320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Ma siit ühe järelduse tegin, aga sulle see ei meeldi ilmselt...

    Meeldetuletuseks siis, et Eindhovenisse Henrik üldse ei sõitnudki, sest Derby oleks sel juhul pakkumisest loobunud, ja Chelseale eelistas Derbyt seetõttu, et nägi seal suuremat võimalust platsile pääseda. Hetkel tundub, et väga vist puusse ei pannud või mis.
    tänan meeldetuletuse eest, endalgi koidab nüüd!
    Sinu järeldus, mida sa küll ei öelnud, on mulle ütlematagi selge ja mõistetav.
    AILTON

    Kommentaar


      Japjap, lugesin ka täna just.
      Soovin talle edu ja, et tal veel paremini läheks !

      Kommentaar


        Liverpool

        Peale ManU mängu on meil pikaajalistele vigastustele lisandunud mõningasi lühiajalisi vigastusi, nii et homme me võibolla oma parimat koosseisu välja ei saa panna, kuid kindlasti annavad endast parima nooremate vanusegruppide mängijad, kes peavad oma koha välja mängima akadeemiameeskonna eest. Liverpoolist niipalju et viimasel kahel aastal on nad võitnud FA Youth Cupi, mida peetakse siin kõige tähtsamaks noortevõistluseks. Loodan homme ennast proovile panna Liverpooli vastu ning hea etteaste teha.
        Algselt postitas Cule
        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

        Kommentaar


          "1-0

          Võtsime täna võõrsil Liverpooli vastu väga rahuldustpakkuva 1-0 võidu. Meie värav sündis teise poolaja keskel penaltist. Oli väga rõõmustav võita meeskonda, mis kuulub Inglismaa absoluutsesse tippu nii põhimeeskonna kui ka noorte tasandil. Ise mängisin esimene poolaeg ründes ja teise paremas ääres. Olin aktiivne ning tegin mitmeid pealelööke, tehniliselt tundsin end kindlalt mõlema jalaga mängides. Füüsiliselt oli see mäng väga raske kuna nende äärekaitsjad tõusid pidevalt mööda ääri ning nendel pidi kannul püsima. Samuti pidi ka keskväljamehi aitama kuna nende keskpoolikud said liiga palju palli kohati. Oma panusega meeskonna võidu heaks olen väga rahul. Arvan, et meie edu võtmeks oli täna see, et kõik töötasid väga kõvasti kaitses ja ei andnud nende võtmemängijatele üldse aega palliga midagi korda saata.
          Järgmine laupäev mängime hooaja viimases noortemängus Crewe Alexandraga."

          Tubli poiss...

          keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

          Kommentaar


            Tuesday, April 8, 2008

            "Täna treenisin põhimeeskonnaga ja väga positiivne kogemus oli. Mängisime 9 vs 9 üpriski suure ala peal. Mängu edenedes sain pidevalt enesekindlust juurde ja jäin oma trenniga väga rahule, ka värava suutsin lüüa. Ei olnud aega üldse palli hoida, kogu söödumäng käis 1-2 puutega ning kiirel tempol. Meeskonna parimaks mängijaks oli minu arvamusel Ghaly, kellega tegin head kokkumängu, samuti Earnshawga ründes mängisime "seina" ning proovisime erinevaid liikumisi ja kombinatsioone. Olen rahul sellega, et suutsin sellel kõrgel tempol tehniliselt täpne olla ning mängutempot kõrgel hoida, samuti ka värav oli rõõmustav. Olin aktiivne ja sain pidevalt palli, mitte ei hoidnud kõrvale ja lasknud põhimeestel oma mängu mängida. Arvan, et selleks et teha see suur hüpe noorte-ning reservimeeskonnast põhimeeskonda oleks füüsiliselt vaja olla tugevam, et suurte keskkaitsjate vastu nagu Moore ja Stubbs kergem mängida oleks."

            20 LEGEND

            Kommentaar


              Wednesday, April 9, 2008

              Täna õhtul mängime West Hami reserviga Londonis. Nendel on väga tugev reservimeeskond, seal mängivad tihti ka nende põhimeeskonna tegijad. Kuna see on nende kodumäng siis on oodata, et kõik kes laupäeval platsile ei pääsenud põhimeeskonnast, mängivad nüüd meie vastu. Peale eilset trenni olen väga enesekindel ja loodan täna hea etteaste teha.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

              Kommentaar


                Ta on hakanud meeldivalt sageli oma blogi uuendama
                Algselt postitas Cule
                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

                Kommentaar


                  Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                  Ta on hakanud meeldivalt sageli oma blogi uuendama
                  Just. ja nagu ma hiljuti mainisin on ta jutt ja analüüs ka meeldivalt asjalikumaks läinud. See põhimeeskonna treeningu jutt oli eriti kena.
                  League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

                  Kommentaar


                    ta enne ei saanud, sest käis trennis. või hoopis joomas

                    Kommentaar


                      Reservid kaotasid west hamile 2-1. Ojamaalt terve mäng.


                      West Ham United: Jimmy Walker, Ryan O'Neill (Tony Brookes 81), Jordan Spence, Bondz N'Gala, Joe Widdowson, Julien Faubert (Daniel Kearns 46), Tom Harvey, Lee Hales, Junior Stanislas, Anthony Edgar, Tony Stokes
                      Subs not used: Ludek Miklosko, Anthony Ashman, Oliver Lee

                      Derby County: Ben Hinchliffe, Kallum Keane, Jason Beardsley, Jack Booth, Mark Dudley, Jermaine Johnson, Greg Mills (Aaron Cole 80), Luke Garton, Henrik Ojamaa, Paris Simmons (Anthony Robertson 63), Aaron Dylan (Tyron Amory 68)
                      Subs not used: Jake Kean, Aaron Cole
                      Algselt postitas Cule
                      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

                      Kommentaar


                        Thursday, April 10, 2008

                        Eile kaotasime võõrsil West Hamile napilt 2-1. Esimesel poolajal löödi kõik väravad. Väga pettunud, et kaotasime. Esimesel poolajal lõime me rohkem võimalusi aga jäi veidi õnnest puudu. Treenerilt sain kiita poolajal, ütles et olin meie seast ohtlikuim olnud vastaste kaitsjate jaoks. Mängisin poolkaitsjate ja tipuründaja vahel, sain seal "augus" tihti palli ning mängisin ründajatele jooksule ja jooksin ka ise palliga, tegin ka 2 pealelööki. Teisel poolajal mängisime taktikaliselt veidi teistmoodi ja ma ei saanud eriti palju palli, kuid siiski kokkuvõttes jään oma etteastega rahule, olen heas vormis.

                        Algselt postitas Cule
                        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

                        Kommentaar


                          Poiss on vigastusest super taastumise teinud.
                          Fc Flora

                          Kommentaar


                            Tundub, et Ojamaa laob endale korralikku alust alla edasiseks karjääriks ning on murdnud ennast ilusasti Derby reservi põhisse, pole just midagi uhket aga siiski saavutus. Edasi, ta suudab seal vastu pidada terve kohtumise, mis on ka 17 aastase kohta tore saavutus.

                            Kusjuures kas ojamaa on vist ainuke eesti jalgpallur, kes nii noorest east saati on nii kõrge tasemega mänge saanud.

                            Kommentaar


                              siiski ka Kink mängis suhteliselt samal tasemel kui ka veel sekka arvestada paar põhikoosseisu eest tehtud mängu Uefa-s.....aga jah peaasi, et katus peakohal püsiks, siis on kõik võimalik ja kui ma ka ei eksi siis Mosnikov oli Heerenveeni noortesüsteemis kuid vist reservide eest mängida ei saanud .........
                              fc pohmell

                              Kommentaar


                                Nagu Inglismaa reservliigas mingi väga kõva tase oleks. Enamus mängitavad seal samasuguseid noori nagu Ojamaa. Terve hooaja peale on liigas kokku 20 mängu.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X