Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)
Collapse
X
-
-
Mu esimene sõnavõtt vist Puri foorumis, aga ma ütlen, et mis seal muretseda, keegi siseinfoga kirjutas ju, et kohe tunni pärast on avalik, et sai.Mind häirib see, kui ma õhtul foorumis olles iga kord nähes uut postitust Puri teemas pean pettuma, kuna tegu on vaid "kaua veel?" või "loodame, et saab lepingu" sisulise postitusega. Mul pole midagi foorumiarutelu vastu, aga daamid ja härrad, mis arutelust me siin praegu räägime?
PS! Nüüd tuleb mingi Jasper või asi ja ütleb, et kes olen mina kvaliteedist rääkima.
Ma sinisilmselt ja rõõmsalt juba tähistan seda ja noh, kui ei ole tõsi tuleb see 12 aastane nolk üles otsida ja end välja elada
(sorri, kui tegelt see isik 14-15 on)Kommentaar
-
ihii, ma ei tea, siin mõned olid kergelt ärritunud kõikidest praegustest postitustest, nii et ma ometi pidin sõna sekka ütlema, kaua ikka ühte teemat niisama lurkida võib, eks. tõsiselt rääkides, jah, tahaks küll uudiseid jubaKommentaar
-
18 vist tegeltMu esimene sõnavõtt vist Puri foorumis, aga ma ütlen, et mis seal muretseda, keegi siseinfoga kirjutas ju, et kohe tunni pärast on avalik, et sai.
Ma sinisilmselt ja rõõmsalt juba tähistan seda ja noh, kui ei ole tõsi tuleb see 12 aastane nolk üles otsida ja end välja elada
(sorri, kui tegelt see isik 14-15 on)
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Pole mingi Puri fänn ja vajutan btw refreshi.Ja Puri jätkab Levadias nagu viis kopikat ehk oled sellist multikat näinud?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar