Ma hakkan nägema vist tonti seal kus seda väga pole, aga millal viimati Visnapuu Pohlakust ja tema ärist midagi positiivset kirjutas?
Viimati toodud artiklis:
Samas meenub mulle see lugu, et kui Pohlaku bisness Sassi Celticusse orgunnis, siis tsiteeris Visnapuu ikka Kemnat mitte Pohlaku agentuuri ja ei olnud mingit kasvõi hilisemat äramärkimist, et Kemna sellega ei tegele.
Mina suhtuksin vähemalt hetkel Visnapuu kirjutistesse EPLis väga suure ettevaatusega, vähemalt seni kuni ma tean millised jõud tema selja taga on. Kasvõi see tema kunagine Brasiilia mängu analüüs ja hilisem Meistriliiga analüüs. Hea meel oli kui Dannar oma versiooni kribas.
Teiste väljaannete (ÕL, PM) puhul pole ma nii ühte auku asja täheldanud. Kirjutatakse nii positiivset kui ka negatiivset.
Viimati toodud artiklis:
Puri Kreekasse siirdumise taga on hollandlasest agent Peter Kemna ja agentuur Sports Entertainment Group (SEG), mitte Tarmo Lehistega koostööd tegev Marko Välja, nagu meedias on ekslikult väidetud.
Mina suhtuksin vähemalt hetkel Visnapuu kirjutistesse EPLis väga suure ettevaatusega, vähemalt seni kuni ma tean millised jõud tema selja taga on. Kasvõi see tema kunagine Brasiilia mängu analüüs ja hilisem Meistriliiga analüüs. Hea meel oli kui Dannar oma versiooni kribas.
Teiste väljaannete (ÕL, PM) puhul pole ma nii ühte auku asja täheldanud. Kirjutatakse nii positiivset kui ka negatiivset.
Kommentaar