320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Aacheni puhul on näiteks täiskasvnu hooajapilet seisukohale 169€. Kõige kehvem istekohtadega (nurgasektor) maksab seevastu näiteks 249€. Väljaku keskel asuv esimese kategooria sektori eest tuleb välja käia aga juba üle 500€

    Kommentaar


      Algselt postitas alvarez Vaata postitust
      really? see k6lab kyll h2sti...atmosf22r peaks siis kah vist parem olema, kui mujal? ja kas seisukohad on odavamad kah?
      westfalenstadionil käisin 2006 (või oli see 2007) vaatamas igaljuhul dortmundi ja stuttgardi mängu. seisukohtasid oli terve üks otsatribüün täis ja pilet sinna oli siis 7 eurot. pealtvaatajaid oli sellel mängul 77 000 ja vabu vabu istekohti leidis ka veel päris palju.

      kui kunagi münchen1860 mängis veel olümpiastaadionil oli 2. bundeliga mängudel neil üle 100 000 pealtvaataja.
      praegu allianzile surub ära ainult 69 000.

      igal juhul annavad seisukohad ja õllemüük sealsele atmosfäärile palju juurde. saksamaal mänge vaadata on vägev kogemus!

      Kommentaar


        Algselt postitas sopu Vaata postitust
        westfalenstadionil käisin 2006 (või oli see 2007) vaatamas igaljuhul dortmundi ja stuttgardi mängu. seisukohtasid oli terve üks otsatribüün täis ja pilet sinna oli siis 7 eurot. pealtvaatajaid oli sellel mängul 77 000 ja vabu vabu istekohti leidis ka veel päris palju.

        kui kunagi münchen1860 mängis veel olümpiastaadionil oli 2. bundeliga mängudel neil üle 100 000 pealtvaataja.
        praegu allianzile surub ära ainult 69 000.
        Mitte et ma väga Saksa klubijalgpalli kiitmise vastu olen, aga lõvide ühe mängu rekord on 90.000 kanti, pärineb aegadest, kui mehed veel meelsasti põskhabet ja alt laienevaid pükse kandsid ning oli tingitud staadioniväravate mahamurdmisest. Vigastatuid sadakond. Moodsamatel aegadel on nad 1. BuLi-s pigem selline 40k klubi olnud, nukramatel hooaegadel oli Olympiastadion isegi pärasti tühi. 2. BuLis on Allianzile ca 20k kõmpinud.

        Aga teemasse kah: väljapuhanud Ojamaa mängis täna duubli eest, NRW-liigas ehk viiendas võideti võõrsil kunagist 2. BuLi lipulaeva Kölni Fortunat. Meie mees algkoosseis, äramärkimist on leidnud üks väravavahi tõrjega lõppenud triblamine.
        http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

        Kommentaar


          Homme kohtutakse kodusel Tivolil sellise huvitava vastasega kui seda on Luksemburgi koondis.

          Järgmiseks DFB-Pokali vastaseks loositi aga Mainzi meeskond, kellele hooajaeelses sõpruskohtumises häviti 5:0. Loodame, et seekord läheb paremini. Mäng ise toimub kas 26 või 27 oktoobril.

          Kommentaar


            Alemannia Aachen: Alemannia: Hohs – Demai, Olajengbesi, Stehle, Huyghebaert – Zdebel, Müller, Wanneck, Stieber – Ojamaa, Engelbrecht

            Alemannia 2. poolaeg: Krumpen – Wilschrey, Herzig, Jansen, Casper – Feisthammel, Burkhardt, Uludag, Kratz – Gueye, Tsoumou

            Täna võideti vanal Tivolil 3000 pealtvaataja ees peetud kohtumises Luksemburgi koondist 2:0. Peatreeneri jaoks oli tänane mäng täielik katsetamise koht, sest poolajal vahetas ta välja kogu meeskonna. Henrik Ojamaa alustas täna mängu algrivistuses ja mängis nagu juba mainitud sai esimesed 45. minutit. 38. minutil oli Henrik Ojamaal ka värava löömise võimalus, kuid Aimen Demai karistuslöögi järel latist tagasi põrkunud palli saatis ta kahjuks üle värava. Mõlemad Aacheni väravad löödi teisel poolajal ning nende autoriteks olid Babacar Gueye ja Juvhel Tsoumou. Peatreener Hyballa jäi mänguga üldiselt rahule. Eriti rõõmsaks tegi teda aga asjaolu, et mängule oli tulnud suur hulk rahvast.

            Järgmine kohtumine peetakse juba 29. augustil kell 14.30 (Eesti aeg), kui liigakohtumises on võõral väljakul vastaseks Karlsruher SC.

            Kommentaar


              Täna kogus Henrik Ojamaa mänguminuteid (60') Alemannia Aacheni duubli eest mängides, mis tähendab, et homme mees ilmselt mängu ei sekku (ei usu, et kaks päeva järjest teda mängitatakse). Tulemuses midagi rõõmustavat ei olnud, sest kodumängus pidi kaotuse vastu võtma SpVgg Erkenschwicki meeskonnalt. Kaotusseisu jäädi juba 18.minutil. Veidi hiljem jättis aga Burkhardt pärast Ojamaa kena soolot kasutamata hea võimaluse viigistamiseks. Poolaeg kaotati lõpuks 1:3 ja kogu kohtumine 2:3. Treeneri kommentaaridest jäi selge mulje, et mees oli äärmiselt pettunud. Eriti pärast eelmise vooru head esitust Kölnis võinuks täna oodata enamat.

              Kommentaar


                Vastab tõele, Ojamaad pole tänases mängus ka pingil mitte.

                Kommentaar


                  Teisipäeval kohtus Alemannia Aacheni II võistkond, mis oli tugevdatud mõningate esindusmeeskonna mängijatega, Saksamaa politseijõudude koondisega. Tegemist oli heategevusmänguga, mida jälgis kokku 523 pealtvaatajat ning mille eesmärk oli mängijatele mängupraktika andimist vahepealsel perioodil. Juba 1996. aastal käima lükatud projekt "Naer aitab" on Saksamaa politseijõudude ja sõjaväelaste initsatiivil alguse saanud ettevõtmine, mis aitab lapsi kriisipiirkondades.

                  Esindusmeeskonnast olid rivis näiteks Seyi Olajengbesi, Thorsten Burkhardt, Juvhel Tsoumou ja Henrik Ojamaa. Kohtumine ise lõppes Aacheni 1:0 võiduga. Ainuke värav kanti protokolli politseijõudude mängija omaväravana. Kokkuvõttes mainitakse, et hea võimalus eduseisu suurendamiseks oli ka Ojamaal, kuid kahjuks seekord ta seda ära ei kasutanud. Järgmine duubelvõistkonna kohtumine peetakse pühapäeval, kui kell 16.00 on vastaseks VfB Homberg.

                  Eks paistab, kas Ojamaa võtab osa sellest mängust või pääseb ta esindusvõistkonna kohtumisele, 12.septembril kell 14.30 eesti aja järgi võõrsil SpVgg Greuther Fürthi vastu.

                  Kommentaar


                    Täna peeti sõpruskohtumine Hollandi liigas palliva NEC Nijmegeni meeskonnaga. Keskpäeval peetud kohtumises, mida jälgisid kõigest 20 pealtvaatajat võttis kindla 2:0 võidu, lubamata vastastele sisuliselt ainsatki väravahõngulist olukorda. Paljude vahetustega kulgenud mängus sai praktikat ka Henrik Ojamaa, kes sekkus vahetusest Babacar Gueye asemel 72.minutil. Ojamaal ja Aimen Demail olid kaheväravalises eduseisus omad võimalused ka kolmanda löömiseks, kuid skoor jäi siiski samaks.





                    Galerii viimane pilt annab natuke aimu, milline väravavõimalus Ojamaal täna avanes. Pigem tundub, et tegu hollandlaste väravavahi hiilgava tegutsemisega mitte Ojamaa lubamatu eksimusena.

                    Kommentaar


                      Tal igas mängus võimalus nende kokkuvõtete põhjal, ära ei löö aga kunagi...
                      Inter - ausaim klubi Itaalias.

                      Kommentaar


                        Viimasel ajal on neid olnud päris palju jah. Samas võimalusi on ju ka erinevaid. Võib ka ju nii olla, et mees pettis pool kaitseliini ära ja siis väravavaht tegi imetõrje. Kahjuks need kokkuvõtted ju enamasti ei täpsusta milline võimalus oli.

                        Kommentaar


                          Mõelge mitu korda Ronaldo enne peale lööb, kui väravasse palli saab... Ja iga löök ei ole ju 100-protsendiline võimalus.
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

                          Kommentaar


                            Nii täna mängis Alemannia Aacheni II võistkond VfB Hombergi meeskonnaga ning kaotas 1:3 võidetud poolaja järel mängu lõpuks 5:3. Võõral väljakul 600 pealtvaataja ees peetud kohtumises said mänguaega ka mõned esindusmeeskonna mängijad, sealhulgas ründepaar Juvhel Tsoumou und Henrik Ojamaa. Peatreener Peter Hyballa silme all peetud kohtumises läks Ojamaal väga hästi, sest lõi kolmanda värava ning osales teise värava sünni juures.

                            Mängu alustas paremini koduvõistkond, kes asus kohtumist juhtima juba 7. minutil - 1:0. Kõigest neli minutit hiljem oli neil võimalus veel teinegi värav kirja saada, kuid seekord päästis Aacheni väravavaht Stuckmann, kes tõrjus järjestikku kaks ohtliku lööki. Kõigest minut hiljem oli seis juba viigiline - 1:1. Pärast viigiväravat avanesid paremad võimalused juba Aacheni võistkonnal, kuid kahjuks ei suutnud Milaszewski (14.) ja Tsoumou (21.) eduseisu suurendada. 39. minutil asusgi Aachen lõpuks mängu juhtima. Tsoumou söötis palli vasakult äärelt Ojamaale, kes karistusala lähistelt väravale lõi. Tugeva pealelöögi suutis vastaste väravavaht raskustega tõrjuda. Esimesena oli jaol Schnier, kes palli seitsmelt meetrilt väravasse lükkas - 1:2. Minut enne poolajavilet läks olukord Aacheni jaoks veelgi paremaks. Taas sai Ojamaa söödu Tsoumoult, pettis kohe vastaste kaitsemängija ära ning lõi seejärel Aacheni kolmanda värava - 1:3

                            Teisel poolajal Aacheni poolt midagi rõõmustavat ei olnud, sest kodumeeskond lõi neli vastuseta väravat.

                            Meise jaoks oli mäng kokkuvõttes väga edukas, sest Ojamaa jõudis üle pika aja väravani ning loodetavasti kutsub peatreener ta ka järgmisel pühapäeval toimuvale esindusmeeskonna mängule.

                            Kommentaar


                              Täna mängis Alemannia Aacheni duubelvõistkond kodus Germania Windecki vastu, kes peaks olema üks liiga tugevamaid võistkondi. Mäletatavasti mängis DFB- Pokali avaringis Bayern Müncheni vastu. Ojamaa mängis 62. minutit, mis suure tõenäosusega tänendab, et homme ta vaevalt meeskonda kuulub. Mäng ise jäi 1:1 viiki. Ojamaal avanes 16. minutil hea võimalus värava löömiseks, kuid kahjuks lendas löök napilt väravapostist mööda.

                              Kommentaar


                                Väike pööre meie noorlootuse teenistuslehel: rääkimata sellest, et ta ei mahu hetkel Alemannia põhikoosseisu, puudus ta samuti 5. liigas palliva duubli viimasest koosseisust ega mahu sellesse ka ilmselt homme. Klubi foorumis leidub värske teemaalgatus meeskonna hambutust ründeliinist, kus ka Ojamaast põhjalikult juttu. Kolmandate allikate põhjal selgub, et Ojamaal olevat probleeme treenituse ja vaimse väsimusega, mistõttu on ta pandud loomepuhkusele. Väidetavalt olevat Ojamaa ise öelnud, et peatreener temasse väga soosivalt ei suhtu.

                                Samas teemas on ka vihje, miks Alemannia palkas sel suvel katsetel üllatuslikult silma paistnud Ojamaa-suguseid noormängijad -- soodne hind, mis pärast plaanitust märksa kulukamaks osutunud staadioniehitust aitab klubi raamatupidajal murekortse siluda.
                                http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

                                Kommentaar

                                Working...
                                X