Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)
Collapse
X
-
Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kuigi ta nüüd vabaagent aga minu teada ta ikka ennem 1 jaanuarit ta klubi eest mängida ei tohiks.parandage mind kui eksisinMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Ma ei tea.. Ei oskagi sellest midagi arvata.. Seesmõttes, et mul on hea meel, et ta on endale naise leidnud ja lapsed teinud. See selleks. Lihtsalt avaldasin väga toredalt arvamust, et ei maksa Purit nii väga maha midagi teha. Ta on teinud väga häid mänge EML.s kui ka koondise eest. Tulevikus laenul olles olid nad vennaga ka väga suureks abiks. Levadias läks lõpuks vorm teatud põhjustel käest, aga ma usun ,et temal on potensiaali.Kommentaar
-
Seda enam kui ei tea,siis ära paku oma jaburdusi siin.Nüüd mine tee veel üks pilsner ,pese hambad puhtaks ja tuttu.Homme ju jälle koolipäev.Ma ei tea.. Ei oskagi sellest midagi arvata.. Seesmõttes, et mul on hea meel, et ta on endale naise leidnud ja lapsed teinud. See selleks. Lihtsalt avaldasin väga toredalt arvamust, et ei maksa Purit nii väga maha midagi teha. Ta on teinud väga häid mänge EML.s kui ka koondise eest. Tulevikus laenul olles olid nad vennaga ka väga suureks abiks. Levadias läks lõpuks vorm teatud põhjustel käest, aga ma usun ,et temal on potensiaali.Kommentaar
-
kui ei tea ja ei oska, on alati v6imalik oma teemasse mittepuutuvad postid kustutada..
mazz ei saa ka siiamaani jalgu alla, et sind foorumist eemal hoida
no ega ometi samas klubis, kes ta "vormi rikkus"
on veel nt v6imalik aasta mängida ja 4 pingil istudaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
-
Mis kuradi kiim siin selle Celticu ümber käib?? Celtic on allakäiv minevikuklubi kes elab oma vana kuulsuse rasva peal nagu Michael Owen näiteks.
Shoti ja Kreeka liigad enamvähem sama tasemega,Kreeka oma võibolla isegi parem veidi ja arvan,et Larissas saab Puri rohkem platsile ka kuna Celticus tihe rebimine keskväljal nii,et õnne poisile!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar