Algselt postitas eits
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
pingipoisi roll on tema taseme juures enamvähem maksimum millele võib loota
Leave a comment:
-
Dalovic viis neljandal minutil Kuban Krasnodari vastu juhtima. Kostja pingil.
Leave a comment:
-
confirmed jyrvi oli ta ju?Algselt postitas budulojus Vaata postitustKrdi taun,austa inimest!Kas ei oska nime õigesti kirjutada?
Leave a comment:
-
Krdi taun,austa inimest!Kas ei oska nime õigesti kirjutada?Algselt postitas ke$ha Vaata postitustFassiljiev on tõesti Üks Hea Mängija.
Leave a comment:
-
teh fcuk.Algselt postitas chac Vaata postitustSa lõbus õllepruulija... kooostja o kostja
sa pruulid serbiat mõnuga... koostja o kostja
Leave a comment:
-
No täitsa minu mõttedAlgselt postitas chac Vaata postitustšampinjonide liiga

Marcello, said aru küll mis ma mõtlesin, tunnistan üles - kirjutasin kuidagi kobalt.
Leave a comment:
-
Sa lõbus õllepruulija... kooostja o kostjaAlgselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKuna Kostja on meile nii olulisi väravaid löönud ja kõikide fännide südametesse tunginud, siis mõtlesin, et sellisel mehel peaks ka laul olema, mida saaks iga koondise mäng laulda!
sa pruulid serbiat mõnuga... koostja o kostja
Leave a comment:
-
ampinjonide liigaAlgselt postitas marcello Vaata postitustTõsi jah? Mis kohaga sa tõlgid Europa League euroopa meistrite liigaks ja kuidas sa tõlgid siis Champions League?
euroopa meistrite meistriliiga?
Leave a comment:
-
Idee hea aga see variant jääb lahjaks, Kostja on teenete eest midagi pikemat ja lüürilisemat ära teeninudAlgselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKuna Kostja on meile nii olulisi väravaid löönud ja kõikide fännide südametesse tunginud, siis mõtlesin, et sellisel mehel peaks ka laul olema, mida saaks iga koondise mäng laulda!
Mina pakun omalt poolt sellise variandi.
Üks inimene karjub ruuporiga ees "KES ON EESTI KAHUR?" teised järgi "KOSTJA!", "KES ON EESTI KAHUR?", "KOSTJA!", KES ON EESTI KAHUR?", "KOSTJA!"
Tõsi jah? Mis kohaga sa tõlgid Europa League euroopa meistrite liigaks ja kuidas sa tõlgid siis Champions League?Algselt postitas soc Vaata postitustSeda ma mõtlesingi ju
euroopa meistrite meistriliiga?
Leave a comment:
-
Selle video järgi vaadates küsiks parem millal kostja viimati valesöödu tegi?Algselt postitas Janinho Vaata postitust
Geniaalne mees lihtsalt. Keska vist lõpetas ka medaliga...
Leave a comment:
-
no mine tea, martin saab väikse loo ikka elu24-le treida, siis pole enam ükskõik
Leave a comment:
-
viimane kord olid ju lühikeste varrukatega särgid ka. ja üldjuhul alussärgid, mida osad kasutasid, vaevalt nii hästi venivad, et nendega igasugu trikke teha.
tegelikult muidugi suhteliselt ükskõik vist ju või ei v..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: