis pead end kõigepealt näitama ja tõestama, et kas väärid üldse algkoosseisu kohta. Kuskil ei kingita sulle niisama mitte midagi.
Leave a comment:
-
Ma pean Poola liigat millegipärast nõks tugevamaks kui Šoti oma. Isegi oskamata seda kuidagi põhjendada, puhtalt subjektiivne arvamus nagu nende liigade tugevuse võrdlused ikka enamjaolt on.
Ja minu silmis oleks Lechi minek samm kõrgemale, mitte küll suur samm, aga samm siiski. See on küll nüüd arusaamatu mure, et peab end tõestama ja äkki istub pingil. Selle moega võikski ta siis oma karjääri üldse Motherwellis mööda saata, sest igas uues klubis pead end kõigepealt näitama ja tõestama, et kas väärid üldse algkoosseisu kohta. Kuskil ei kingita sulle niisama mitte midagi.
Leave a comment:
-
No, kas Ojamaa oleks algkooseisus pidevalt lechis?
Motherwellis on ta ju kindel algkooseisu mees , kas riskida sellega , et poolas pingil istuda.. Kui isegi minek toimub(mida ei tea) , siis peaks ta ennast tõestama ja jälle pürgima algkooseisu
Leave a comment:
-
Ma ütleks, et Poola ja Shoti liiga vahel suurt vahet pole. Mängustiil on üsna sarnane, väljakute olukord üldiselt ka ühesugune. Lech viimastel aastatel paar head ründajat odavalt ostnud ja hiljem kallimalt maha müünud - Lewandowski ja Rudnevs tulevad esimestena meelde. Praegusest kooseisust ma eriti midagi ei tea, seni on toime tuldud vaid tänu Bartosz Slusarski (mänginud ka Briti saartel) väravatele - 20-st Lechi liigaväravast on ta löönud 8. Ehk siis ründajat või ääreründajat oleks neil väga vaja. Ojamaa kiirus ja füüsis on kindlasti plussiks kui rääkida Poola liigasse sobivast mängustiilist, juhul kui üleminek teoks saab siis võiks see olla indikatsiooniks kas Ojamaa ka kusagil mujal liigas suudab kohaneda kui Briti saarte omades.
Ühe poolakate artikli põhjal (http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/ekst...ewypal/9488206) oleks Lechil kõige enam vaja tipuründajat. Slusarski olevat sel hooajal sellel positsioonil üllatavalt hästi mänginud ja palju väravaid löönud, kuid kokkuvõttes jätvat tema tase soovida. Samas olevat praegu Lechi käsutuses olevad alternatiivid veelgi viletsamad. Ojamaa Lechi toomise mõtet päris maha ei laideta, kuid Kalveti ja Remmelkoore tsitaatide põhjal järeldatakse, et ta sobiks paremini ääreründaja kohale.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustvõi ka need, kes 24/7 foorumis ei ela...
ma muidugi ei räägi siinkohal endast, sest mäletasin originaali hästi, aga mõte on ehk arusaadav.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTundub, et eika pähkel selgitab foorumi kõige nürimad pliiatsid ka kohe kenasti välja.
ma muidugi ei räägi siinkohal endast, sest mäletasin originaali hästi, aga mõte on ehk arusaadav.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustbudu arvamus eika postitusest on muidugi täiesti omaette klass.
Järjekordne tükk foorumiklassikat hävinud, lõplikult...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTundub, et eika pähkel selgitab foorumi kõige nürimad pliiatsid ka kohe kenasti välja.
Leave a comment:
-
Tundub, et eika pähkel selgitab foorumi kõige nürimad pliiatsid ka kohe kenasti välja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEi pea ennast sugugi Briti saarte vuti eksperdiks, aga kui juhtusin korra vanalinnas inglastega juttu puhuma (kes tundusid jalkateemat üsna hästi valdama) siis küsimuse peale "Do you know Ojamaa from Motherwell" kõlas vastuseks "From where ??" Kui selgitasin et šoti liiga, siis tuli vastuseks, umbes, et oh muidugi ei tea, Šoti liiga tase on ju täiesti kohutav. Ja seejuures toetasid nad ise näiteks Burnley meeskonda, mis mängib Championshipis (st polnud ka mingid gloorihunteritest City / Chelsea fännid). Ja no ma ei tea, panna ühte patta mingi Skandinaavia esiliiga ja Poola tippklubi... eks jah, toumeito-pouteito või kuidas ?!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: