Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Täpselt! Minule on just mulje jäänud,et väga paljud alahindavad briti liigasi.Minu nägemuses võiks meie mehed ennem Inglise madalamates liigades või Šotimaal pallida kui kuskil Skandinaavia esiliigades või kuskil hiinas või Küprosel või poolas.Igatahes on positiivne see,et Henrik hindab kõrgelt briti jalgpallikultuuri ja looetavasti tahab just seal oma karjääri jätkata.Eks iga õige jalgpalluri unistus on Inglise liigas mängida!Pigem on minu arust probleem see,et meie mängijad annavad liiga kergelt alla ja üritavad kergemaid teid leida.
    Ei pea ennast sugugi Briti saarte vuti eksperdiks, aga kui juhtusin korra vanalinnas inglastega juttu puhuma (kes tundusid jalkateemat üsna hästi valdama) siis küsimuse peale "Do you know Ojamaa from Motherwell" kõlas vastuseks "From where ??" Kui selgitasin et šoti liiga, siis tuli vastuseks, umbes, et oh muidugi ei tea, Šoti liiga tase on ju täiesti kohutav. Ja seejuures toetasid nad ise näiteks Burnley meeskonda, mis mängib Championshipis (st polnud ka mingid gloorihunteritest City / Chelsea fännid). Ja no ma ei tea, panna ühte patta mingi Skandinaavia esiliiga ja Poola tippklubi... eks jah, toumeito-pouteito või kuidas ?!

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Iseenesest huvitav et juba aastase perioodi järel ühes väikeses SPL satsis on Poola tippsats nõnda tõsiselt huvi tundmas vaatamata nigelale skoorimisnäidikule sel hooajal.

Aasta tagasi oli siis üks teine Poola tippsats Kinki jahtimas ja diil jäi katki siis nö mitteatraktiivse asukoha tõttu. Ei tea kuidas Ojamaa Poolasse suhtub kuid tema varasemad mängupaigad on kõik arenenud riigid olnud ning kas Poola kultuuriruum talle sobib. Poola Ekstraklasa on keskmise taseme poolest kindlasti SPL-st üle kuid mulle tundub et võib olla proovida veel aasta-paar Motherwellis ning ehk suudab end paremini seal pildile sättida.

Vargsi ootaks temalt Klavani stsenaariumit Hollandis (kolm pool aastat Heracleses ja siis üleminek AZ-i). SPL-s tuleks praeguse seisuga kõne alla vaid Celtic ning usun mängustiili poolest tundub Ojamaale just see briti stiil istuvat. Mandri-Euroopas tal eriti ei sobinud (Fortuna, Alemannia Aachen).

Eks see eeldab ka õnne et Hoopsid silma peale paneks kuid kindlasti oleks tegu satsiga mille klubi kodustaadioni atmosfäär ületab mitte ainult Poola vaid ilmselt kõigi euroopa tippude omadki. Ausalt öeldes oleks see tee oluliselt realistlikum kui mõni Premiershipi tagumise kolmandiku sats kuhu vast ideaalis õnnestuks maanduda. Praegu on näha ju Klavani näite varalt mis tunne on mängida küll tippliigas kuid vaid püsimajäämise nimel.

Sellised väiksemate liigade tipud on ikkagi minu hinnangul eesti parimatele mängijatele parimad väljundid nii saavutuspõhiselt kui maitsta ka tiitliheitlusi koduliigas ja unistada CL grupifaasi pääsemisest. Ja kui juba SPL-s oled end noorelt näidanud oleks kindlasti ideaal läbida see kõige tugevam tipp seal ära. S.Puri ja Pareiko olid Bhoyzi radaril kuid lepinguni ei jõudnud (sama Jäägri kohta Rangersi saagas). Võib olla Ojamaal läheb paremini (näitab end paremast küljest ja on õnne ka lepingu teenimisel).

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Te saate ometigi aru, et see otsus pole vaid tema enda teha eks?
    Aga ma vaidlen sulle vastu! Jalgpallis ei ole asi päris nii nagu USA liigades,et kui klubi otsustab su vahetusse või müüki panna,siis mängijal endal ei ole sõnaõigust. Kui mõlemad klubid lepivad üleminekus kokku,siis viimane sõna jääb ikkagi mängijale,ehk siis Ojamaale! Kui ikka tema ei soovi Pan-idega lepingut sõlmida,siis ei saa keegi sundida!

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Kuidas võtta. Poola liigast on viimasel ajal suuri talente sirgunud. Seega vast hoitakse liigal rohkemgi silma peal kui Šotimaa omal. Eks League One'i ja Championshipi agendid ikka väisavad mänge, aga millal sirgus viimati Šoti liigast (kui Old Firm välja jätta) mõni tippmängija? Kindlasti on see asjaolu ka suuremate klubide huvi langetanud.

Leave a comment:

• tannn
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Hea uudis, Lech Pozani keskmine publik 2012/13 hooaja hetkeseisuga 23959 vs Motherwell 5058.

Poola liiga UEFA rankingus 20-s, Šoti liiga 24-s.
    Lech 83-s, Motherwell 196-s.

Fänne pole mõtet võrreldagi, Lechi ultrad panevad Motherwelli fännidele ülipika puuga.
    Ma juba ootasin seda postitust. Henrik on veel väga noor mängumees ja küll tal on aega veel õigete 'ultrade' toetusel mängida!
    Praegu tundub küll ainuõige otsus jääda Motherwelli.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Hea uudis, Lech Pozani keskmine publik 2012/13 hooaja hetkeseisuga 23959 vs Motherwell 5058.

Poola liiga UEFA rankingus 20-s, Šoti liiga 24-s.
    Lech 83-s, Motherwell 196-s.

Fänne pole mõtet võrreldagi, Lechi ultrad panevad Motherwelli fännidele ülipika puuga.

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Kuna otsus pole Ojamaa teha, siis vaataks asja klubi poolt: Mu isiklik sisetunne ütleb, et Oja on alles avanemas. Poiss on endaga see hooaeg kõvasti vaeva näinud ja kõva hüppe teinud. Väravatearv on olnud küll kesine, aga väravasöötude (mis roll tal klubis ongi) arv on paranenud. 170 tuhhi naela on ta praegu väärt. Pärast aastakest Šotimaa hetkel teise koha meeskonna juures võib poiss palju rohkem väärt olla..

Leave a comment:

• chac
    replied
    Täpselt! Minule on just mulje jäänud,et väga paljud alahindavad briti liigasi.Minu nägemuses võiks meie mehed ennem Inglise madalamates liigades või Šotimaal pallida kui kuskil Skandinaavia esiliigades või kuskil hiinas või Küprosel või poolas.Igatahes on positiivne see,et Henrik hindab kõrgelt briti jalgpallikultuuri ja looetavasti tahab just seal oma karjääri jätkata.Eks iga õige jalgpalluri unistus on Inglise liigas mängida!Pigem on minu arust probleem see,et meie mängijad annavad liiga kergelt alla ja üritavad kergemaid teid leida.
    no ma ei tea... kas ikka KÕIGIL peaks olema ideaal briti töölisnoortega kaklema õppida... eriti veel eesti arvutifriikide põlvkonnal.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Post of the Year!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Loodedavasti oskab Ojamaa viisakalt poolakad pikalt saata! Hea õnne korral oleks hetke tabeliseisu vaadates võimalik isegi sotimaa meistriks tulla! Pigem jäägu suuremat kala ootama

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Kui Lech ja Motherwell muru peale kokku lasta, siis ilmselt tõmbaks Poola klubi pikema kõrre. Aga arvamusi ju mitmeid.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Te saate ometigi aru, et see otsus pole vaid tema enda teha eks?

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    Nõustun minagi Molbertiga.
    Pigem šotimaa kui Poola.

Leave a comment:

• molbert
    replied
    No ei näe küll väga mõtet sellel üleminekul. Poola liiga on ehk natuke tugevam, aga mitte oluliselt. Praegu on tal suhteliselt kindel koht olemas ja mänguaega saab kenasti. 21-aastaselt Šotimaa kõrgliiga tugeva klubi põhikooseisu mängija olla on eestlase kohta ikka väga ideaalne variant.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Loodedavasti oskab Ojamaa viisakalt poolakad pikalt saata! Hea õnne korral oleks hetke tabeliseisu vaadates võimalik isegi sotimaa meistriks tulla! Pigem jäägu suuremat kala ootama

Leave a comment:

Working...
X